Základy 3D akrobacie

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drop

#136 Příspěvek od Drop »

radek.domin píše:Tak jsem s tím dneska po dlouhej době zase praštil. Ale když už, tak pořádně. Při osmičkách v invertu jsem zavadil vrtulkou o kruhy, který jsme na začátku neuklidili ke stěne :-)

http://picasaweb.google.com/radek.domin ... ndoorCrash

...v tomle stádiu rozkladu je rozumnější zakoupit novou heli.Zde je dost investic a nejsem si jist efektivitou nákladu na znovuoživení :roll: :idea:
Někdy se hold nedaří, vzpomínám na pád s T500CF v hale letos kolem ledna, nic pěkného, byl rozmetanej po celé tělocvičně.Jde to bohužel hodně na tvrdo.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
boZZda

#137 Příspěvek od boZZda »

To musel být šlupka jako sviň
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Dejfak »

Ahoj zkouším akrobacii a první po lopingu a výkrutu zkouším lop.
Ocasem k sobě a prostě udělat loping na místě.
Ale ten lop mi to dělá v celku pomalu.
Výchylky na výškovce i křidelkát tak i kolektivu mám naplno a stejně to není tak rychlé jako u lidí s jinými vrtulníky....
Mám 450PRO je v tom nějaká finta?
Jestli celý obrat může trvat tak 3sec a rychleji to nejde...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
psena
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od psena »

Ja jsem si to meril, abych si nastavil spravne sim, a pulpremet mam za cca 1sekundu, pri nastaveni swash plate 60% jak Aile tak i Elev.
Rozsahy serv na 100%.
Takze muzes si zkusit pridat na swash plate, nebo jeste muzes odlehcit padla, nebo prodlouzit tycku padel. A samozrejme otacky na max coz u Procka je cca 3500ot.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od Dejfak »

Tak to přidat létám na středu 70% a na koncích ke 100%
Tak zkusím přidat na středu na 85%
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Howking
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Howking »

Steninar Walaker - viděli jste ho někdo v Simulátoru? Kdo to kurva je? Takhle jsem vživotě nikoho lítat nevidět a mít takhle helinu pod kontrolou. Lítal snad o třídu jistěji a přesněji, než top ten Rirchy.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
psena
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od psena »

Je to jenom hra a tim padem jde cheatovat. Ja mam zatim cheat na viseni, ale dneska stahnu cheat na piroflip 8)
Ja obcas vidim manika z Compass Teamu a to je taky sila.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od JirkaA »

psena píše:Je to jenom hra a tim padem jde cheatovat. Ja mam zatim cheat na viseni, ale dneska stahnu cheat na piroflip 8)

to je ovšem nečestné a nesportovní.. :D
OK2WY
Georg9

#144 Příspěvek od Georg9 »

psena píše: Ja mam zatim cheat na viseni, ale dneska stahnu cheat na piroflip 8)

Zdar Peťo :).. Tak ja jsem uz dojel to viseni a heli orientace v Realflightu G4 a je jich celkem 27 levelů.. TO by jsi mohl zvladnout ne. Kazdy level je tak po 5 polohách :)... JInak sou to nervy, nadavky litaji :-D, ale kdyz to prekonas vysledkem je skvely pocit, kdyz si pote hnedka neco zaletis tak mas pocit ze vnimas a citis kazdy nepatrny pohyb heliny. SKoda jen ze ten pocit, teda ja ho mam jen po pilnemtreninku chvilku, ze neni trvaly proste :)... Takze k tomu mas ty cheaty? :) K trvalenu uspokojeni? :-D... JInak kazdy at si dela co chce nic proti tomu nemam, myslim ty cheaty :).. Zdar :)
bigsam72

#145 Příspěvek od bigsam72 »

psena píše:Je to jenom hra a tim padem jde cheatovat. Ja mam zatim cheat na viseni, ale dneska stahnu cheat na piroflip 8)

Cau nekde jsem se docetl ze littas i na phoenixu ( brno vlakno ) akorat nechci procitat vsech 120 stranek, nesedelis mi prosim pristupove udaje na server, litat sam je nuda.
Cau
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
psena
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od psena »

Georg: Ahoj, ja uz na RF vubec nelitam , koupil jsem Phoenyx a litam na verzi 3,0. Jsem hodne spokojenej, va zasadnich vecech je Phoenyx daleko lepsi, mozna by se naslo par detailu v kterych byl zase lepsi RF, ale celkove je to jasna volba.
S tim visenim jsi vazne magor, ja jsem opravdu nedal ani tu prvni serii, protoze me za par minut bolela ruka jak jsem ji mel v kreci :lol:
Bigsam:
Temer kazdy vecer je zalozena server helimaniacs.cz (heslo brno) nebo muzou mit zalozeny Ostravaci (heslo ostrava) a nebo jeste jsem videl jednoho velmi dobre letajiciho kluka odsud, DAGX a nazev jeho servu konci DAGX-CZ a ten tam heslo nema zadne.(a zrovna ted ma zalozeno)
Tak doufa, ze se uvidime! Ja mam pocit, ze kdyz zalozim, tak me nikdo nevidi (jsem za reuterem) protoze i kdyz nedam heslo, tak se nikdo nepripoji, ale nastesti zakladaji ostatni.
Georg9

#147 Příspěvek od Georg9 »

psena píše:Georg: Ahoj, ja uz na RF vubec nelitam , koupil jsem Phoenyx a litam na verzi 3,0. Jsem hodne spokojenej, va zasadnich vecech je Phoenyx daleko lepsi, mozna by se naslo par detailu v kterych byl zase lepsi RF, ale celkove je to jasna volba.

Cau jj vim ze mas. Mam ho taky a sem spokojeny, obcas se ale vracim i do RF at to neni tak monotonní :)... Poznatek co mam je ten, ze s Phoenixem slo to uceni rychleji. TO co mi moc neslo v RF sem senaucil ve phoenixu a pak zaletel aj v RF. JInak se k tobe ohledne RF vracím protoze co se týká piruete flipu, tak tam si to zaletel dobre :).. Jinak jestli sem magor, tak ja myslim ze magori sme tady vetsina :-D.. V dobrem slova smyslu :-D.. JInak s tou kreci v ruce si nic nedelej, ja jsem svobodny tak mam tu ruku trenovanejsi :-D.. Mno mej se pane :)..
psena
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od psena »

Tak vcera jsem se vicemene bez psychicke pripravy poprve pokusil o piroflip, diky tomu ze kluci byli zrovna na letisti to mam i zaznamenany i kdyz pouze na mobil.
Nedivejte se na to moc kriticky, je to opravdu jeste nesledenej prvek , davam to sem pouze abych se podelil o svou radost a taky abych ukazal, ze pri pilnym treninku (spis na simu nez v realu) tento prvek muze v zakladu zvladnout i pokrocily zacatecnik.
http://www.youtube.com/watch?v=QXrydPn8Rzc
Howking
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Howking »

psena píše:tento prvek muze v zakladu zvladnout i pokrocily zacatecnik.

No moc pěkné - snad se do jara s tím pochlubím taky :-)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
error414
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od error414 »

jeste dodam ze psena udelal predtim uplne poprve piroflip a kricel: "je to je stejne jako na simu", ten mu sel lip. Hold trema pred kamerou se pozna
Logo 600 + spirit
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“