Oskenování RC revue
- Luky-plane
Oskenování RC revue
Zdravím Vás přátelé,
byl byste prosím někdo tak hodný a oskenoval mi z RC revue z čísla 10/2009 recenzi nabíječe Raytronic C-16?
A ještě něco. V posledním čísle RC revue loňského roku 12/2009 začal vycházet seriál " K čemu to je? " Prosím, prosím, ještě to.
Bohužel odebírám tento časopis až od letošního ledna a výše uvedené by mě moc zajímalo.
Doufám, že to neodporuje pravidlům fóra.
Můj mail: lukas.vavrin@centrum.cz
Díky Luky-plane
byl byste prosím někdo tak hodný a oskenoval mi z RC revue z čísla 10/2009 recenzi nabíječe Raytronic C-16?
A ještě něco. V posledním čísle RC revue loňského roku 12/2009 začal vycházet seriál " K čemu to je? " Prosím, prosím, ještě to.
Bohužel odebírám tento časopis až od letošního ledna a výše uvedené by mě moc zajímalo.
Doufám, že to neodporuje pravidlům fóra.
Můj mail: lukas.vavrin@centrum.cz
Díky Luky-plane
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24
- Luky-plane
- Luky-plane
A já nechtěl zakládat nové vlákno...
Tak to dám ještě sem.

Tak to dám ještě sem.
kesi píše:Prosím vás, koupil jsem si časopis (na základce jsem kupoval Modelář) RC revue 2/2010 a je tam pro mě jako začínajícího pilota (který nemá velké ambice, jde jen o zábavu) velmi zajímavý článek:
K čemu to je? (3.díl)
Nebyl by prosím někdo tak moc hodný a neoskenoval by mě i dva předchozí díly![]()
Moc by mě to v začátcích pomohlo, děkuji.
PS: nechtěl jsem zakládat nové vlákno.
kesi píše:Opravdu nemá nikdo možnost to oskenovat?![]()
Díl 3.: http://kesi1n.sweb.cz/index.php?dir=.%2 ... kumenty%2F
Potřebuju díl 1. a 2.

Mohl bych také poprosit?? E-mail: rallydavid@centrum.cz