Hlasujte pls kdo jste zakoupili T9x od začátku října 2010

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky

V jakém stavu je vaše T9x zakoupená po 1.10.2010?

Zdá se že funguje OK
66
81%
Je zablokovaný nebo se zablokoval FW, příp. čínština.
7
9%
Občas zamrzá a pomůže jedině zběsilé mačkání více tlačítek.
8
10%

Celkem hlasů: 81

Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Hlasujte pls kdo jste zakoupili T9x od začátku října 2010

#1 Příspěvek od RiMr »

Pro ty co se zaobírají myšlenkou nákupu T9x, já bych v současné době nákup T9x sakra zvážil... Zdá se že v současné době mají problémy spousty uživatelů a jde o nějakou celou vadnou sérii, což pochopitelně budou v HC zatloukat a nepřiznají to.
Těžko dělat soudy, když neznáme celkové počty nově prodaných T9x. Protože ten komu to šlape to nedá vědět, že... :)
Otázka tedy je, kolik z prodaných rádií je vadných. Jestli je riziko 5%, 10% nebo 40%...
Proto tato anketa... Udělal bych to u sebe, ale protože by to mohlo být jen pro registrované, tak nechci někoho odradit od hlasování jen proto, že není registrovaný a nechce se mu u mě registrovat, když navíc tady je registrovaný skoro každý... A anonymně to taky udělat nejde. Jsem si skoro jistý, že by se našlo dost klikošů jak ze strany nekritických obdivovatelů T9x, tak ze strany těch co proti T9x a jiné číně vedou svatou válku, co by výsledky zcela zkreslili...
Takže to uděláme tady, snad tady fórum jedno další úzce zaměřené téma o T9x snese... :)

Prosím abyste se zdrželi komentářů "co jste čekali debilci když kupujete takový šunt" a následných reakcí. Na to tady už jedno téma založené a tučně vykrmené je.

SKUTEČNĚ SE POKUSTE SEM NEPSAT NIC JINÉHO NEŽ UPŘESNĚNÍ ODPOVĚDÍ V ANKETĚ, ZKUSTE TO PROSÍM VYDRŽET!!!

Děkuji.
RiMr

EDIT: Ještě k těm závadám. Uvádějte rádio jako vadné pouze tehdy, když jste si tím naprosti jistí. Už několikrát jsem řešil "závady" kdy nefungovaly tlačítka ("jéé, to mi nikdo neřekl že se to musí mačkat i dlouze!"), nefungoval celý vysílač ("jééé, a proč to nenapíšou na vysílač že stačí dát páčky dozadu a to SWITCH ERROR zmizí..!), apod.

Nefunkčnost T9x v simech se zasunutým modulem (co navíc údajně při létání přes zvukovku neplatí) prosím neuvádějte jako vadné rádio, jde nám tady o odhalení "fatálek".
Děkuji

EDIT2: protože jsem jouda a zapoměl jsem tam dát možnost "jiná chyba znemožňující provoz", tak prosím jestli by to na někoho sedělo, tak dejte třetí možnost a případně vysvětlete v příspěvku. Dík.
Naposledy upravil(a) RiMr dne ned 21.11.2010 21:00, celkem upraveno 2 x.
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppy »

tuto mas tiez o tom debatu... http://rcmodely-forum.sk/vysielac-turnigy-9-ch-t1179-210.html.

Pisu tam ze jedna stranka chce vydat navod ako dako prehodit SW
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MODYN »

T9x mi přišla 11. listopadu

Mám s ní nalétáno už pár hodin a vše funguje na 100%

Díky Bohu jak na to tak koukám! :oops:
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Gattor »

22.9. - vse ok
Bhellion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Bhellion »

15.9 všetko OK
volente
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od volente »

18.11. zatim vse funguje a to jsem zkousel si hrat a nastavoval jsem kde co krome vrtasu
F 104 je můj sen
soron

#7 Příspěvek od soron »

Já objednal 2 ks .koncem října a obě vadný firmware. Kamarád objednával v půli listopadu a zdá se že rádio OK.
michal.valis
Kontaktovat uživatele:

Turnigy T9x

#8 Příspěvek od michal.valis »

Vadný FW, jede pouze v režimu heli.
Objednána 24.9.2010, dorazila 30.11.2010 (čekalo se na baterky a přijímač HK6-V2).
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RiMr »

Špatenka je to... Špatenka... 38% vadných rádií, to je bída!!!
I když... Teď tu byl kolega, který si koupil 2ks T9x, teď mu to došlo. Myslíte že sem připsal dva OK kusy? :wink:
A kdo ví kolik takových lidí je.
Každopádně, vždycky je třeba počítat s tou horší možností... :?

#10 Příspěvek od meduza666666 »

Nevim jestli patrim do pozadovaneho casoveho useku. Koupil jsem ji 16/9/2010, odeslana byla 19/9/2010.
Zda se mi ze funguje bez problemu, ale fakt je, ze jsem asi 2x pri programovani zpozoroval takove pidi zamrznuti treba na 6 sekund mi slo skakat k dalsim polozkam v menu jenom smerem dolu, ale pak to zase rozmzlo :)
Musim ale rict, ze nic jineho nez heli jsem zatim neprogramoval.
Je zde nejaky konkretni bug, co si mam proverit?
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od CharlitoCZ »

koupena začátkem listopadu a zatím naprosto bez problému "klep, klep, klep"

Dokonce i když jsem rukama (a hlavně očima) ztratil letadlo a zalítlo mi za bytovku vzdálenou asi 300m, tak jsem ho po slepu vytáhl nahoru a ani známka slabšího signálu.

Co se týče SW, tak mi přijde OK, zkoušel jsem různý hejbání u letadel a teď experimentuju s heli, ale zamrzání, nebo cokoliv jiného jsem zatím naštěstí nespozoroval.

Takže za mě OK :wink:
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
olisoft

#12 Příspěvek od olisoft »

jeden (dalsi) kusok zakupeny 4/12/2010
funkcnost bezproblemova, dokonca sa mi zda byt rychlejsia v menu.
atlanta

#13 Příspěvek od atlanta »

Kolega se nemůže dostat do režimu akro a nějaké přepnutí mezi PPCM a jiným CCm že nejde či co..
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
Kiwira
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlasujte pls kdo jste zakoupili T9x od začátku října 201

#14 Příspěvek od Kiwira »

Soupravu jsem koupil 21.4.2012 , měl sem s ní problém , který se mi podařilo vyřešit díky ochoty a pomoci uživatele Boboland na tomto foru , viz odkaz :
viewtopic.php?f=43&t=48548
Od té doby skoro bez problémů , skoro proto, že jsem na napájení použil tužkové nabíjecí články vsazené do originál držáku. Bohužel
občas docházelo k řerušení kontaktu baterií v tomto držáku. Stačilo po vysílači klepnout a bylo to OK . Z toho důvodu jsem na napájení použil Lipol potom již bez problémů .
Mirek
Hrom do vrtule !!
Earl
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlasujte pls kdo jste zakoupili T9x od začátku října 201

#15 Příspěvek od Earl »

2.ks, jedna říjen 2010 bez problémů v současnosti provozovaný na FW Open9x, zhruba po půl roce demontáž potenciometru a vyčistění v současnosti bez závad, druhá listopad 2010 firmware poškozený v současnosti provozovaný s originálním FW a klecí na baterie a bezproblémový chod.
Odpovědět

Zpět na „Turnigy T9x“