Posta z honkongu z HC
Dneska ma prepadla poštárka s motorčekom "outrunner do EasyStar" čo som z hecu ( po flame okolo tých 100 gramových inrunnerov z HC ) - objednal som ho minulú sobotu.
Prekvapenie to pre mňa je, čakal som to niekedy v januári lebo nejaké ledky z dealextreme sú na ceste už mesiac a stále sú v HK a toto išlo tiež z HK a tiež zadarmo...
Prekvapenie to pre mňa je, čakal som to niekedy v januári lebo nejaké ledky z dealextreme sú na ceste už mesiac a stále sú v HK a toto išlo tiež z HK a tiež zadarmo...
Tak pro neznalé a pro šprýmaře:
HK - HongKong
DE - Deutchland
DE v HK - DealExtreme
A jak se pozná že to tam stojí? Třeba tak, že je registrovaná, je tam napsáno něco jako ... was posted on ... a nikde není napsáno ...left hongkong on...
Tedy bylo to registrováno, ale neopustilo hongkong... tudíž buď to nikdo neaktualizoval nebo to tam stále někde leží a třeba si toho někdo ještě všimne

HK - HongKong
DE - Deutchland
DE v HK - DealExtreme
A jak se pozná že to tam stojí? Třeba tak, že je registrovaná, je tam napsáno něco jako ... was posted on ... a nikde není napsáno ...left hongkong on...
Tedy bylo to registrováno, ale neopustilo hongkong... tudíž buď to nikdo neaktualizoval nebo to tam stále někde leží a třeba si toho někdo ještě všimne
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Mě by taky zajímalo to samé co vás, ale obráceně.Posílal jsem v průběhu dvou týdnů reklamaci zpět do hk jedna se mi objevila v bonusu za tři neděle a už je to měsíc, a druhá furt ne a ne. A už jste na české poště řešily reklamaci odeslané zásilky do HK, chystám se na to-jak to probíhá???
Musím na poštu odkud jsem to poslal, nebo na jakoukoliv?
Musím na poštu odkud jsem to poslal, nebo na jakoukoliv?