Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1186 Příspěvek od prtka »

Trošku chaos. :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#1187 Příspěvek od Penax »

Ted jsem dal inzerat na to moje 3G jeste na Aukro. Napadlo me pritom, co kdyby u padlovky byli serva cykliky zapojeny normalne do prijmace a pouze servo vrtulky bylo do 3G systemu. To by mohlo potom fungovat pouze jako obycejne gyro.
Nebo je to blbost ?
error414
Kontaktovat uživatele:

#1188 Příspěvek od error414 »

Penax píše:Ted jsem dal inzerat na to moje 3G jeste na Aukro. Napadlo me pritom, co kdyby u padlovky byli serva cykliky zapojeny normalne do prijmace a pouze servo vrtulky bylo do 3G systemu. To by mohlo potom fungovat pouze jako obycejne gyro.
Nebo je to blbost ?

na tohle sem se ptal peka jestli jde pouzit bezpadlovka jen jako gyro a pry to jde
Logo 600 + spirit
psena
Kontaktovat uživatele:

#1189 Příspěvek od psena »

Pokud systemu nevadi, ze do nej neni zapojeny nic jinyho nez rudd tak by to melo fungovat.
Ale vubec nad tim nepremyslej s Beastem to bude proste peckozni masinka.
Penax

#1190 Příspěvek od Penax »

error414 píše:
Penax píše:Ted jsem dal inzerat na to moje 3G jeste na Aukro. Napadlo me pritom, co kdyby u padlovky byli serva cykliky zapojeny normalne do prijmace a pouze servo vrtulky bylo do 3G systemu. To by mohlo potom fungovat pouze jako obycejne gyro.
Nebo je to blbost ?

na tohle sem se ptal peka jestli jde pouzit bezpadlovka jen jako gyro a pry to jde

To Digis.

Nechces betelny gyro. Za bezkonkurencni cenu ? A kdyz potom budes nekdy chtit jit do bezpadla jen vezmes stipacky a odcviknes padla. Elektroniku uz budes mit. :P
Jo pokus o zert, ale jako gyro je to vyzva.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1191 Příspěvek od Digis »

Prtka: super, to je jako mateřská škola lítání :lol:

Penax: ani ne, já vím ze byste mě nacpali vším co nepotřebujete, ale s tím je KONEC. :wink:
bigwolf

#1192 Příspěvek od bigwolf »

To Penax: Teda tys tomu dal na prdel... za 1500,- ... A kdo ted koupi to moje 3G!!! :( Chcu Fee-Bar, takhle na nej mit nebudu... :D
Rádio Futaba T8FG | Nabíječ FMA CellPro 10S
Vrťas T-REX 500 ESP, 3x DS510, DS520, mini V-bar 5.0 Express
Penax

#1193 Příspěvek od Penax »

bigwolf píše:To Penax: Teda tys tomu dal na prdel... za 1500,- ... A kdo ted koupi to moje 3G!!! :( Chcu Fee-Bar, takhle na nej mit nebudu... :D

Klidek, ono i za tech 1500,- je to neprodejny. Nezbyde mi nic jineho nez si to nechat a pak koupit hlavu na 450-satku a zkusit to dat do ni. Niz s cenou uz nepujdu. To uz by me firma Align mohla zazalovat za antireklamu. A darovat, to se mi taky nechce. Jedine v tom pripade, ze by me nekdo daroval MicroBeasta. :lol:
peko.cz

#1194 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:
peko.cz píše:
Jaja. Už je máme objednané, za chvíli nám dorazí 3 kusy. Jedna pro mě, jedna pro Psenu a poslední pro Digise.

Tesim se!
Chci se zeptat, mas zkusenost s listy Edge? Koupil jsem je na Procko od Keysla (nebo jak se pise) a asi si je necham na jaro az koupim i Radixy a porovnam je. Vim, ze ty listy jsou v Ameru docela oblibeny u nas nevim jestli se pouzivaji. Jeste ze jsem je vcera nenasadil, uz by byly mrtvy, vcera jsem hapal :)

EDGE jsem nikdy nezkoušel. Mám je jen na vrtulce Logo500 a tam jsou velmi dobrý! Minulý rok letěly Maniacy, letos EDGE, uvidíme co bude příští rok ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Ricos

#1195 Příspěvek od Ricos »

bigwolf píše:To Penax: Teda tys tomu dal na prdel... za 1500,- ... A kdo ted koupi to moje 3G!!! :( Chcu Fee-Bar, takhle na nej mit nebudu... :D

To Penax: Tys nám nasadil laťku pěkně nízko s tou cenou 3gčka...:-D Já ho chtěl nechat za 2000, ale když to nikdo nechce ani za 1500, tak si ho nechám na pokusy. Hold Bestie je bezkonkurenční za tu cenu! :-)
zablabla

#1196 Příspěvek od zablabla »

psena píše:Pokud systemu nevadi, ze do nej neni zapojeny nic jinyho nez rudd tak by to melo fungovat.
Ale vubec nad tim nepremyslej s Beastem to bude proste peckozni masinka.

Stáhnul jsem si ze slovenského serveru manuál a teď ho pečlivě studuji.
Ta možnost použít microbestii jen jako gyro je tam přímo uvedena taky.

Už mě poskakuje taky peněženka v kapse, protože chci mít jedno gyro v záloze, takže moje pětisttovka by se mohla dočkat bezpádlové mechaniky.

P.S: když už toho zatím moc neumím, tak aspoň budu IN :lol: :roll: :lol:
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
peko.cz

#1197 Příspěvek od peko.cz »

Kde jste kdo? Ve Slatine je idealni pocasi!
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1198 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:Kde jste kdo? Ve Slatine je idealni pocasi!

A kdy jsi byl ty celej týden, když svítilo slunko :)
peko.cz

#1199 Příspěvek od peko.cz »

Digis píše:
peko.cz píše:Kde jste kdo? Ve Slatine je idealni pocasi!

A kdy jsi byl ty celej týden, když svítilo slunko :)

Bohužel, pracoval :x
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1200 Příspěvek od Digis »

Asi hodinu budou trochu problémy s fotkama na webu, sjednocuji číslování fotogalerie a tak jsem nucen vše smazat a vytvořit znovu, pak musím znovu fotky připojit k příspěvkům, tak se nelekejte že nějaká bude chvilku chybět :)
Zamčeno

Zpět na „Kluby“