Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Kenny McCormick

#646 Příspěvek od Kenny McCormick »

UCH píše:Tak já zkusím dorazit i odpoledne. Teď se trochu potrápím na simu a pak hurá do akce. Nějak mi furt nejdou výkruty, vždycky se mi při nich heli zastaví a začne couvat. Holt mám obě ruky levý :D
Nebude chyba vo vyvazeni? Nieje tazka na chvost?
A tie sudy, to moze byt aj mensimi vychylkami v kloneni alebo nizsimi otackami a teda pomalsou reakciou. Este nedavno som tiez sudkoval jedna radost. :lol:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
prtka
Kontaktovat uživatele:

#647 Příspěvek od prtka »

TO Penax. Máš to objednaný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#648 Příspěvek od Penax »

To Prtka:
Mockraaaaaaaaaaaaaat DEKUJI !!!

A jeste bych chtel podekovat peko.cz. Vhrnul se na mou 550-satku. Opravdu precizne a od zacatku vse z mechaniky nastavil. Vypada to, ze bych mohl v brzke dobe vyzkouset vetsiho vesaka. Jeste tedy zbyva poladit elektroniku a baterie. Zatim to zkousime s 2x3S do serie.
Penax

#649 Příspěvek od Penax »

Sali píše:...System odhodlani 1-2-3 :lol: a sel jsem do toho a stal se zazrak,prvni lopas v zivote. :D A tak pri te ctvrte baterce jsem jich rovnou dal pet a pri pate dalsi ctyri. Takze diky PANE Psena. :wink:

1 - 2 - 3 to u me nefunguje.
Kdyz chci tuhle pomucku vyzkouset, vzdy zapomenu nejak pocitat. V ten moment umim jen do dvou. :lol:
peko.cz

#650 Příspěvek od peko.cz »

Penax píše:To Prtka:
Mockraaaaaaaaaaaaaat DEKUJI !!!

A jeste bych chtel podekovat peko.cz. Vhrnul se na mou 550-satku. Opravdu precizne a od zacatku vse z mechaniky nastavil. Vypada to, ze bych mohl v brzke dobe vyzkouset vetsiho vesaka. Jeste tedy zbyva poladit elektroniku a baterie. Zatim to zkousime s 2x3S do serie.

Neděkuj, zatím není za co. Dyť jsme to jenom zkontrolovali. Pokusím se večer nastudovat nastavení elektroniky na 3G. Je to opravdu uplně jiné, než Microbeast. S V-Barem bych to ani neporovnával ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
psena
Kontaktovat uživatele:

#651 Příspěvek od psena »

Sali píše:Ahoj lidicky,chci tady podekovat Psenovi.Ted sem se vratil z litani a prvni tri baterky sem pri litani nekolikrat nalitnul jako ze na loopink ale vzdy jsem to vzdal.Pri ctvrte baterce jsem si vzpomel co tady Psena radil.System odhodlani 1-2-3 :lol: a sel jsem do toho a stal se zazrak,prvni lopas v zivote. :D A tak pri te ctvrte baterce jsem jich rovnou dal pet a pri pate dalsi ctyri. Takze diky PANE Psena. :wink:

Ahoj, skoda, ze nedoslo na to nase spolecny zalitani.
Jinak me dekovat nemusis, protoze ja radim pocitat 3-2-1 a ne 1-2-3 to je nejaka cizi skola. :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#652 Příspěvek od psena »

Kenny McCormick píše:
UCH píše:Tak já zkusím dorazit i odpoledne. Teď se trochu potrápím na simu a pak hurá do akce. Nějak mi furt nejdou výkruty, vždycky se mi při nich heli zastaví a začne couvat. Holt mám obě ruky levý :D
Nebude chyba vo vyvazeni? Nieje tazka na chvost?
A tie sudy, to moze byt aj mensimi vychylkami v kloneni alebo nizsimi otackami a teda pomalsou reakciou. Este nedavno som tiez sudkoval jedna radost. :lol:

