Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Penax píše:Ted jsem dal inzerat na to moje 3G jeste na Aukro. Napadlo me pritom, co kdyby u padlovky byli serva cykliky zapojeny normalne do prijmace a pouze servo vrtulky bylo do 3G systemu. To by mohlo potom fungovat pouze jako obycejne gyro.
Nebo je to blbost ?
na tohle sem se ptal peka jestli jde pouzit bezpadlovka jen jako gyro a pry to jde
Logo 600 + spirit
error414 píše:Penax píše:Ted jsem dal inzerat na to moje 3G jeste na Aukro. Napadlo me pritom, co kdyby u padlovky byli serva cykliky zapojeny normalne do prijmace a pouze servo vrtulky bylo do 3G systemu. To by mohlo potom fungovat pouze jako obycejne gyro.
Nebo je to blbost ?
na tohle sem se ptal peka jestli jde pouzit bezpadlovka jen jako gyro a pry to jde
To Digis.
Nechces betelny gyro. Za bezkonkurencni cenu ? A kdyz potom budes nekdy chtit jit do bezpadla jen vezmes stipacky a odcviknes padla. Elektroniku uz budes mit.
Jo pokus o zert, ale jako gyro je to vyzva.
bigwolf píše:To Penax: Teda tys tomu dal na prdel... za 1500,- ... A kdo ted koupi to moje 3G!!!Chcu Fee-Bar, takhle na nej mit nebudu...
Klidek, ono i za tech 1500,- je to neprodejny. Nezbyde mi nic jineho nez si to nechat a pak koupit hlavu na 450-satku a zkusit to dat do ni. Niz s cenou uz nepujdu. To uz by me firma Align mohla zazalovat za antireklamu. A darovat, to se mi taky nechce. Jedine v tom pripade, ze by me nekdo daroval MicroBeasta.
psena píše:peko.cz píše:
Jaja. Už je máme objednané, za chvíli nám dorazí 3 kusy. Jedna pro mě, jedna pro Psenu a poslední pro Digise.
Tesim se!
Chci se zeptat, mas zkusenost s listy Edge? Koupil jsem je na Procko od Keysla (nebo jak se pise) a asi si je necham na jaro az koupim i Radixy a porovnam je. Vim, ze ty listy jsou v Ameru docela oblibeny u nas nevim jestli se pouzivaji. Jeste ze jsem je vcera nenasadil, uz by byly mrtvy, vcera jsem hapal
EDGE jsem nikdy nezkoušel. Mám je jen na vrtulce Logo500 a tam jsou velmi dobrý! Minulý rok letěly Maniacy, letos EDGE, uvidíme co bude příští rok ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
bigwolf píše:To Penax: Teda tys tomu dal na prdel... za 1500,- ... A kdo ted koupi to moje 3G!!!Chcu Fee-Bar, takhle na nej mit nebudu...
To Penax: Tys nám nasadil laťku pěkně nízko s tou cenou 3gčka...
psena píše:Pokud systemu nevadi, ze do nej neni zapojeny nic jinyho nez rudd tak by to melo fungovat.
Ale vubec nad tim nepremyslej s Beastem to bude proste peckozni masinka.
Stáhnul jsem si ze slovenského serveru manuál a teď ho pečlivě studuji.
Ta možnost použít microbestii jen jako gyro je tam přímo uvedena taky.
Už mě poskakuje taky peněženka v kapse, protože chci mít jedno gyro v záloze, takže moje pětisttovka by se mohla dočkat bezpádlové mechaniky.
P.S: když už toho zatím moc neumím, tak aspoň budu IN
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG