Nejlepší 3D EPP na trhu?
...u každého modelu je důležíte vše důkladně přesně rovně a s péčí zalepit! Jestli se toto nedodrží pak je bohužel výsledek nejistý....to už je na každém modeláři jak se k tomu postaví.
Platí to všeobecně pro všechny kategorie i u soutěžních speciálů které jsou kompozitové ty se také musejí velmi dlouho ladit a pakut se tak neprovede budeme modely "honit" po obloze.......
Platí to všeobecně pro všechny kategorie i u soutěžních speciálů které jsou kompozitové ty se také musejí velmi dlouho ladit a pakut se tak neprovede budeme modely "honit" po obloze.......
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
nitrak píše:Zdar chlapy, tak so mprecital cleu diskusiu na toto tema. a viem ze asi presna odpoved na otazku ake EPP akcro neeistuje... mne sa celku zamluva model BLADE , kdesi o nom som aj cital dobre veci...ale chcel som ake veci k tomu potrebujem dokupit...akee serva , aky motor , aky regulator, plus ci k tomu modelu dodavaju aj uhlikove nosniky a veci podobne...( http://www.freeair.cz/freeaircz/index.p ... &Itemid=53 )
Za rady dakujem
Zdar, ano špatný model to není stavebnici jsem sice neměl obšlehl jsem ho a postavil sám doma trochu zvětšeného ale problém je v tom že to nelétá jako klasické letadlo má to prostě křídlo rovnou desku na blbnutí dobré ale průprava na velké modely absolutně žádná prostě se to řídí jiným stylem a co se týká stavebnice obsahuje všechno uhlíkové výstuhy podvozek atd.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
MartinMartin píše:Tento motor se mi i zamlouvá a kolik to bere s tou vrtulí jde mi o to že se mi tam nechce dávat tak velký regler 33A mám doma nevyužitý 20A ten by nešel? popřípadě i odlechčit trochu motor víkonu tam bude dost nebo ne?
Na plný plyn tam teče hodně. Létám s vrtulí 10x4,7. Ale model se uvisí i s 8x4. Takže pokud chceš použít 20A regl, tak tento motor, ale vrtule maximálně 9x4,7.
MartinMartin píše:nitrak píše:Zdar chlapy, tak so mprecital cleu diskusiu na toto tema. a viem ze asi presna odpoved na otazku ake EPP akcro neeistuje... mne sa celku zamluva model BLADE , kdesi o nom som aj cital dobre veci...ale chcel som ake veci k tomu potrebujem dokupit...akee serva , aky motor , aky regulator, plus ci k tomu modelu dodavaju aj uhlikove nosniky a veci podobne...( http://www.freeair.cz/freeaircz/index.p ... &Itemid=53 )
Za rady dakujem
Zdar, ano špatný model to není stavebnici jsem sice neměl obšlehl jsem ho a postavil sám doma trochu zvětšeného ale problém je v tom že to nelétá jako klasické letadlo má to prostě křídlo rovnou desku na blbnutí dobré ale průprava na velké modely absolutně žádná prostě se to řídí jiným stylem a co se týká stavebnice obsahuje všechno uhlíkové výstuhy podvozek atd.
jasně laminátové páčky,překližkové díly na lože a podvozek,panty na směrovku,kevlarovou nit,4x uhlíkové pásnice 1000x3x0,5mm na trup a křídlo s výškovkou,uhlíkový podvozek s kolečky.
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Hofi píše:MartinMartin píše:nitrak píše:Zdar chlapy, tak so mprecital cleu diskusiu na toto tema. a viem ze asi presna odpoved na otazku ake EPP akcro neeistuje... mne sa celku zamluva model BLADE , kdesi o nom som aj cital dobre veci...ale chcel som ake veci k tomu potrebujem dokupit...akee serva , aky motor , aky regulator, plus ci k tomu modelu dodavaju aj uhlikove nosniky a veci podobne...( http://www.freeair.cz/freeaircz/index.p ... &Itemid=53 )
Za rady dakujem
jasně laminátové páčky,překližkové díly na lože a podvozek,panty na směrovku,kevlarovou nit,4x uhlíkové pásnice 1000x3x0,5mm na trup a křídlo s výškovkou,uhlíkový podvozek s kolečky.
