Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
zablabla

#1006 Příspěvek od zablabla »

František Koudelka píše:presne tohle video jsem videl asi desetkrat a on tam nejak hybe s tou deskou cykliky a pak jak to primackne tak je videt ze se mu to posune ale ja mackam a mackam a nikde s nicim pohnout nejde :? ... co se tyka vrtulniku tak leta vice mene v poradku ale bouracek zazil dost tak jsem to chtel prekontrolovat, diky za odpoved jirka

Zkus vyzkoušet vůli na osičkách serv. Zvrchu je takový gumový čudlík, a ten je potřeba dotlačit, aby se osky axiiálně neviklaly.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1007 Příspěvek od František Koudelka »

aha to jsem taky nevedel jedno servo i chodi axialne tak to opravim diky za dalsi vec po ktere mam koukat....a vite teda nekdo jak je to s kontrolou te cykliky moc diky Jirka
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1008 Příspěvek od František Koudelka »

tak ten krouzek jsem primacknul a vule jsou pryc viseni je hned o necem jinem diky za tento postreh :P

chtel bych se jeste zeptat jake dily hodne odchazeji pri nehodach...jinak receno co je dobry mit doma skladem...pokud ma nekdo zkusennost
Honzabr

#1009 Příspěvek od Honzabr »

Podvozek (teda lyžiny) :oops: :D :D
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#1010 Příspěvek od Gattor »

a zadni motor. je toho vic, ale tohle ti zatim bude stacit.
Vopruz

#1011 Příspěvek od Vopruz »

Přesně tak, na lyžinách se rád ulomí ten přední čuplík, na němž drží. Jinak zadní motor - musí se koupit celej ocas s motorem. Takže tohle mít tak 2x, 3x a můžeš s tím nějaký čas s klidem jebat do zdi :-)
T-REX 450 PRO
Blade mSR
DX6i
zablabla

#1012 Příspěvek od zablabla »

Gattor píše:a zadni motor. je toho vic, ale tohle ti zatim bude stacit.

no a mě se ještě párkrát podařilo rozštípat ty gripy co spojují listy hlavního rotoru. (záleží ale jak s tím čulibrkem pereš do nábytku) :lol:
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1013 Příspěvek od František Koudelka »

perfektni :D ja chci koupit urcite jeste asi dve baterky tak uz budu mit celkem 4, nabijet se daji soucasne coz je taky dobry :D z tech nahradnich dilu jsem chtel koupit urcite ocas, lyziny, asi listy, ty drzaky listu bych vzal taky....jak sou na tom serva ty vydrzi? S touhle mSR letam vetsinou doma ale byl sem i venku, tady kde bydlim mam ale malo mista tak to je porad nekde ve zdi, pojedu ale pres vanoce domu a tam mam prostoru monohem vice tak bych chtel trenovat a proto bych se rad vyzbrojil nejakym slusnym sortimentem ND....kdo co rozbil tak klidne piste at vim...moc diky :D
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#1014 Příspěvek od Gattor »

rozbit jde vsechno. pred hodne dlouho jsem tu psal co vse odchazi (nekde okolo strany 30). zalezi vzdy na rane, takze kup zatim jen zadek, lyziny a drzaky listu (listy jsem nikdy nerozbil). no a pak se modli, aby si nerozstrelil neco jinyho :) nahradni dily mam pro jistotu komplet. nejhorsi je zakladni deska (1500 kc) a ty jsem uz menil 2. proste je to o nahode.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1015 Příspěvek od František Koudelka »

Prave rozbit se muze vsechno takze to co koupim urcite uz vim a podle ceny treba jeste neco prikoupim, tu desku si menil proc kvuli padu, rozbita nebo odesla sama ..elektricka zavada
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1016 Příspěvek od František Koudelka »

Jeste bych mel otazecku k tomuhle vrtulniku, obcas pri vzletu se mi stane za problikne a vynecha....za letu ale je to ok a zda se mi ze to dela kdyz je slabsi baterie, ted sem zkousel dat baterii a hybal sem s dratem a obcas mi to zabliklo..jako by chyba v kontaktu nekde..dal sem ale nove nabitou baterii a nic nebliklo....nemate s timto nekdo zkusennost...jake jsou treba zavady te zakladni desky....neprojevuje se to takhle nejak....
marman
Kontaktovat uživatele:

#1017 Příspěvek od marman »

Já si takhle myslel, že mi odešla baterka, ale když jich bylo víc a blbnout začaly i úplně nové, začal jsem zkoumat. Nakonec jsem skončil u výměny konektoru k baterce a zatim dobrý, použitelný najednou jsou i ty nejstarší články (i když samo že nevydrží tolik jako ty nové...)

Ad náhradní díly - co odešlo na boardu? Já už na mSR polámal všechno možný, taky bych postavil druhý kousek z náhradních dílů (čekání na nové díly mě nějak nebavilo, když zrovna byl čas lítat), co jsem postupně nasbíral. Jediný ten board nemám - pak už by se vyplatilo koupit do rezervy rovnou celý druhý vrtulník...
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1018 Příspěvek od František Koudelka »

prave cena te desky je vysoka, to by vyslo lepe vzit celej vrtulnik, ten konektor jsem koukal..tahal za dratky a drzi to tam...jak sem psal kdyz dam plne nabitou baterii tak mi to nikdy neudelalo jako kdyby tam byl nejakej prechodak a pri slabsi baterii to nestacilo nebo nevim jak si to vysvetlit
marman
Kontaktovat uživatele:

#1019 Příspěvek od marman »

Ten kratičký kablík před výměnou měl u mě kolem 4 ohmů, divím se, že to vůbec "bootovalo"... Na desce je nějak lepený, tam asi problém nebude, tak jsem ho tam nechal, ale uříznul jsem ho asi v půlce a připájel nový konektor.
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#1020 Příspěvek od František Koudelka »

zkusil bych se zeptat teda jestli jde koupit novy kablik s konektorem a nechal bych si to do rezervy.....diky za tip
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“