Posta z honkongu z HC

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
holda29
Kontaktovat uživatele:

#946 Příspěvek od holda29 »

taktik píše:Ty voe, 6.12. objednáno(vše skladem) a dnes 8.12. Order Shipped @HobbyKing.com. Ježíšek to asi stihne.

..nechci kazit radost, ale moje objednavka z 15.11. byla shipped taky behem jednoho dne.. :(
zdekar

#947 Příspěvek od zdekar »

To taktik:
Bohužel to, že to je "shipped" neznamená že už to sedí v letadle a směřuje k tobě. Znamená to jen to, že to HobbyKing(nebo DealExtreme) odeslali od nich ze skladu na poštu. :( Až to bude opravdu sedět v tom letadle, tak budeš mít na stránkách HK pošty v "track & trace" uvedeno "... left hongkong ...". Pak můžeš očekávat že to bude za pár dní u tebe doma. Radši od toho moc neočekávej, aspoň pak můžeš být třeba příjemně překvapenej ;-)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#948 Příspěvek od sharkcom »

Klídek hoši. Týden to trvá než to pošlou z HK post, týden než to přijme do evidence CZ post. Týden než to protáhnou celnicí. No a pak něco než to dovalí pošťák. Prostě vše co jinak trvá 1 den teď týden....
bééééééééééééééé :cry: :cry: :cry:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
robotmz

#949 Příspěvek od robotmz »

mne už moju zásieločku dnes odoslali, dúfam že do vianoc to mám u ženinej tetky v ČR :-)))

som zvedavý na ten pekelný stroj meno ACCUCEL 6 :D hneď ním pôjdem naládovať aj baterku do auta /mám novú 80 AH/, aj baterku do motorky, dúfam že ju prvý deň neodpálim...

Mimochodom už sa dá trackovať teda balík z hobbycity na českej pošte? však vám to donedávna ešte nefungovalo...
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#950 Příspěvek od sharkcom »

robotmz píše:mne už moju zásieločku dnes odoslali, dúfam že do vianoc to mám u ženinej tetky v ČR :-)))

som zvedavý na ten pekelný stroj meno ACCUCEL 6 :D hneď ním pôjdem naládovať aj baterku do auta /mám novú 80 AH/, aj baterku do motorky, dúfam že ju prvý deň neodpálim...

Mimochodom už sa dá trackovať teda balík z hobbycity na českej pošte? však vám to donedávna ešte nefungovalo...

Samo že dá. Ale musí to být PARCEL, né AIRMAIL. Jak dloho ti to leželo na proclívací poště?
robotmz

#951 Příspěvek od robotmz »

veď na preclievacej pošte to ešte nemôžem mať keď to iba dnes vyskladnili zo skladu HK...

Od zaplatenia po vyskladnenie /mal som 2 položky BK, ale zrejme to čakalo aj na ostatné veci, lebo som to vyhodil a ešte sa nič nedialo, až dnes/ to trvalo 9 kalendárnych dní.

Dúfam že do týždňa to odíde z HK pošty...
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#952 Příspěvek od sharkcom »

Jo, máš pravdu, jsem to přečetl nějak divně. Jsem trubice :lol: :lol: :lol:
olisoft

#953 Příspěvek od olisoft »

Este aj po "left Hongkong" to trvaaaaa.
Mam balicek so stavol left od 4.12. a este nepriletel na SK. Ono ten status je o tom, ze to hodili do kontajnera a caka na doplnenie kontajnera a odlet.
Drondys

#954 Příspěvek od Drondys »

olisoft píše:Este aj po "left Hongkong" to trvaaaaa.
Mam balicek so stavol left od 4.12. a este nepriletel na SK. Ono ten status je o tom, ze to hodili do kontajnera a caka na doplnenie kontajnera a odlet.

Ano ani "left Hongkong" nezaručuje, že to už brzy dorazí. Například já mám zrovna jeden balík už od 28.11.2010 "left Hongkong..." a zatím ještě nedorazil.
kure87
Kontaktovat uživatele:

#955 Příspěvek od kure87 »

koukám že nejsem sám komu se balíček někde courá, a těším se na něj jak malej kluk :-D
Drondys

#956 Příspěvek od Drondys »

Ono je to i o štěstí, protože třeba jiný balíček už mám dva dny doma a přitom odešel z HK o dva dny později než ten co mi ještě nedorazil. :wink:
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#957 Příspěvek od sharkcom »

:twisted: Dnes mi přišel líbezbrých od celníků, ach jo. To mám od nich k vánocům, asi.... :cry: :cry: :cry: A prej že nestíhaj, prdlajs nudí se tam. Prej důvod povozu? Jakej asi může mít důvod dovozu modelářskej motor?? Asi ho dám tchýni na koště a bude s tím ohrožovat vzdušný prostor nad temelínem...
robotmz

#958 Příspěvek od robotmz »

napíš im že si ho strčíš do riti a na koniec dáš vrtulľu, a opýtaj sa ich či nechcú tiež 8O :D :D
Drondys

#959 Příspěvek od Drondys »

sharkcom píše::twisted: Dnes mi přišel líbezbrých od celníků, ach jo. To mám od nich k vánocům, asi.... :cry: :cry: :cry: A prej že nestíhaj, prdlajs nudí se tam. Prej důvod dovozu? Jakej asi může mít důvod dovozu modelářskej motor?? Asi ho dám tchýni na koště a bude s tím ohrožovat vzdušný prostor nad temelínem...

Důvod dovozu může být obchodního nebo neobchodního charakteru. Třeba u obchodníka je důvod dovozu obchodního charakteru tedy k prodeji zatímco u někoho kdo s tím neobchoduje bude důvod dovozu neobchodního charakteru pro osobní potřebu například k provozování svého hobby nebo třeba jako těžítko na stůl. :wink: :D :D
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#960 Příspěvek od sharkcom »

Jo, to jsem jim napsal. pro osobní potřebu. Osobně se spíš divim tomu, že při objednávce jednoho kusu se na to můžou ptát. Prostě se nuděj...

Drondys píše:
sharkcom píše::twisted: Dnes mi přišel líbezbrých od celníků, ach jo. To mám od nich k vánocům, asi.... :cry: :cry: :cry: A prej že nestíhaj, prdlajs nudí se tam. Prej důvod dovozu? Jakej asi může mít důvod dovozu modelářskej motor?? Asi ho dám tchýni na koště a bude s tím ohrožovat vzdušný prostor nad temelínem...

Důvod dovozu může být obchodního nebo neobchodního charakteru. Třeba u obchodníka je důvod dovozu obchodního charakteru tedy k prodeji zatímco u někoho kdo s tím neobchoduje bude důvod dovozu neobchodního charakteru pro osobní potřebu například k provozování svého hobby nebo třeba jako těžítko na stůl. :wink: :D :D
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“