MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Peppy »

EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
holda29
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od holda29 »

Bude to podporovat senzory od JETI? Celou dobu jsem mel za to, ze je to jasna vec, ale jsem ted trochu skeptictejsi.
wisiwig

#33 Příspěvek od wisiwig »

MZT TERMINÁL NA MH MYSLÍM ZA 1700kČ, jeho součástí je optickej otáčkoměr, čidlo je ze shora na krabičce, funguje i jako servotester, po připojení šlauchů měří napětí na AKU, displej se pro zobrazování hodnot dá navolit jako tabulka myslím že max je 3x4 pole přes celý displej. Firmware je upgrejdovatelný. Stále je v odlaďování.
Je to hezký ale celkem dost peněz :(
Jeti i Mzk chtějí zařadit do nabídky svoje vysílače - skopnutou nějakou GR nebo Fu a s grafickým LCD a s integrovaným JETi či MZk boxem - ne žádný externí boxík- počkám uvidíme.Vyvíjí se to celkem pěkně. Jen by mě zajímalo jestli pude vývoj směrem k vyšším frekvencím jako u WIFi netu.

Tyhle dotazy na MZK "box" tu jsou v jeden čas několikrát zdublovaný. Vlákna o MH se tím taky zabívají.
MaM

#34 Příspěvek od MaM »

Nemáte někdo manuál MZK T810? Co to rádio vůbec umí?
wisiwig

#35 Příspěvek od wisiwig »

jestli myslíš ten vysílač co MZK vystavovali, tak manuál nemám, já bych raději počkal.Pro začínajícího modeláře a modeláře co lítá jen sem tam tak supr cena a dobrý rádio.
mijou

#36 Příspěvek od mijou »

Peppy
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Peppy »

No.... klasicke cinske radio ako TGY 9 a Imax a pod.... zadna slava
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
pecold
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od pecold »

Nemáte někdo manuál MZK T810? Co to rádio vůbec umí? Tady něco je: http://www.mzkservis.cz/files/files/mzk_t810.pdf
martin z

#39 Příspěvek od martin z »

v čerstvém říjnovém rcrevue je na to test, sice trochu jiný název a modul, ale krabice je totožná. mě tam zklamalo že to nemá standartní servomonitor (rozhodně chci vidět při pohybu pákou které kanály to jak ovlivňuje - teprve s tímhle se v uživatelských mixech neztrácím), expo musím nahrazovat uživatelskou křivkou a zmiňují tam nízko nastavenou signalizaci napětí aku. jo a taky to i podle návodu vypadá že kromě mode 1 a 2 to jinak nastavit nejde. Pro začátečníka co nemá žádné rádio je to asi dobré i když tomu by stačilo nějaké třeba toto
http://www.himodel.com/radios/WFT07_2.4 ... ivers.html které je podle návodu co se týče nastavování v některých ohledech na tom podle mě lépe, porovnával jsem to s bráchovou wft08 která je v pohodě a i to svoje mode3 si tam nastavím.
Míra 66

#40 Příspěvek od Míra 66 »

Ahoj,čtu tady že s MZK funguje JetiBox a snad i čidla,zkoušel někdo jestli náhodou nejsou kompatibilní i přijímače?Duplex a MZK?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od JirkaA »

Míra 66 píše:Ahoj,čtu tady že s MZK funguje JetiBox a snad i čidla,zkoušel někdo jestli náhodou nejsou kompatibilní i přijímače?Duplex a MZK?

nejsou.
OK2WY
wisiwig

#42 Příspěvek od wisiwig »

k přijímačům mzk jdou připojit jen jeti měřící čila jiná ompatibilita není
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od lubo1 »

wisiwig píše:MZT TERMINÁL NA MH MYSLÍM ZA 1700kČ, ....

Podstatné je, či je to LEN terminál, alebo ve niećo viac...... To, źe je to servotester je pre mńa nepodstatné....
Dosť som uvaźoval na Jetim, keď mal výjsť nový miniterminál.... Z telemetrie ma zaujíma Vario a výškomer. Podľa agentúry JPP to malo komunikova´t s TX bezdrôtovo. No a podstatné vec, o ktorej som hovoroil s pánmi od Jetiho - malo to mať záznam. Najskôr sa hovorilo o neakej kartičke. Neskôr o internej pameti a ´dáta by sa vycucli z Jetiboxu cez USB. No a keď vyšiel na jar miniJetibox, tak to nevedelo nič viac, ako ten veľký.... To že by som mal za letu online údaje na displeji, je pre mňa nepodstatná. Pri lietaní s vetroňmi nieje čas pozera´t na displej.....
Takže n´dalej som 35 pozitív.....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
tks
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od tks »

MGPS interní paměť a připojení USB má. A tato krabička má rovněž SD kartu. Takže asi očekávání plní, i když možná trošku opožděně.

Obrázek
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od holda29 »

Tak mam terminal doma, ty penize nakonec preboli. Umi to hodne veci a neni problem dopsat tomu libovolnou funkci v ramci HW. Behem par dnu se uvolni FW s emulaci JETIboxu, prehrani FW jw opravdu otazkou okamziku.
Je v tom SD karta, logovani je mozny.
Trosku me nejkdriv nastvali, ze FW neni uplne hotovej, ale po par desitkach minut rozhovoru s programatorem jsem nabyl presvedceni, ze ty penize tam za to necham.
Puvodne jsem chtel sice koupit Masikovu Alcu, ale uz ji nemel, jinak tam na veletrhu nic extra nebylo a nechtelo se mi je t s prazdnou domu.
Pokud vas neco zajima, ptejte se, vecer nebo zitra si s tim zacnu hrat.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“