Pokud vim, tak se helina pri primem letu vzdy pri vykrutech zastavi. Myslim ze profici bud packujou vyskovkou, nebo to leti cely mirne dolu.
Naposledy upravil(a) psena dne čtv 23.09.2010 21:49, celkem upraveno 1 x.
Sali

#653 Příspěvek od Sali »

Psena-I na to nase zalitani dojde,porad delam v Brne,jen jezdim zatim kazdy den zpet do Olomouce.Od pristiho mesice uz bych mel mit v Brne ubytovani a pak uz by to melo jit. 8) Aspon se budu mit od koho ucit. :D
Sali
psena
Kontaktovat uživatele:

#654 Příspěvek od psena »

Ode me tak akorat padat :)
Sali

#655 Příspěvek od Sali »

I padnout se musi umet. :wink:
Sali
psena
Kontaktovat uživatele:

#656 Příspěvek od psena »

Jo to ano, v tom se nezadrzitelne lepsim, posledni pad byl zatim muj rekordni, nejak pres 2tis. S Prockem je to fakt kumst, se na takovou cenu dostat. :D Nastesti jsem ty nejdrazsu castky byly za veci, ktery jsem mel uz stejne v planu menit. Ted jak prijedu, tak jeste asi jeste vymenim jedno servo, tim padem z comba uz nebude na heline ani jedno.
Jde o to, ze novy serva s tim jednim ktery sice funguje ale zazilo hrozny veci, uz nespolupracuje uplne presne a dela me to pri litani dost problemy.
Naposledy upravil(a) psena dne čtv 23.09.2010 22:24, celkem upraveno 1 x.
error414
Kontaktovat uživatele:

#657 Příspěvek od error414 »

tak kde ste dneska byli? prijedu na letiste a nikde nikdo. trosku foukalo tak sem dal 3 baterky s minititanem a baterku s raptorem.

minititan lital trosku divne a pri poletove kontrole sem zjistl ze se me pricna hridel hejbe v gumickach tak +-2mm. ori mem stylu litani dostava asi docela zabrat.

jinak u raptora si baterky asi nejak sedly a uz to lita krasnych 5 minut (2600 dobijim) a taha po celou dobu.
Logo 600 + spirit
error414
Kontaktovat uživatele:

#658 Příspěvek od error414 »

psena píše:Jo to ano, v tom se nezadrzitelne lepsim, posledni pad byl zatim muj rekordni, nejak pres 2tis. S Prockem je to fakt kumst, se na takovou cenu dostat. :D Nastesti jsem ty nejdrazsu castky byly za veci, ktery jsem mel uz stejne v planu menit. Ted jak prijedu, tak jeste asi jeste vymenim jedno servo, tim padem z comba uz nebude na heline ani jedno.
Jde o to, ze novy serva z tim jednim ktery sice funguje ale zazilo hrozny veci, uz nespolupracuje uplne presne a dela me to pri litani dost problemy.

ty o tom servu pises jako by si ho mucil :D
Logo 600 + spirit
Kenny McCormick

#659 Příspěvek od Kenny McCormick »

psena píše:Pokud vim, tak se helina pri primem letu vzdy pri vykrutech zastavi. Myslim ze profici bud packujou vyskovkou, nebo to leti cely mirne dolu.
Aj tak by som to vyvazenie skontroloval.
Mne procko tiez zastavuje po vykrute, resp. uz pri polobrate na chrbat sa prepadava chvost dole a je zle vyvazene, lenze uz nemam ako ho dovazit, jedine olovo do kabiny... Normalne mi to zatial nevadi a nechce sa mi vozit preto dalsiu zataz.
Naproti tomu Coptera som vyvazil suprovo a chvost nepada dole, urcite nie tak velmi a po vykrute /jednom/ stale leti dopredu. Ci to inak packujem, to si bohuzial neuvedomujem. :D
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
peko.cz

#660 Příspěvek od peko.cz »

error414 píše:tak kde ste dneska byli? prijedu na letiste a nikde nikdo. trosku foukalo tak sem dal 3 baterky s minititanem a baterku s raptorem.

Dyť fučelo jak prase! Tak jsme byli od 16:45 ladit Penaxův T-Rex 550 ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Zamčeno

Zpět na „Kluby“