Myslel jsem to trochu jinak.
6 serv - třeba akrobat 1.5 - 2.2m, váha od 2 do 8kg.
To když tě liskne přes kemu tak to aj cítíš.
v těchto modelech musí soudný člověk uznat, že je to nepoužitelné, ikdyž je jen 1/3 vadných kusů
pepin píše:
Aškoli se s Malíkem velice rád hádám že je na vás tvrdej,tentokrát je měkej,protože kdyby byl tvrdej,tak napíše-začátečník devítikanál nevyužije a trochu pokročilý modelář už s turnigy vysílačem létat nebude,páč dospěje k modelum,jejichž cena nebude odpovídat technické náhodné nespolehlivosti tohoto vysílače,jinými slovy,použít jde podle toho co jsem zatím postřehl na modely,kdy není podstatné,jestli jedna z ran je na ruce a druhá na výbavu-serva-baterky-vysílač-přijímač a dotyčný se u dražšího modelu snaží tu ránu a totálku směřovat pouze do té fáze-NA RUCE prostě mít možnost říct si,to jsem ale debil,co jsem ted udělal,ale néééé odevzdaně se koukat na model,který si dělá co chce at se snažím,jak se snažím.JInak se na to samozřejmě kouká někdo,kdo má v modelu 500kč a kdo má v modelu 50000kč.Jedno je rozhodně jisté,cenu vysílaču neurčujeme my,nýbrž výrobci a ta se určitě po zralé uvaza u jakéhokoli výrobku vměstná někam s jistou číslicí,kdy se dojde k závěru,že za víc to nestojí,ohledně vysílače Turnigy-9kanál bych řekl,že největší položka dost možná připadá v nákladech výroby na pruzkum a zaplacení firmy,která zjištovala,kolik je na světě troubu,co si tento vysílač koupí,za to podle mého museli dát balík.Nic proti tomu vysílači nemám,nestojí skoro nic,ale smysluplné využití devíti kanálu nejde ruku v ruce s jeho náhodnou spolehlivostí a náklady na model,který těch 9 kanálu potřebuje.
mikvalik píše:Doktor
Myslel jsem to trochu jinak.
6 serv - třeba akrobat 1.5 - 2.2m, váha od 2 do 8kg.
To když tě liskne přes kemu tak to aj cítíš.
v těchto modelech musí soudný člověk uznat, že je to nepoužitelné, ikdyž je jen 1/3 vadných kusů
mlexa píše:Bla bla bla.
Vyrobni naklady na napr Futabu a TG9X jsou velice srovnatelne. Proc je tedy TG9X levna protoze to neni znacka a nikdo by to za ty penize nekoupil,.........
Renomovani vyrobci vyrabeji ve stejnych fabrikach jako se delaji tyto noname....
Co se tyce potenciometru nevim jake jsou pouzite v znackovych radiich nerozebiral jsem je, ale ty ktere jsou pouzite zde by meli dle mych zkusenosti vydrzet cca 500hodin..........
Testoval jsem v rozsahu okolni teploty od -2 az 25 st. C a radio pracovalo bez zavad. Urcite budu testovat i v zime tak uvidime.......
Takze zaverem. Tvrzeni ze je to radio na h.... je tvrzeni arogantnich hnupu co to radio pravdepodobne nikdy nevideli a asi si musi honit ego, ze maji radio za nekolik 10 tisic......
radi5 píše:...Mimochodem - stalo se někomu, že by to zapích, protože se mu T9x posrala ZA LETU?
JMalik píše:Loner píše:JMalika a LV si nevsimej, to jsou takovy mistni kreteni co jenom opruzuji a bohuzel neni paka jak je z tohoto tematu vykopat.
Tohle se jmenuje diskuse, je to veřejně přístupné fórum a pokud se Ti to nelíbí, založ si svoje vlastní, kde si nastavíš pravidla jak Ti budou vyhovovat.
Pokud máš pocit, že se nechovám korektně, dej podnět moderátorům, nebo adminovi ať to řeší.
Zatím z Tebe nevypadl jediný solidní argument na opozici toho co jsem napsal. Z té výše uvedené citace se zatím kretem neshledávám, pokud to nějak konkrétně neupřesníš.
Loner píše:
JIRKO, TY NEDISKUTUJES, JENOM TU JAKO MALEJ FRACEK PRUDIS A OBTEZUJES. co se tyce adminu tak uz jste proste s nima tak scuknuty ze vam tohle otravovani a zaplevelovani prochazi.
JMalik píše:...Píšu to sem proto, aby až mě zase zkontaktuje někdo ze začátečníků s problémem TGY9, jsem ho mohl odkázat na toto vlákno, jestli si ho přečetl...