Alpha 1500 od Pelikána
Zdar chlapy.Tak jsem si pořídil Alphu jako první model a jsem s ní naprosto spokojený pár hodin na simu a třetí let přes hodinu v termice.Mám ale takový dotaz ,točí se mi pořád vrtule nechce se sklopit i když je zapnutá brzda,nemá s tím někdo zkušenost.dále taková maličkost někdo to tu už psal ,stéblo trávy ve výškovce mi přistání nalomilo celý ocas,vyřešil jsem to dvěma špendlíky zapíchnutými do stabilizátoru před tu mezeru a od tý doby bez problémů.Dík za odpověď
K tej brzde - mas trim plynu uplne dole ?
K regulatoru - mne nezhorel a ani sa netvari zeby zhoret chcel - vzdy je vlazny - jemne teply ked lietam na plny plyn
Vyskovku uz niekdo riesil tak ze znej spravil klasicku - rozrezal a tie konce prilepil natvrdo
Nemate niekdo nahodov RC Modely 7/2010 ? - nechcelo by sa niekomu naskenovat mi tu recenziu alphy a poslat mi na mail ? redkofka@gmail.com
Inak ja mam bezne lety 45 min - bez termiky - niako bud neviem najst stupave prudy alebo sa donich dostat a vyuzit ich - budem musiet nieco nastudovat asi - ak mate niaky dobry link tak sa zide
K regulatoru - mne nezhorel a ani sa netvari zeby zhoret chcel - vzdy je vlazny - jemne teply ked lietam na plny plyn
Vyskovku uz niekdo riesil tak ze znej spravil klasicku - rozrezal a tie konce prilepil natvrdo
Nemate niekdo nahodov RC Modely 7/2010 ? - nechcelo by sa niekomu naskenovat mi tu recenziu alphy a poslat mi na mail ? redkofka@gmail.com
Inak ja mam bezne lety 45 min - bez termiky - niako bud neviem najst stupave prudy alebo sa donich dostat a vyuzit ich - budem musiet nieco nastudovat asi - ak mate niaky dobry link tak sa zide
A este k tomu prevazaniu - zatial som nenasiel niaku vhodnu krabicu takze flha igelitka donej dam trup polky kridel a je - kridla sa davaju celkom dobre dole - ale ked sa vymeni ten ohnuty drat za rovny (alebo sa narovna ako v mojom pripade) tak je to este jednoduchsie a v pohode-vzopatie to stale ma len mensie - mne sa s tym lieta lepsie ako s tym vzopatim 
Ahoj,
tak jsem včera také zakoupil Alphu 1500. V prodejně jsem ji zběžně prohlédl, nevyndaval jsem díly z igelitů, a to byla chyba
Dnes jsem po úplném vybalení zjistil, že obě winglety jsou ulomené a drží jen shora na kusu materiálu. Jedna wingleta má jeden lom a hnusnou vrásku, druhá je bez vrásky, zato je nalomená 3x. Evidentně to upadlo pošťákům. Trup je zabezpečen dobře, křídla ale mají v krabici trochu vůle.
Odpoledne to jdu reklamovat, snad nebude problém, po telefonu je zatím ochota.
Tak jen pozor pro ty, kdo teprve budou kupovat.
Zdraví Hony
tak jsem včera také zakoupil Alphu 1500. V prodejně jsem ji zběžně prohlédl, nevyndaval jsem díly z igelitů, a to byla chyba
Dnes jsem po úplném vybalení zjistil, že obě winglety jsou ulomené a drží jen shora na kusu materiálu. Jedna wingleta má jeden lom a hnusnou vrásku, druhá je bez vrásky, zato je nalomená 3x. Evidentně to upadlo pošťákům. Trup je zabezpečen dobře, křídla ale mají v krabici trochu vůle.
Odpoledne to jdu reklamovat, snad nebude problém, po telefonu je zatím ochota.
Tak jen pozor pro ty, kdo teprve budou kupovat.
Zdraví Hony
Tak mám nová křídla, ale zapomněli je osadit servy
Do pátku je pošlou a dám si je tam sám. Jen doufám, že budou i s dlouhým kablíkem.
Jedno křídlo mělo do vrtule křidélko, srovnal jsem to fénem.
Ale chci se zeptat na tohle - obě křídla jsou (úplně stejně) u kořene mírně prohnutá směrem dolů. Je to schválně nebo ne? Podívejte se mi prosím někdo.
Díky Hony
Jedno křídlo mělo do vrtule křidélko, srovnal jsem to fénem.
Ale chci se zeptat na tohle - obě křídla jsou (úplně stejně) u kořene mírně prohnutá směrem dolů. Je to schválně nebo ne? Podívejte se mi prosím někdo.
Díky Hony