pomoc chudákovi začátečníkovi
pomoc chudákovi začátečníkovi
omlouvám se za skorospam, našel by se nějaký dobrák, kterej by mě provedl tajemstvím pilotáže minititana?
mám e325 se vším všudy k letu, ale potřeboval bych načerpat něco málo zkušeností s ovládáním, seřizováním, lítáním (nemám sílu pořád otravovat krtka ve kbelích)
lokalita praha 7 - 9, praha východ, benátky nad jizerou
díky moc za potenciální nabídky na pm / v diskuzi
ps: pomoc i rady adekvátně ocením
mám e325 se vším všudy k letu, ale potřeboval bych načerpat něco málo zkušeností s ovládáním, seřizováním, lítáním (nemám sílu pořád otravovat krtka ve kbelích)
Re: pomoc chudákovi začátečníkovi
nopino píše:omlouvám se za skorospam, našel by se nějaký dobrák, kterej by mě provedl tajemstvím pilotáže minititana?
skoda ze ses tak daleko, az pojedes kolem brna tak se stav na letiste a pokecame.
Logo 600 + spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sobinka.cz
Tady se lítá ....... když je teplo
teď tam ale asi moc lidí nenajdeš páč je tam kosa jak sviň 
Tady se lítá ....... když je teplo
re: opr
to je mi celkem jasný, ale mám t přes celou prahu a fakt nejdřív potřebuju někoho, kdo si se mnou na hodinku dvě sedne, dá mi elementární info a pak budu něco zkoušet venku.
aktuální stav: vzlítnu do metru, jebnu s tím, jedu do servisu (za litr až pět) mě moc nebaví...
aktuální stav: vzlítnu do metru, jebnu s tím, jedu do servisu (za litr až pět) mě moc nebaví...
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: re: opr
nopino píše:to je mi celkem jasný, ale mám t přes celou prahu a fakt nejdřív potřebuju někoho, kdo si se mnou na hodinku dvě sedne, dá mi elementární info a pak budu něco zkoušet venku.
co si o tom něco někde přečíst pak chvilku trénovat na simu a teprve točit s "vrtulkou" ?
tohle je docela nešťastnej způsob ......
no tak to je mi celkem jasný, na simu celkem lítám, ale ani při nejlepší vůli nejsem schopen provést nastavení rádia, vrtulníku, úhlů atd jenom podle internetu. fóra pochopitelně prolejzám (ca. rok), sem tam jedu pro radu či na servis ke krtkovi, ale při vší snaživosti je to nějak málo.
ps: lítám pochopitelně s křížem, v bezvětří, na reflexu mám nalítaný hodiny
ps: lítám pochopitelně s křížem, v bezvětří, na reflexu mám nalítaný hodiny
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: re: opr
nopino píše:.........nejsem schopen provést nastavení rádia, vrtulníku, úhlů atd jenom podle internetu. .............sem tam jedu pro radu či na servis ke krtkovi......
"....při nejlepší vůli nejsem schopen provést nastavení rádia, vrtulníku, úhlů atd...."
"....vzlítnu do metru, jebnu s tím, jedu do...."
Tohle mi drobet nesedí..... ty si necháš u krtka opravovat vrtulník ale zároveň ho nemáš nestvenej v rádiu??
A když jedeš do zervízu ke krtokovi to je takovej problém mu to tam nechat na zkontrolování a napípání rádia ?
Odpoj motor ať ti to nenamlátí přez čumák zkus si to doma seřídit nejlíp jak jen ty sám dovedeš. pak po domluvě zajeť ke krtkovi at ti to zkontroluje a napípá do rádia.
Takhle dvakrát - třikrát a pk už jen sám.
možná nedorozumění, pohcopitelně ho "nějak" nastavenej mám, ale nejsem schopen říct, je-li to ok či nikoli. notabene když to krtek nastaví je to určitě ok, ale co se týče lítání není to stejně schopen otestovat (lítá mód 1, já mám nastavenej mód 2).
sem tam mi někdo poskytne radu (předpokládám že i dobrou), ale vzhledem k nekonzistenci těžko říct, koho poslouchat víc.
sem tam mi někdo poskytne radu (předpokládám že i dobrou), ale vzhledem k nekonzistenci těžko říct, koho poslouchat víc.
Re:gamer007
jojo zkouknu nějaký heliškoly v okolí, asi to bude nejjednodušší cesta.
díky všem
ps doporučíte nějakou rozumnou školu v oblasti prahy?
díky všem
ps doporučíte nějakou rozumnou školu v oblasti prahy?