To jsi asi nepochopil dotyčný se ptal na Model Blade od Freeairu nikdo mu delší dobu neodpovídal tak jsem tak učinil ty popisuješ vybavení stavebnice Thundera že? jelikož blade má uhlíkové tyčky a ne pásnice tak jen aby nebyl zmatený.
nitrak píše:Zdar chlapy, tak so mprecital cleu diskusiu na toto tema. a viem ze asi presna odpoved na otazku ake EPP akcro neeistuje... mne sa celku zamluva model BLADE , kdesi o nom som aj cital dobre veci...ale chcel som ake veci k tomu potrebujem dokupit...akee serva , aky motor , aky regulator, plus ci k tomu modelu dodavaju aj uhlikove nosniky a veci podobne...( http://www.freeair.cz/freeaircz/index.p ... &Itemid=53 )
To jsi asi nepochopil dotyčný se ptal na Model Blade od Freeairu nikdo mu delší dobu neodpovídal tak jsem tak učinil ty popisuješ vybavení stavebnice Thundera že? jelikož blade má uhlíkové tyčky a ne pásnice tak jen aby nebyl zmatený.
a este by ma zaujimalo cim to osadit (serva, motor , regulator, akkupack ,popripade primac kompatibilny s turnigy 9X v2), a kedze nemam penazi na rozdavanie najlepsie z www.hobbyking.com
vdak
poulicekf píše:Vidím,že je debata otevřená a kdo víc řve,ten víc hájí. To nemá vůbec cenu. Pořiď si metrové EPP a řekl bych že je úplně jedno od koho. Co to tak čtu,tak s čím kdo létá,tak to je nej. Nestranný názor tu asi nezazní.
Tak ked to mas a lieta to dobre tak to hajis.... ja zaseba doporcujem Rc-factory lebo lietaju paradne
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, tak SU 29 užje postavená a tento čtvrtek jsem ji zalétnul a do dneška nalétal 18 startů fakt perfektní stroj nemám co dodat letá opravdu parádně letová doba 3D akrobacie 13 min na 3S 1000mA jinak jsem to skoušel létat i s 3S 2200mA
a taky velice slušný letový projev i 3D akrobacie letová doba 25min možná někteří řeknou že je už éro moc těžké ale to vůbec letové vlastnosti pořád mnohem lepší než Sukhoi 29S E30 od SebArta které také provozuji takže jako tréningoví stroj na sučko od sebarta nebo katany od hubeného jedině s lipo 2200 s 1000 to létá jako papírák takže setrvačnosti nulové a průprava na větší éra taky žádná ale neberu to že na brutální 3D jedině lipol 1000. Letová váhy vyšla velice pěkná 320g plně vybavené éro pouze bez lipol takže vzletovka dle tipu lipol motor tam mám AXI 2208/34 vrtule 9/4 pohon by mohl bít silnější ale i tak dostačující krom akcelerace z visu nechybí výkon v žádném letovém režimu ale hodlám tam obědnat noví z HC
a taky velice slušný letový projev i 3D akrobacie letová doba 25min možná někteří řeknou že je už éro moc těžké ale to vůbec letové vlastnosti pořád mnohem lepší než Sukhoi 29S E30 od SebArta které také provozuji takže jako tréningoví stroj na sučko od sebarta nebo katany od hubeného jedině s lipo 2200 s 1000 to létá jako papírák takže setrvačnosti nulové a průprava na větší éra taky žádná ale neberu to že na brutální 3D jedině lipol 1000. Letová váhy vyšla velice pěkná 320g plně vybavené éro pouze bez lipol takže vzletovka dle tipu lipol motor tam mám AXI 2208/34 vrtule 9/4 pohon by mohl bít silnější ale i tak dostačující krom akcelerace z visu nechybí výkon v žádném letovém režimu ale hodlám tam obědnat noví z HC
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Naposledy upravil(a) MartinMartin dne sob 10.12.2011 13:19, celkem upraveno 1 x.
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Co by jsem měl jako požít. Prostě jsem napsal že s 2200 je plošné zatížení mnohem větší tudiž letové vlastnosti jsou podobné jako sučko od sebarta nebo katana od hubeného samozřejmě že pořád ještě lepší tak opravdu nechápu vaši poznámku prostě na tréning ruk jsem do teďka používal obdobné modely ale tento je prostě nej. Mě přijde že si tady někteří hrají na mistry světa a obyčejné modeláře kteří létají pro zábavu nikdo nechápe tak proč bych nemohl trénovat velkou katánu s epp modelem který ruky rozhodně procvičí a navíc není třeba jezdit nikam na letiště ale polétám za barákem
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele: