A-10 Warthog

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
scarabeus

A-10 Warthog

#1 Příspěvek od scarabeus »

Nadherny video A-10 Warthog alias prase bradavicnate :-)

http://youtube.com/watch?v=MtGQqPXDoZs
Gidy

#2 Příspěvek od Gidy »

Moc pěkná prácička. Radost pohledět :lol: :lol:
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
Sali

#3 Příspěvek od Sali »

Letadla nelitam ale tohle je radost pohledet. :D :)
Sali
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marcos »

Nářez!
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
naily

A-10 od Pelikana

#5 Příspěvek od naily »

Ahoj,

tohle je samozrejme naprosto jina liga, ale chtel jsem se zeptat, nemate nekdo zkusenosti s A-10 od Pelikana (http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=39231)?
Zvazuji jestli se nepustit i do tohoto typu letadel a tohle vypada jako celkem dost muziky za rozumne penize (tedy az na to, ze je to obycejny polystyren).

Diky,

Michal
geo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od geo »

Móóóc pěkný, ale jen představa ceny turbín mi nahání menší "vosypky" - i když třeba až budu velkej......... :wink: A ten člobrda to umí pěkně realisticky vodit :!:
geo
Lafacer
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lafacer »

Kup si radši warthoga z HobbyKingu, je o dost levnější a podlě mě vypadá líp http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... duct=12617
geo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od geo »

To Lafacer - ten kousek na HK není ale istokrevnej A - 1O, ale YA- 10B. Tahle dvoumístná verze byla jen jako prototyp a nevím to přesně - myslím že byl postaven snad jen jeden kus. Mělo to být snad něco spec pro noční lety, bo co, ... Osobně upřednostňuju klasickou A - 10. Je to senza éro, viděl jsem ho v před lety Roudnici - bomba :roll:
geo
Metalius

#9 Příspěvek od Metalius »

geo píše:To Lafacer - ten kousek na HK není ale istokrevnej A - 1O, ale YA- 10B. Tahle dvoumístná verze byla jen jako prototyp a nevím to přesně - myslím že byl postaven snad jen jeden kus. Mělo to být snad něco spec pro noční lety, bo co, ... Osobně upřednostňuju klasickou A - 10. Je to senza éro, viděl jsem ho v před lety Roudnici - bomba :roll:

V Roudnici :?: Vynechal jsem jeden ročník a nobo žádnej.... Teď tápám... Vůbez si nevzpomínám Na A-10 na MAS.
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
geo
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od geo »

To Metalius - čoveče je to dávno - mám za to, že cca 15 - 17 let. Byl tam tenkrát taky Halifax. Ale 100% jistoty nemám. Neměl jsem tenkrát foťák. Jen doufám, že si to nepletu s jinou akcí a úplně někde jinde :oops: .
geo
martijn
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od martijn »

A-10 v Roudnici byly, už je to ale fakt dlouho. Asi když se válčilo v Bosně, protože říkali, že přiletěli z italského Aviana. Nejdříve se ukázaly dvě F-16, udělaly okruh kolem letiště a odletěly zpět, aby se za chvilku vrátily spolu s A-10, které potom udělaly několik ztečí na letiště. Vidím to jak dneska, fakt to byla paráda.
Ale ten Halifax tam nebyl, to tam byla B-17.
geo
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od geo »

Pravdu díš, bratře Martijne - ano ano B - 17. Tak aspoň, že mi ta paměť funguje na 50% :lol: :lol: :lol:
geo
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Speedy »

Jo, to byla tenkrát síla. A největší bomba byla, že přiletěli s ostrou výzbrojí. Prej jim dokonce sdělili účel a cíl cesty až ve vzduchu. Je s podivem, že to narozdíl od několika přeletů B-52 ve výšce zůstalo v tichosti (asi proto, že letěli na návštěvu k nám).
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“