Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ceeper

#706 Příspěvek od Ceeper »

Taky by se mi tahle informace hodila a procitat 50 stranek je docela davka...
Dozadu a do stran bez problemu, ale dopredu se ji nechce ani za nic. Parkrat se mi povedla rozpohybovat, ale to byla spis nahoda. Proste smer v pred vrtas ignoruje nebo reaguje jen hodne z lehka.
ntpr

#707 Příspěvek od ntpr »

nemáš trim klonění ve předu? jestli jo tak má servo na tuhle stranu kratší dráhu, tim pádem je menší výchylka na ciklice, je lepší to nastavit na táhlech, aby trimy byly co nejvíc uprostřed
Jajka

#708 Příspěvek od Jajka »

Tak jinak.Císt se vám nechce.Dobrá :D Vem to logicky. Jak píše kolega přede mnou. Podívej se na výchylky cykliky.Pokud je dráha menší na jednu stranu než na druhou dolad to. Ale pochybuju,že by všichni majitelé měli špatně táhla :). Ale doma v obýváku to lítá dopředu ne? Tak potom bych doporučil lítat po větru a couvat proti :D :D :D.Sorry dělám si srandu. Tak zkuste třeba těžiště dát malinko dopředějc nebo nějak zvětšit tu výchylku cykliky na dopředný let pkud to mechanika dovolí. Se po tom podivám třeba to najdu. Nabíjim baterky tak mam čas :wink:
Volitation,Walkera CB180D,Minititan e325 - Prodáno na ND
T-rex 450Pro+Tarot 450Pro +Dx6i
Phoenix
Jajka

#709 Příspěvek od Jajka »

Strana 44,45. Bral bych to s rezervou. Nejdřív se zeptej v SZ dotyčnejch lidí co to vlastně přineslo.Jestli vubec něco. Ani to moc dlouho netrvalo najít.
Volitation,Walkera CB180D,Minititan e325 - Prodáno na ND
T-rex 450Pro+Tarot 450Pro +Dx6i
Phoenix
petsild
Kontaktovat uživatele:

Re: walkera

#710 Příspěvek od petsild »

Pidus5 píše:Ahojky všem.Koupil jsem od kamaráda Walkeru CB 180 D.trošku rozbitou,tak jsem jí dal dohromady.nemáte někdo návod,jak jí pořádně seřídit?jsem úplnej začátečník.Létal jsem jen na koaxech.byl jsem s ní 2X venku a asi trošku foukalo a nechtěla jít ke mě.Couvala pěkně.ale do předu se jí prostě nechtělo.Vím,že určitě takových dotazů tady je hodně,ale nějak nestíhám to všechno přečíst.Kdyby tady byl někdo s Plzeňska s chutí mi s tím doštelováním pomoc,nebo poradit,byl bych moc rád.Díky moc Píďa

Ahoj,
jednou zásadní úpravou lze docílit let dopředu... za cenu většího zásahu do konstrukce, přečti si všechna moje starší vlákna. Mám nalítáno spousta baterek zpět na originál šásko nikdy více. Pet
petsild
Kontaktovat uživatele:

Výměna hlavního motorku.

#711 Příspěvek od petsild »

Ahoj,
pokud jste vybaveni stahovákem pastorků a nalisovákem a chcete ušetřit za předražený originál. Můžete tak opotřebovaný motorek nahradit z modelu (walkera 4) ten vylepšený Xtréme 380 nedoporučuju větší odběr jednotku 4v1 zlikviduje :( na jednom foru byla fotka ohořelého krytu při jeho použití. Pet
Ceeper

#712 Příspěvek od Ceeper »

Jajka píše:Strana 44,45. Bral bych to s rezervou. Nejdřív se zeptej v SZ dotyčnejch lidí co to vlastně přineslo.Jestli vubec něco. Ani to moc dlouho netrvalo najít.

