Posta z honkongu z HC
Lidicky,stal se asi zazrak.Obednal jsem si z HC docela velke letadlo(rozpeti 138cm),ktere ma v kuse kridlo,takze velka krabice a tezka.Pocital jsem,ze se to jako obvykle zdrzi u celniku a ono to jeden den priletlo do cech,druhy den to dostaly do ruky celnici a jeste ten den predaly poste a druhy den to prislo domu ke me.No asi se fakt deji zazraky.
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
Celnice
Mě vomejou pošta je na celnici, nemáte někdo prosimvás email kam bych jim mohl poslat fakturu z paypalu?
tak už jsem s nima mluvil po telefonu, ta jejich ochota teda..
prej mě bude kontaktovat pošta kdyby bylo něco potřeba (a to je mám 10 minut cesty od baráku)..
a ještě teda doplnim, že to je už další balíček
ten co jsem řešil předtím odlétl 5.11. z HK a 9tého jsem ho vyzvedával na poště (a byl mezitím víkend)
tak už jsem s nima mluvil po telefonu, ta jejich ochota teda..
prej mě bude kontaktovat pošta kdyby bylo něco potřeba (a to je mám 10 minut cesty od baráku)..
a ještě teda doplnim, že to je už další balíček
ten co jsem řešil předtím odlétl 5.11. z HK a 9tého jsem ho vyzvedával na poště (a byl mezitím víkend)
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Asi toho maji vic kvuly cenam.jinak mejl na celnici kam posilam vypisy z paypalu je sklad.praha120@cpost.cz
Jinak me balik z ameriky cestoval mesic,ale to bylo auto od traxxasu,takze obrovska krabice.Mozna kdybych si nechaval posilat nejaky pastorek k motoru co se vejde do kapsy,tak to asi trva kratsi dobu.
Jinak me balik z ameriky cestoval mesic,ale to bylo auto od traxxasu,takze obrovska krabice.Mozna kdybych si nechaval posilat nejaky pastorek k motoru co se vejde do kapsy,tak to asi trva kratsi dobu.
Mirek12 píše:Já mám objednáno na dealextremu a nějak to neleze jsetli byl teda ten svátek tak snad se to pohne .. 1.11. jsem měl zaplaceno
Tak to jsme dva. Už nevim kdy jsem to platil, ale je to registrovaný na HK poště 3.11. a od té doby se to nepohlo. No snad se to brzo rozhejbe.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
holda29 píše:Jen tak pro porovnani, od zaplaceni PP mi prisel balik z USA za 4 dny a z VB za 3 dny
Kde delaji sikmooci pratele chybu?
Z VB je to podstatně blíž. Při objednávce zboží na HC ovšem ze skladu v DE Warehouse to trvá do tří dnů. Jinak je to otázka volby poštovného. Přes EMS to trvá 3 až 4 dny i z Číny.
Prosím o radu ...
mám z HC už několik desítek objednávek za sebou, vždy ale přes HonkKong Post a 2x přes Singapore Post ... teď mi můj balíček ( samozřejmě že s LiPolkama ) poslali přes SwissPost ...
když pominu že CZ pošta mi oznámila že balíčky tohoto typu netrasuje, tak na SwissPost mi to v Tracingu píše poslední toto :
Wed 17.11.2010 13:18 Arrival at border point of country of mailing CH-8010 Zürich 1
Wed 17.11.2010 13:19 Departure from border point of country of mailing
to to jako za minutu přehodili z Přišlo do Posíláme dál ... SUPER ... ale jak dlouho to bude trvat ještě do CZ ... ? ? ?
mimochodem - balík zaplacen 10.11.2010, odeslán 13.11.2010 ...
neříkám že doba nějak dramaticky překračuje obvyklou dobu u HongKong Post, jen mi poněkud vadí že CZ pošta to netrasuje takže ani nevím zda to nehnije na celnici atd...
díky za zkušenosti se SwissPoštou a omlouvám se jestli jsem to už někde přehlédl v těch 60 stránkách tohoto vlákna ...
mám z HC už několik desítek objednávek za sebou, vždy ale přes HonkKong Post a 2x přes Singapore Post ... teď mi můj balíček ( samozřejmě že s LiPolkama ) poslali přes SwissPost ...
když pominu že CZ pošta mi oznámila že balíčky tohoto typu netrasuje, tak na SwissPost mi to v Tracingu píše poslední toto :
Wed 17.11.2010 13:18 Arrival at border point of country of mailing CH-8010 Zürich 1
Wed 17.11.2010 13:19 Departure from border point of country of mailing
to to jako za minutu přehodili z Přišlo do Posíláme dál ... SUPER ... ale jak dlouho to bude trvat ještě do CZ ... ? ? ?
mimochodem - balík zaplacen 10.11.2010, odeslán 13.11.2010 ...
neříkám že doba nějak dramaticky překračuje obvyklou dobu u HongKong Post, jen mi poněkud vadí že CZ pošta to netrasuje takže ani nevím zda to nehnije na celnici atd...
díky za zkušenosti se SwissPoštou a omlouvám se jestli jsem to už někde přehlédl v těch 60 stránkách tohoto vlákna ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
sharkcom píše:Nedělej s toho psychodrama. Do 3 dnů to máš doma.
dobrý, já jsem se jen zeptal, protože je to poprvý přes SwissPost ... už jsem si zvykl že přesně vím o každém balíčku díky tracingu a tady to bohužel tak dobře nefunguje...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz