Divci Hrady (JV) neděle 3.10.

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jirak »

pert píše:mám v plánu na Jeviněves.

Jeviněves jsem prověřil dneska dopoledne, mraky padáčkářů a mezi nima moje tornado XX. No nic moc, raději jsem to vzdal a zmizel, než bych někoho zranil.

pert píše: majitel pozemku si dovoluje vybírat asi 20,- na osobu

Nedivil jsem se, ale chtěl po mě 40,-
kubajs

#17 Příspěvek od kubajs »

Zato dnešní dívčáky byly perfektní. Vyrazil jsem sice moc brzy a po příchodu na svah téměř nefoukalo, ale během 10 minut se to začalo rozfoukávat tak na 4 - 5 m/s. Během další půlhodinky foukalo tak 7-8m/s a perfektně jsme se vyřádili. Byli jsme tam 2 modeláři + sem tam chodilo pár diváků. Pěkná lokalita.
Jeviněves je pro mě z Prahy Západ příliš z ruky, to bych už radši obětoval dalších pár kilometrů a dojel radši na Ranou.
Acroholic
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Acroholic »

Na Raný dneska paráda, viseli jsme tam přes dvě hoďky, pak už byla docela kossssaaaaa. Lítali tam i Drobek s Kubou s F3F a koukat na DS zeshora je docela masakr:-) Raná rules...:-)
http://www.acroholic.estranky.cz/
pepin

#19 Příspěvek od pepin »

Tak dnes bylo na dívčákách docela natřískáno,docela se divím že se nikdo s nikym v luftě nepotkal :lol:
kubajs

#20 Příspěvek od kubajs »

To já se taky divím, ale atmosféra to byla velmi dobrá ;). Určitě lepší než lítat sám.
Mimochodem, to servo výškovky, které mě tak zlobilo na svahu, že už jsem pak radši nelítal, se teď zdá, že je OK, testoval jsem to asi 15 minut, žádné velké záškuby, není mi vůbec jasné, čím to bylo způsobené. Zda se to servo nemusí pořádně zahřát apod., aby se problém projevil. Nebo že by číňani měli odfláknuté přijímače ve smyslu, že mě někdo mohl lehce zarušovat? Tomu se mi moc nechce věřit. Hlavně by zlobily i ostatní 2 serva.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od BOSS8 »

pepin píše:Tak dnes bylo na dívčákách docela natřískáno,docela se divím že se nikdo s nikym v luftě nepotkal :lol:

JJ , jednu chvíli bylo fakt husto, ale polítáníčko super.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

Moc mě mrzí, že jsem byl včera odvolán předčasně ze soutěže :cry: . Byla tam fakt sílá lidí a hlavně velká účast na VDC. Jak to dopadlo. Typuju Abu, pepin s BOSSem, peroucí se s Luzrem o přední místa. Závěr Genagen s Honelixem. Já vzhledem k nucenému odstoupení bez bodu :cry: .
Hitec Aurora 9X
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Luzr »

DAF píše:Moc mě mrzí, že jsem byl včera odvolán předčasně ze soutěže :cry: . Byla tam fakt sílá lidí a hlavně velká účast na VDC. Jak to dopadlo. Typuju Abu, pepin s BOSSem, peroucí se s Luzrem o přední místa. Závěr Genagen s Honelixem. Já vzhledem k nucenému odstoupení bez bodu :cry: .

Pokud me pamet neklame, tak konecne poradi bylo

1. Pepin
2. Abu
3. Boss
4. Luzr
5. Honelix
6. Genagen
7. DAF
8. "nahodny kolejdouci" ridici me druhe letadlo (mizera se bal a tak vypnul motor uz asi po 15s... :)

Jinak perlickou kola, resp. "afterparty" bylo hledani meho minifoxe, ktery se ztratil pri letani na svahu - v podstate jsem pristal proti svahu, mrknul na proletajici F3F, a kdyz jsem si pro nej sel, uz tam nebyl.

Napred jsem ho hledal 40 minut sam, pak me zacali pomahat ostatni. Vysledek byl ohromujici - nejen ze ho Pepin nasel daleko za hranou svahu uplne jinde (zrejme se po pristani odrazil a dale letel nerizen po vlastni ose), ale Honelix navic navic nasel jeste jedno letadlo, ktere tam muselo lezet mozna uz par let... :) Pokud se neprihlasi majitel, bude nalezenec opraven a bude zase letat...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od DAF »

Já to měl plánované, že tak lehce před třetí zmizím, holka byla někde ně výletě se školou a měl jsem jí ještě se dvěma spolužačkami vyzvednout. Bohužel se jim výlet povedl rychleji a tak ještě v průběhu letu pervního kola mi holka volala, že už jkedou zpátky (manželka nemohla z jiného důvodu) Tak jen jeden let :cry: , i když výsledek nebyl světový, řekl bych, že jsem mohl být lepší než to náhodné 7 místo. Jinak mě těší :lol: , že nehledám sám.
Hitec Aurora 9X
pepin

#25 Příspěvek od pepin »

Nejsou nějaký fotky?
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Luzr »

pepin píše:Nejsou nějaký fotky?

To se tady nedozvime - jsme ve spatnem tematu :)
kubajs

#27 Příspěvek od kubajs »

Litoval jsem, že to sobotní polétání nikdo nenatočil. Silně mi to připomínalo houfování ptáků chystajících se na odlet do teplých krajin ;). Odpříště přibalím do své povinné výbavy videokameru!
Zběsilé prchání před kompozitovým predátorem taky nemělo chybu :D.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“