Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#1531 Příspěvek od UCH »

Errore tak já tě chválím......ŠIKULKA :D :D
Já jsem dneska zaběhl jen na 3 baterky k silnici u letiště před AAA. Takový nouzový polítání, ale aspoň něco. Ta viditelnost je fakt na hovno, o čtvrt na pět jsem to zabalil.
Zítra dopo jdu, taky zařadím nějaký nový prvek, jen nevím který ze svojí bohaté terotické výbavy to bude. Nejlíp mám zmáknutej invert po lopasu s následnými pyroflipy rypákem do země s efektním rozhozením hlíny a trávy po okolí. :D :D
Taky chci zítra trochu potrénovat visení budkou dolu čumákem k sobě a hlavně moje oblíbené výkruty a tlačené lopasy s následným překrutem.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
psena
Kontaktovat uživatele:

#1532 Příspěvek od psena »

pkotatko píše:to Psena: bylo by dobré se kamarádsky o získaný peníz podělit. Bonzovat se sice nemá, ale...... :D :D
stačí mi 90% :D
S podsvětím trošku zkušenosti mám...... :!:

Neni problem, prijed za nama na letiste. :lol:
Penax

#1533 Příspěvek od Penax »

для pkotatko:
Так что приезжайте к нам. Не проблема. Это позволит решить.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1534 Příspěvek od pkotatko »

:D :D :D :D
Pánové, až mi to vyjde tak se rád přijedu podívat. Děkuji za milé pozvání.
Příští rok v létě.

jo a nepíše se "ne problema" ale " nět problema" :D tedy podle mých zkušeností :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1535 Příspěvek od OPR »

pkotatko píše::D :D :D :D
Pánové, až mi to vyjde tak se rád přijedu podívat. Děkuji za milé pozvání.
Příští rok v létě.

jo a nepíše se "ne problema" ale " nět problema" :D tedy podle mých zkušeností :D

Pak písněte až se domluvíte na termínu.

taková přátelská střílečka v Brně se jen tak nevidí :-)

ale vzhledem k tomu že se tu objevilo písmo tipické pro jiné město České Republiky navrhoval bych přesun z Brna někam na "neutrálnější" půdu.
Třeba sem

50°13'45.476"N, 12°51'21.081"E

co?
:D :D :D
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1536 Příspěvek od pkotatko »

Jo a můžu si vzít sebou pár černých kamarádů ? Helinu sice v životě neviděli, ale jinak jsou docela vycvičeni..... :wink:

Ne teď vážně, rád se přijedu podívat. Až bude lítací počasí a budu se vyskytovat někde poblíž.
peko.cz

#1537 Příspěvek od peko.cz »

pkotatko píše:Jo a můžu si vzít sebou pár černých kamarádů ? Helinu sice v životě neviděli, ale jinak jsou docela vycvičeni..... :wink:

Muzes. Bylo me zahadou co v te africe delas. Ted se to vysvetluje. :)
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1538 Příspěvek od pkotatko »

A je to venku.... :evil:

Jo, mojí prací je výcvik speciálních proti ( teda spíš pro ) teroristických jednotek.
Bude těch 90% ? :D
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1539 Příspěvek od OPR »

pkotatko píše:A je to venku.... :evil:

.....Bude těch 90% ? :D

požóór na něj ...... on to myslí fakt vážně :D

Mafouš jeden Africkej :D 8)
UCH

#1540 Příspěvek od UCH »

Jo, mojí prací je výcvik speciálních proti ( teda spíš pro ) teroristických jednotek.

Tak to se moc těším až přijedeš, budeme si rozumět, v této oblasti taky něco podnikám :D :D

Co se týká lítání dnes dopoledne tak tam solidně funí ale 500 v tom lítá uplně v pohodě, až jsem čučel jak to dobře šlo.

Pro samolepky jedu zítra dopoledne, odpo budu na letisku o víkendu kde jinde taky.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
error414
Kontaktovat uživatele:

#1541 Příspěvek od error414 »

UCH píše:

Tak to se moc těším až přijedeš, budeme si rozumět, v této oblasti taky něco podnikám :D :D

Co se týká lítání dnes dopoledne tak tam solidně funí ale 500 v tom lítá uplně v pohodě, až jsem čučel jak to dobře šlo.

Pro samolepky jedu zítra dopoledne, odpo budu na letisku o víkendu kde jinde taky.

ty si blazen, ve Slapanicich fuci jak krava. podle windguru ma prestat foukat az v nedelu, coz je peknej opruz
Logo 600 + spirit
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1542 Příspěvek od pkotatko »

Legrácky, srandičky...... alespoň se zasmějem :D

Tak nevím co je lepší, sedět v práci a koukat ven na počasí jak je hnusně a nedá se lítat, nebo sedět v práci a koukat ven na krásné, slunečné počasí, bezvětří a nemoci zdrhnout.
FlyBear

#1543 Příspěvek od FlyBear »

Když jsi sem před časem postnul pár fotek ze svého plácku na lítání i s poznámkou o tom překážejícím stromu, tak jsem to zkusil lokalizovat identifikací ze satelitních snímků.

Nějak mi to neštymovalo, ale teď už to dává smysl... :wink:
FlyBear

#1544 Příspěvek od FlyBear »

pkotatko píše:Legrácky, srandičky...... alespoň se zasmějem :D

Tak nevím co je lepší, sedět v práci a koukat ven na počasí jak je hnusně a nedá se lítat, nebo sedět v práci a koukat ven na krásné, slunečné počasí, bezvětří a nemoci zdrhnout.

Hmmm... Asi to druhé. Tam je furt aspoň nějaká naděje, že až bude chvilka času, bude se dát lítat (a "zdrhnout" se dá vždycky, svým způsobem).

Například já tu mám naději tak 99,98%, že se několik příštích měsíců lítat nedá. I kdybych měl času na rozdávání :evil:
jemo

#1545 Příspěvek od jemo »

Digis píše:Kde se dá v Brně koupit modrej Loctite na šroubky?

treba tady:
http://www.loziskahrk.cz/
Zamčeno

Zpět na „Kluby“