TO NENI MODE ALE MODEL ono se jim to tam nejak neveslo a kdyz si zmenis model na dvojku, tak tam bude MODE2paegas123 píše:Ahoj.Mám takovej problém s 9x.Když přehodím "softwerově" jakej koliv mod (1-4) tak na dyspleji pořád zobrazuje MODE 1.Má někdo taky takovej problém?Jak to mám řešit . Rádio jinak pracuje suprově a 100%ně za 1200Kč doporučuju
Turnigy 9X 9Ch
bitovod píše:EDIT: Herdek, včera jsem tu někde videl u někoho ty duralové náhrady a teď ne a ne to najít, to se na to...
Myslíš tohle?
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 6&start=15
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
macpro píše:TO NENI MODE ALE MODEL ono se jim to tam nejak neveslo a kdyz si zmenis model na dvojku, tak tam bude MODE2paegas123 píše:Ahoj.Mám takovej problém s 9x.Když přehodím "softwerově" jakej koliv mod (1-4) tak na dyspleji pořád zobrazuje MODE 1.Má někdo taky takovej problém?Jak to mám řešit . Rádio jinak pracuje suprově a 100%ně za 1200Kč doporučuju
Jasný už to vydím.Tak to je v cajku.A ještě mě napadlo má třeba 9x nějaké skryté menu nebo tak něco?
zdekar píše:bitovod píše:EDIT: Herdek, včera jsem tu někde videl u někoho ty duralové náhrady a teď ne a ne to najít, to se na to...
Myslíš tohle?
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 6&start=15
Jojo, díky, mezitím už jsem to taky našel. Holt nápaditej název vlákna...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Prosím o radu:koupil jsem na Helibuy Simulator Cable for Phoenix za 28 $. Protože simulátor nezná Turnigy 9x, vyžaduje vytvoření profilu. Ale profil uložit nejde. Nechám-li zaškrtlou volbu "Quick", tak na konci místo uložení profilu se program ukončí. Zaškrtnu-li "Advanced" tak vše proběhne až do konce, ale profil se nikdy neuloží. Zbylé 3 simulátory fungují. Nevíte někdo kde je zádrhel a jak nefunkčnost Phoenixu odstranit?
Neuloží ji vůbec. Nenačtou se vůbec žádné vysílačky, není tam ani položka Custom. Starší verze 1.05f funguje s Phoenix USB simulátorem perfektně. V profilech je celá řada vysílaček a mnou vytvořený profil jde uložit a pracuje. Ve verzi 2.5s nebo 2.5v, která je součástí DVD USB Phoenix Simulátoru toto nefunguje.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
JASSoft píše:Jsem tu nový. TG9X je někde na cestě mezi celnicí a bytem. Když jsem procházel manuál a tuto diskusi, tak jsem u provedení v.3 (s pevně nainstalovaným modulem 2.4GHz) nepochopil možnost nastavení modulace (PPM/PCM) - dle ného názoru lze použít pouze systém PCM - nebo se mýlím?
Dík za info.
PPM, Pouze PPM...
Respektive, zatím nikdo nedokázal opak i když snahy tady byly...
Vážení přátelé RC létání,jsem zcela novým provozovatelem nejen TG9X ale take Rcmanie. S rádiem jsem vcelku spokojen, jsem ovšem nenáročný uživatel. Můj problém. Podařilo se mi při "přistání" utrhnout anténu přijímače kterou jsem bohužel nenašel.Lze to nějak opravit? nebo nemá někdo přijímač který by mohl prodat?Na HK je nula. Díky za radu . Petr.
JASSoft píše:RiMr píše:PPM, Pouze PPM...
Respektive, zatím nikdo nedokázal opak i když snahy tady byly...
Dík - je mi to ale divný - jak se do rámce PPM modulace zakoduje ID vysílače pro bind.
Ono to zjevně je v tom, že PPM má ten vysílací modul na vstupu, na výstupu je nějaké rozložené spektrum po průchodu vstupního signálu digitálním zpracováním. To vypadá trochu jinak, než klasický přenos pomocí AM či FM.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
vosvos píše:Podařilo se mi při "přistání" utrhnout anténu přijímače kterou jsem bohužel nenašel.Lze to nějak opravit?
No opravit to mozne je, niekde tu aj prebehla tema o nahradach anteny pre 2.4GHz prijmace. Inak bol o tom clanok v RCRevue, tusim 7/10.
Je to v podstate koax pre to frekvencne pasmo, odizolovany koniec ma mat cca 3cm.
bitovod píše:Ono to zjevně je v tom, že PPM má ten vysílací modul na vstupu, na výstupu je nějaké rozložené spektrum po průchodu vstupního signálu digitálním zpracováním. To vypadá trochu jinak, než klasický přenos pomocí AM či FM.
Je to téma pro mne dost zajímavé, ale asi nemá praktický význam, podle http://www.tomasrc.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=201&Itemid=160 je na výstupu modulu PCM i když na jeho vstupu je PPM. Nezbývá než ověřit u reálné TG9X jaký vliv a smysl má volba PPM/PCM.