Cockpit SX

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Kotvik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Kotvik »

Voky píše:Já se rozhodoval mezi SX,M16 a eclipsou,koupil sem SX :D a sem spokojen.Mě zase padla do ruky jak ulitá,řídím palcově a její mírně vyosený ovladače jsou na to jak dělaný. :idea:

musim rict, ze jsem stal pred podobným dilema a nakonec se rozhodl pro palcové ovládání s SX. padne mi proste do ruky "napoprve". nic jsem nemusel zkouset a taky si na neco zvykat. libi se mi "nizky" profil- clovek ji nemusi tolik objimat prsty jako treba Hi-tecy.
co se tyce softu, tak jsem ho pochopil i bez navodu, protoze mi ho z hangaru poslali az tyden po vanocich:) musim rict ze je to idealni sportovni vysilac. mam ji rok a jsem absolutne spokojenej.
diablotin

#17 Příspěvek od diablotin »

to ze multiplex nema PCM vynahradi IPD ostatne jiz nekolikrat sem slysel o zamrznuti PCM ja primace s IPD pouzivam uz od roku 2000 a nikdy se mi nic podobneho nestalo jinak ty radia bezvadne fungujou i s jinajma primacema :twisted: :twisted: a jinak tu tvarovou jednoduchost ocenis hlavne pri provozovani radia na poli protoze jde snadno umyt to je treba dost velkej problem u eclipsy :twisted: :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
avionic
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od avionic »

mám Cocpita SX asi rok, taky jsem ho koupil v hangaru za 4500 a jsem naprosto spokojenej,bez zavad, padne do ruky, jednoducha obsluha, za ty penize nic lepsiho asi nesezenes.....
Vita_1

#19 Příspěvek od Vita_1 »

Ja mam Cockpita SX asi jednu sezonu a jsem s nim spokojenej. To ze nema PCM mi vubec nevadi, protoze toho moc neprinasi. Uz jsem to tady nekde psal. Neni odolnejsi proti ruseni jak si to mnozi mysli, pouze ho prijimac dokaze lip zamaskovat. Pak se ale muze stat, ze najednou model neridis a nevis proc. Jednoduse PCM prijimac maskoval a maskoval a pak ruseni presahlo urcitou mez a je pruser. Filozofie programovani je trochu jina nez treba u Hiteca, ale vpohode se na ni da zvyknout. Pri cene do 5000,- umi vpodstate to same, jako futaby drazsi o 1000,- i vic penez.
Mira96
Kontaktovat uživatele:

Cockpit SX7

#20 Příspěvek od Mira96 »

MPX Cockpit SX mám už více jak 2 roky a za jiné bych asi neměnil. Předělal jsem ho na 2,4 GHz takže mohu dále využívat vymoženosti tohoto rádia a nejsem závislý na frekvencích. Navíc přechodem na 2,4 se mi rapidně zvýšila výdrž baterie, která už mi taky více jak 2 roky slouží.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=397
Damillo
Kontaktovat uživatele:

Cockpit SX7

#21 Příspěvek od Damillo »

Zdravím všechny majitele Cockpitu SX a rád bych se vás zeptal, jestli někdo nemáte český manuál k tomuto rádiu. Já jsem svého Cockpita koupil před třemi lety, jenže pak nějak nebyl čas ani na modelařinu, ani cokoliv jiného a manuál se mi - asi při stěhování - ztratil. Sosnul jsem si sice nový, ale pouze v AJ. Kdyby měl někdo z vás manuál v češtině, budu mu vděčný, pokud se o něj podělí. Díky
Damillo
Kontaktovat uživatele:

Cockpit SX7

#22 Příspěvek od Damillo »

Tak po dvou dnech hledání jsem našel :)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od arda1 »

Terry- chlape - že by jsi napsal? Rozmluvím ti tohle rádio raz dva... :wink: :lol: :lol: :lol:
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Damillo »

:?: :?: :?:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od arda1 »

Damillo píše::?: :?: :?:
To je na mě?
Když tak dávej citaci nebo aspoň TO- :wink:
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Damillo »

arda1 píše:
Damillo píše::?: :?: :?:
To je na mě?
Když tak dávej citaci nebo aspoň TO- :wink:

Sorry, ale v první chvíli jsem myslel, že ses spletl. No nic... :D
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od rdubsik »

Když už jsme u Cocpitu SX, mám ho doma dva týdny od lindingera:
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=61653

Myslím, že cena byla super (v porovnání s Pelikánem)!
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Damillo »

rdubsik píše:Když už jsme u Cocpitu SX, mám ho doma dva týdny od lindingera:
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=61653

Myslím, že cena byla super (v porovnání s Pelikánem)!

To máš ten samej, co já :) Já ho mám sice již delší dobu, ale nebyl na to čas. Teď jsem si předělal garáž na dílnu, tak se k modelařině vracím. Přes zimu opravím SportWing, kterej je po těžký nehodě a konečně dodělám EGEho.

Plánuješ přestavbu na 2,4GHz?
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od rdubsik »

[/quote]
Plánuješ přestavbu na 2,4GHz?[/quote]

Po pravdě řečeno - zatím ne. Nejsem žádný velký lítač, lítám tak dvakrát, třikrát za měsíc na louce pod vesnicí. Hledal jsem náhradu za Flash 5, který už nemělo cenu opravovat a tahle nabídka mi přišla jako nejlepší. Samozřejmě jsem zvažoval i devítikanálovou Turnigy, ale...
Jestli bude o víkendu počasí, poprvé MPX vyzkouším v provozu.
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Damillo »

Ta cena je víc než roztomilá :D Já jsem ji kupoval za cca 250 plus 50 za scaner. No jo no, co naděláš :lol:
Nicméně, dle mého laického názoru je to solidní rádio, byť to nemá ten "správný desing"
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“