Diky ti :)
Tak o to presroubovani tahel se pokusim a uvidim co to provede. Jelikoz kdyz dam paku uplne na max dopredu a vrtas se ani nehne nebo se zacne pomalinku plazit mi prijde trochu divny. V klidu v ruce sice cejtim ze se snazi tahnout, ale jakmile je ve vzduchu, tak proste veskerej pohyb vpred ignoruje...
ozzzy

180D nebo 180Z

#713 Příspěvek od ozzzy »

Ahoj, prosím o radu, rozmýšlím se mezi těmito dvouma vrtulníkama? Který z nich mi doporučíte? Zetko je o cca 1200 Kč dražší, ale asi mi ušetří nervy a peníze s ocasním motorem, že? Díky za odpověď
blade120
Kontaktovat uživatele:

#714 Příspěvek od blade120 »

Ja by som už rovno kúpil Walkeru V200D01.

www.kup-rc-modely.cz/p_info/797-walkera ... 0-d01-2-4-
ghz-wk-2403-postovne-zdarma/?Lang=1
safter

Nastavení gyra CB 180d

#715 Příspěvek od safter »

Dobry den, potřeboval bych poradit s nastavením gyra. Po pádu na zem jsem urval vyvažování gyra a musel jsem ho vyměnit, po této výměně mi vrtas nestojí na místě ale lítá v cca 1,5m v kruhu přičemž nerotuje kolem své osy v navodu jsem nic nenašel a trimrování nepomohlo. za pomoc předem děkuji
Ceeper

#716 Příspěvek od Ceeper »

Cim muze bejt kolisani otacek motoru?
V pohode litam a najednou jakoby vrtas ztrati tah a i kdyz mam plyn na plno, tak padne na zem. Naopak pri dalsim letu je vse v pohode. Baterii vylucuju, tu mam novou. Listy mam "nerozbitny", ktery jsou trochu jinak tvarovany a o neco delsi nez original. Muze to bejt tim? Nebo se zacina loucit motor? Nevite nekdo jakou ma hlavni motor vydrz? Zadni odchazi rychle, to jsem se docet. Ale o hlavnim nikdo nic nepise...
mamoulian

#717 Příspěvek od mamoulian »

Hlavní motor odchází zhruba při každé druhé výměně zadního motorku.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
petsild
Kontaktovat uživatele:

motor a li-pol

#718 Příspěvek od petsild »

Ceeper píše:Cim muze bejt kolisani otacek motoru?
V pohode litam a najednou jakoby vrtas ztrati tah a i kdyz mam plyn na plno, tak padne na zem. Naopak pri dalsim letu je vse v pohode. Baterii vylucuju, tu mam novou. Listy mam "nerozbitny", ktery jsou trochu jinak tvarovany a o neco delsi nez original. Muze to bejt tim? Nebo se zacina loucit motor? Nevite nekdo jakou ma hlavni motor vydrz? Zadni odchazi rychle, to jsem se docet. Ale o hlavnim nikdo nic nepise...

Tenhle symptom dobře znám :( hlavní motor mám třetí, zadní jsem měnil preventivně jednou... po rozebrání by motor ještě pár baterek vydržel.

Co mě zaráží životnost originál aku … těch co jsem dokoupil akumulátory MYSTERY 7.4V 15C jsou dvě ze tří na odpis.
V pátek jsem kvůli tomu nouzově přistál, jeden článek po změření 2,3V to znamená smrt.
Přes snahu se li-pol starat je nevybíjet pod 3,6V stejně odcházejí a přičítám hlavní vinu primitivnímu balancéru dodávaný rtf setu který je pomalu usmrcuje.

Ještě investuju do dvou aku od Dualsky a origo balancér již nepoužíju. Pet
ozzzy

zadní motorek KO

#719 Příspěvek od ozzzy »

Tak jsem koupil nakonec 180D a po 4 baterkách, kdy už jsem se dostal do tělocvičny odešel zadní motorek. Netočí se a vrtulník se točí jak kača v čepici. Ikdyž jsem věděl, že jednou odejde, nečekal jsem, že tak brzy. Velké zklamání. Chci ho reklamovat, ale nemám chuť měnit ho za stejný model... nedoporučíte něco podobného pro začátečníka? Díky
raging

#720 Příspěvek od raging »

Kdybys trošku pročetl tohle vlákno a nejenom toto,je tu o těchto vrtulníčcích hodně napsáno,nikdy bys ho nekoupil.Ted babo rad,že?
Kup Free Spirita je to stejná kategorie,leč levnější a kvalitnější :P

http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=16570
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“