Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
mrpilot píše:bol by problém s dopravou na Slovensko? platba by bola v tom prípade asi výhodnejšia cez PayPal..
slovensko no nevim.... teoreticky si myslim že ne zeptam se ho na ten pay pall pkud by problém byl tak budeš muset počkat do léta a přivezu ti je protože určitě pojedu na Slovensko tak pokud nejsi třeba z košic můžu ti je někde po cestě vyhodit, po cestě tj. Senica,Trnava,Nitra, Levice
mrpilot píše:bol by problém s dopravou na Slovensko? platba by bola v tom prípade asi výhodnejšia cez PayPal..
slovensko no nevim.... teoreticky si myslim že ne zeptam se ho na ten pay pall pkud by problém byl tak budeš muset počkat do léta a přivezu ti je protože určitě pojedu na Slovensko tak pokud nejsi třeba z košic můžu ti je někde po cestě vyhodit, po cestě tj. Senica,Trnava,Nitra, Levice
no tak radšej sa prosím spytaj na ten PP a keď budeš vediet tak mi hoď výslednu sumu za takých 5 "placek" plus nejaké to poštovné.. som z košíc takže senica a pod je dost od ruky ak sa nebude dat to PP tak nič sa nedeje, nevadí
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
no tak radšej sa prosím spytaj na ten PP a keď budeš vediet tak mi hoď výslednu sumu za takých 5 "placek" plus nejaké to poštovné.. som z košíc takže senica a pod je dost od ruky ak sa nebude dat to PP tak nič sa nedeje, nevadí
to jo no košice jsou fakt uplně na druhým konci slovenska ale letos jsem se dostal až do Svidníku a to už jekousek od Košic
to Azy:
Objednávám si závazně 5ks placek s nápisem ARK.Peníze za placky + poštovné mohu poslat předem tobě nebo výrobci převodem na účet.Stačí jen do SZ napsat cenu a číslo konta.Dík
A já bych si prosil pět kousků s "Dr.LuckyLuke" (prosím velké/malé písmenka přesně) a dalších 5 kousků "Qvitek". Pro případnou dopravu jsem schopný "porozdávat" odznaky ostatním tady v Ostravě a okolí... Ale to je jen návrh.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.