návrh číslo 1
návrh číslo 2
návrh číslo 3
návrh číslo 4
návrh číslo 5
návrh číslo 6
návrh číslo 7
návrh číslo 8
návrh číslo 10
návrh číslo 11
návrh číslo 12
návrh číslo 13
návrh číslo 14
návrh číslo 15
návrh číslo 16
takže snad jsem na někoho nezapomněl jsou to všechny návrhy co se tu objevily, při hlasování berte v úvahu to že placka bude veliká 37mm
pro nezainteresované a nově příchozí ještě ceník
Ceny:
1 až 10 kusů: 20,- Kč za placku.
11 až 50 kusů: 17,- Kč za placku.
51 až 100 kusů: 13,- Kč za placku.
Lze zhotovit libovolný náklad, při větších objednávkách je cena dohodou (100 kusů a výše = 10,- Kč za placku, množstevní slevy samozřejmě pokračují).
samozřejmě že placky se budou obědnávat najednou takže tam bude množstevní sleva ale v průběhu času se klidně dají přidělat klidně i po jednom kuse
a pro rejpaly : neřeší se tady T9 a ani nic kvůli čemu by jsme se mohly pohádat tak nám laskavě nežte diskuzi předem děkuji
no a ještě pro někoho kdo má moderátorský přístup připíchněte to prosím nahoru díky moc
anketa potrvá 20 dní, protože mě to nepustí přes 10 odpovědí tak ten co bude poslední vypadává ze hra a bude hlasovat pro deset jednotlivých návrhů ok ???aby si prostě mohl vybrat každý a pokud možno aby byly jednotné
a ještě na okraj kdby náhodou chtěl někdo nějakou jinou placku třeba pro sebe, svojí firmu, svojí akci atd bez problémů mě kontaktujte a vyřešíme(tu placku)