Hobby King 2.4Ghz 6Ch - problém

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kopfrkingl

Hobby King 2.4Ghz 6Ch - problém

#1 Příspěvek od Kopfrkingl »

Zdravim, nějak se mě podařilo při testování přenastavit základní nastavení vysílače a teď mě vůbec nejde rozjet čtvrtý kanál.
Navíc mě hlavně v tom softu co k tomu mám, zničeho nic zmizela tři tlačítka :roll: .
Neví prosím někdo čím to může být ? :) A nebo nemá někdo uložené původní nastavení ? Díky za každou radu.
Kopfrkingl

#2 Příspěvek od Kopfrkingl »

Nanašel na tom někdo něco jako RESET :?:
zbynek-jirka

#3 Příspěvek od zbynek-jirka »

Omlouvám se, ale nemá někdo zkušenost ohledně tohoto rádia? Z nějakého důvodu mi fungují jen kanály 5 a 6. Ostatní jsou tzv za roh. Vše běhalo, jen jsem jednou používal jako ovladač s simulátoru a nejednou se to nedalo ovládat. Po té jsem zjistil, že došlo k tomuto. T6config to nezmění a ani Turborix...Díky
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Andrews »

Tohle mě občas udělá, když zatáhnu či nějak drbnu do kabelu co vede k PC. Někdy se chytne přitlačením zpátky a někdy ne. Lepší vypnout vysílačku a i znova spustit t6config/sim.
zbynek-jirka

#5 Příspěvek od zbynek-jirka »

jenomže tady tím to není.....jako by se natvrdo nějak změnilo referenční napětí. když jsem to pustil na heli, tak jsem zničil serva jak to šlo natvrdo nadoraz. Asi se v háji. Reverzy fungují, mixy taky, jen prostě když nastavím výchylky na 2-3%, tak je teprve dostanu ke středu, ale hýbu s nimi minimálně.........díky za ochotu

Jinak tady je hodně popsáno...vč schema, úprav atd

http://www.rcgroups.com/forums/attachme ... id=2321602
zbynek-jirka

#6 Příspěvek od zbynek-jirka »

možná už vím v čem je problém, jen ho nedokážu opravit. zjistil jsem, že T6CONFIG dokáže otevřít jakýkoliv soubor a ten poslat na COM port a ten přepíše pamět. Pokud to není konfigurační soubor, tak se nahrají do paměti nesmysly a celá vysílačka jde do kytek. Těžko asi někdo bude mít nějaký soubor, který to dokáže obnovit...
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Andrews »

Mozna by pomohl tento novy SW. Vypada to velice pekne, ale vyzkouseno to nemam... http://www.sgr.info/usbradio/default.htm
zbynek-jirka

Andrews

#8 Příspěvek od zbynek-jirka »

Mnohokráte ti děkuji....opravdu stačilo nakalibrovat a zase jede jako dříve.

Použil jsem program T6Recalibrate, o kterém psal někdo v diskuzi k tomuto programu....a za 30 sekund fungovala ......

ještě jednou díky....už jsem koukal po jiné....
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“