Fenix
Genagen píše:milost píše:To ti samozřejmě prdne. Sem musí jít uhlík - a basta.
skoda, ze to tu nepadlo vceraUvidime - a diky pro priste.
Osvědčilo se mi omotat trubku rovingem (požívám zbytky vláken z tkanin, roving jako takový je na tohle moc silnej a nerad ho dělim) -
- ale bylo to jen naprasklý. Při totálce nevim nevim
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
Fotky jsou tady - ale je to z mobilu a rostreseny, jak jsem byl vzteklej.
http://picasaweb.google.com/genagen/Fenix
Uz to mam slepeny a olaminovany - jeste to bude dosychat behem zitrka pak s tim zkusim hodit a uvidim
S ikarem se spojim - nevylucuju i nejakou konstrukcni chybu na moji strane, ale zatim me nic nenapada. Ted to lepim proto, ze at se s ikarem domluvim jakkoliv, tak mi nova gondolka pristane v poste buh vi kdy. kdybych mohl aspon trochu letat, byl bych rad.
http://picasaweb.google.com/genagen/Fenix
Uz to mam slepeny a olaminovany - jeste to bude dosychat behem zitrka pak s tim zkusim hodit a uvidim
S ikarem se spojim - nevylucuju i nejakou konstrukcni chybu na moji strane, ale zatim me nic nenapada. Ted to lepim proto, ze at se s ikarem domluvim jakkoliv, tak mi nova gondolka pristane v poste buh vi kdy. kdybych mohl aspon trochu letat, byl bych rad.
Fenix nelítá rozhodně špatně
Ale musím oponovat že je létání a létání
Na létání za barákem je rozhodně naprosto plně dostačájící a za tu cenu i ekonomicky dostupný. Když jsem však viděl své první závody a zjistil, co se s těma letadlama dá dělat a jaké výkony z nich ostatní piloti dostávají, člověk zjištuje, že ten Fénix sice letí, ale rozhodně né tak, jako jiné závodní modely. Proto Fenix bude nahrazen Osirisem
Ale jako stroj na začátek letecké kariéry bych se ho nebál doporučit 
Nenech se zmýlit je to z 80% vylétaností a technikou. Nakonec zjistíš , že ti kompozit bude lítat uplně stejně jako polyš. Akorát dáš 3x víc za model. Mě Fénix lítá až až dobře až moc dobře. Tím nechci nijak vychvalovat výrobce Fénixe, prostě mi to éro po zalítání sedlo jak prdel na hrnec. Ale pokud je pro tebe kompozit fetiš tak proč né. Třeba do něj taky spadnu. Rozhodně to nehodnotím z pozice peněz, ale užité hodnoty pro moji potřebu.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...