vrtulnikari z bratislavy

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
milosh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od milosh »

apropo.... brno a heli akciu urcite navstivim.... to by sme sa tiez mohli dohodnut.... mam trii miesta v aute volneee ... nech nie sme ako sardinky, mam len male punto, a aj kufre z helinami treba niekam dat..
bflame
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od bflame »

Za to pivco plne suhlasim, to by bolo asi prvy krat v historii slovenska :D
isiel by som.
A cez vykend idem do toho brna na heliburcak len asi neochutnam som sofer 8)
DX7s + Phoenix protos 500
psena
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od psena »

Hmm, tak heliburcak vam uprimne zavidim, pro me by to byl vrchol sezony a bezva stravenej vikend, ale jsem ted v Brazilii, pocasi je tu naprosto letove, zacina jaro, takze asi 30° a vitr v pohode. Jen me jaksi chybi helina :x . Uz jsem se samozrejme dival na www.helifreak.com jestli tu nekde neni nejakej mistni helinadsenec, ale z mist kde budu tak jsem nasel jen v Santiagu v Chile a tam jsem jen jeden den.
Nic, pristi rok si to snad vynahradim.
Letiste kde heliburcak bude probihat je opravdu paradni a moderni s veskerym zazemim, uz se ceka jen na bazen :)
Tak at vam vyjde pocasi.
tttriplexxx

#19 Příspěvek od tttriplexxx »

Velmi sa mi paci tato myslienka vytvorit/dat dohromady nejaku skupinu "helimaniakov" v Bratislave. Ako citam odozvy od ostatnych clenov tohto fora, skutocne by sa mohlo podarit vytvorit nejaku dobru particku rovnako "uletenych". V prevahe by asi bola skupina zaciatocnikov. Preto si myslim, ze bude dobre zohnat niekoho pokrocileho, kto by sa vedel o svoje cenne skusenosti s nami zaciatocnikmi podelit a bol ochotny pri stavbe a prvych letovych hodinach pomoct/poradit. Tiez som uplny zaciatocnik a velmi mi chyba niekto skuseny.
Naucit sa zaklady lietania na to je trenazer celkom dobra vec, ale ako nastavit vsetky tie komplikovane veci na skutocnom modeli, zladit to dohromady s radiom a zalietat...na toto asi trenazer nikto nevymysli. Pracovne povinnosti ma sice zahnali do Belgicka, ale zanedlho budem doma v Bratislave a velmi rad by som sa stal clenom nejakej vrtulnikarskej "bandy". Pani ak sa vam skutocne nieco podari dat dokopy, dajte o tom na tomto fore vediet...pripadne napiste ako sa dana zalezitost vyvija...
milosh
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od milosh »

psena píše:Hmm, tak heliburcak vam uprimne zavidim, pro me by to byl vrchol sezony a bezva stravenej vikend, ale jsem ted v Brazilii, pocasi je tu naprosto letove, zacina jaro, takze asi 30° a vitr v pohode. Jen me jaksi chybi helina :x . Uz jsem se samozrejme dival na www.helifreak.com jestli tu nekde neni nejakej mistni helinadsenec, ale z mist kde budu tak jsem nasel jen v Santiagu v Chile a tam jsem jen jeden den.
Nic, pristi rok si to snad vynahradim.
Letiste kde heliburcak bude probihat je opravdu paradni a moderni s veskerym zazemim, uz se ceka jen na bazen :)
Tak at vam vyjde pocasi.

Peto to pocasie ti zavidim... tu je hnusne, prsi a fuka ako blazon... hee ty tusim vyhrabes helimaniakov aj na konci sveta.. :-))) skoda ze neni tvoja helina zmensovacia... urcite by si ju zbalil do prirucnej batoziny.. :-))

ja som uz nastavil idle 1.. controler ma teraz super soft start... takze sa krasne rozbehne bez nejakeho seknutia..... len som este nebol vo vzduchu.... ak sa nezlepsi pocasie tak pojdem aspon zavisiet niekde do haly... alebo podobne... lebo uz mam abstak ako svina. :-)) a este mam v plane dokoncit pult... mam uz vyrezane diely z dibondu.. je to taky biely tvrdy plast... tenky ale pevny.... bude to paradny pult... a hlavne bude za facku.... lebo som material ani vyrezanie neplatil... supeeer... !!

heliburcak bohuzial nestiham... mam pracovne povinnosti aj cez vikend.... nevadi... budu ine akcie... idem zaletiet par osmiciek v sime a potom spat... tak zatial caute.. :-)))
bflame
Kontaktovat uživatele:

zraz

#21 Příspěvek od bflame »

No chlapi
Tak to rozhybeme!!! je nas tu uz viacej, takze teraz cez vykend ma uz kazdy z nas nejaky plan, cez tyzden sa stretnut to je blbost lebo by nas prislo malo koli tomu ze kazdy druhy pracuje atd...
V piatok sa chce kazdy opit.
Ale co vy na to v sobotu 9.10.2010 sa stretneme v bratislave- podla pocasia bud na pive ked bude skarede alebo vo vajnoroch ked bude pekne?

Ja idem do toho a tesim sa aj na ostatnych idem si vybavit dovolenku lebo v sobotu mam robyt, vidite tu obetu? 8)
milosh
Kontaktovat uživatele:

Re: zraz

#22 Příspěvek od milosh »

bflame píše:No chlapi
Tak to rozhybeme!!! je nas tu uz viacej, takze teraz cez vykend ma uz kazdy z nas nejaky plan, cez tyzden sa stretnut to je blbost lebo by nas prislo malo koli tomu ze kazdy druhy pracuje atd...
V piatok sa chce kazdy opit.
Ale co vy na to v sobotu 9.10.2010 sa stretneme v bratislave- podla pocasia bud na pive ked bude skarede alebo vo vajnoroch ked bude pekne?

Ja idem do toho a tesim sa aj na ostatnych idem si vybavit dovolenku lebo v sobotu mam robyt, vidite tu obetu? 8)

suhlasim... lenze tuto sobotu mam volno az po piatej podvecer... skor nedelu.. ale to tiez az okolo 16h.. (sakra a bud.vikend sm zase cely vikend mimo ba... )
tak neviem ci este o piatej budete niekde vo vajnoroch... navrhujem... dajme dokopy maillove adresy pripadne telefonny a posleme si predbezne casy a kazdy sa k tomu vyjadri... myslim ze ak nebudu moct vsetci tak aj traja ludia sa vedia stretnut a pokecat.. zalietat.... moj funkcny mail : milosh11@azet.sk... kludne mozte vsetky kontakty poslat mne, ja to porozposielam alebo sa toho mozte chopit niekto iny... :-)))
milosh
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od milosh »

:-) zdravim vas piloti.. :-) no vidim ze sa tu uz dlho nikto neukazal... ja som bohuzial tiez dost pracovne vytazeny takze nemam cas na helinu... aj tento vikend som prec... (celyy..) .. ale ak by ste mali zaujem, mohli by sme dat stretko cez vikend 16-17.10.. vyjadrite sa ako ma kto cas... a pripadne by sme to nejako zladili... ak panboh da bude aj pekne pocasie.. mozno aj bezveterno.. :-)) ked nie tak skocime na pifco.. :-))

tak piste svoje terminy... zapisem si vas do diara.. :-)))))))))
bflame
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od bflame »

Tak si ma tam hned napis 8)
paicreat
Bydliště: BA-víkend,TN-týždeň,NZ/TT-prázdniny+volný čas Trvalý pobyt: Šurany

#25 Příspěvek od paicreat »

Teoreticky by som sa k vám mohol pridať aj ja samozrejme keď máte záujem o pokročilejšieho začiatočníka ktorý má len Blade MSR & dx6i (musím napísať ježiškovy :D ). V BA som každý víkend ale nebývam tam :( a cez týždeň som na intráku. Keby niečo paicreat@azet.sk
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“