raging píše:Nebudes celkem nic potrebovat,vsechno potrebne je v krabici,podle potreby,snad jen nahradni baterii,nahradni listy jsou v baleni
raging: A toho Kestrela bys mi doporučil? Nebude to takový masakr jako ten Copterx 450?
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
Sám jí mám doma a lítám s ní i venku a bez větších problémů zvládne i vítr,ale samozřejmě ne silný,poořád je to dvourotor. Jsem spokojen. Teď jsem koupil honey bee cp3 a hned jsem ho rozmlátil. Dostal nějaký zkrat a začala se mu točit vrtule atd. Co budu povídat: oprava za 1700 z rckinga,Protože neumím objednávat ze zahraničí a nevlastním paypal.
Pěkně prosím, jak mám sakra nějak rozumně seřídit cykliku či co, aby to při startu neletělo příliš do strany, ale pěkně nahoru? Mechanicky s tím bojuju, vždy to dám do vodorovna, nebo si to alespoň myslím a stejnak je to na prd. Nejde to nějak sw přes kabel připojený k pc?
Díky.
Sitar píše:Pěkně prosím, jak mám sakra nějak rozumně seřídit cykliku či co, aby to při startu neletělo příliš do strany, ale pěkně nahoru? Mechanicky s tím bojuju, vždy to dám do vodorovna, nebo si to alespoň myslím a stejnak je to na prd. Nejde to nějak sw přes kabel připojený k pc? Díky.
Jakej kabel?
Jaký PC?
Normálně cykliku do roviny tak, aby prostě byla rovně v obou osách, když jsou páky/a v nule. Táhla lze na délku seřizovat.
Sitar píše:Pěkně prosím, jak mám sakra nějak rozumně seřídit cykliku či co, aby to při startu neletělo příliš do strany, ale pěkně nahoru? Mechanicky s tím bojuju, vždy to dám do vodorovna, nebo si to alespoň myslím a stejnak je to na prd. Nejde to nějak sw přes kabel připojený k pc? Díky.
Jakej kabel? Jaký PC?
Normálně cykliku do roviny tak, aby prostě byla rovně v obou osách, když jsou páky/a v nule. Táhla lze na délku seřizovat.
Dobře, takže mechanicky, ale nějakou radu, jak na to? Dělám to tak že odšroubuju ty fajfky co jsou přišroubovaný k ozubeným hřídelům od serv, ale to je strašná pakárna a ještě se mi to kloudně nepovedlo.
Sitar píše:Dobře, takže mechanicky, ale nějakou radu, jak na to? Dělám to tak že odšroubuju ty fajfky co jsou přišroubovaný k ozubeným hřídelům od serv, ale to je strašná pakárna a ještě se mi to kloudně nepovedlo.
Páky na servech musí být vodorovně.
Ostastní došteluješ délkou táhel.
Sitar píše:Dobře, takže mechanicky, ale nějakou radu, jak na to? Dělám to tak že odšroubuju ty fajfky co jsou přišroubovaný k ozubeným hřídelům od serv, ale to je strašná pakárna a ještě se mi to kloudně nepovedlo.
Páky na servech musí být vodorovně. Ostastní došteluješ délkou táhel.
No vida, to jsem potřeboval vědět, páky pochopitelně vodorovně nejsou ani omylem. Zítra to zkusím a běda, jestli to nebude fungovat. Díky moc.
Páky na servech musí být vodorovně. Ostastní došteluješ délkou táhel.
No vida, to jsem potřeboval vědět, páky pochopitelně vodorovně nejsou ani omylem. Zítra to zkusím a běda, jestli to nebude fungovat. Díky moc.
Nedalo mi to, tak jsem to zkusil hned, ale dopadlo to bídně. Jsem z toho tak trochu zoufalý.