Hitec AURORA-9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#781 Příspěvek od Peppy »

petertn píše:nemas nahodou odlomeny ten koncek anteny? dobre to skontroluj, ja som to preventivne na vsetkych prijimacoch dal do zmrstovacej buzirky hned ako som ich doniesol domov ...

a vazne z dosahom nemam ziadny problem. antena je polozena doslova na akubloku a motor je speed 400 takze o rusenie urcite nie je nudza.
a easy star lieta ku vsetkej mojej spokojnosti ...

Presne... spravil som to aj na 9ne aj na 7cke.... buzirka, dotoho tavne lepidlo kere to pekne stiahlo.... zatial funguje... teraz som kupil 6ku a tam to uz bolo
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
mhabr

#782 Příspěvek od mhabr »

Takze prijimace Optima jsou DoDo (dodělej doma), nebo jak říkají Angličané DIY.

Moc optimismu to ve mě nevzbuzuje.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#783 Příspěvek od Peppy »

mhabr píše:Takze prijimace Optima jsou DoDo (dodělej doma), nebo jak říkají Angličané DIY.

Moc optimismu to ve mě nevzbuzuje.

uz ne... to bola prva seria... teraz to je secko ako ma byt VTD (v tovarni delane ) :-D
mhabr

#784 Příspěvek od mhabr »

Tak to zní lépe, ale raději ještě asi pár měsíců počkám. Viděl bych to tak přes zimu budu provozovat MHz rádia a na jaro se uvidí, jestli Optima, nebo FASST.
emas

#785 Příspěvek od emas »

Nevíte někdo v jaké soft.verzi se teď Aurora prodává?
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#786 Příspěvek od Lukash »

emas píše:Nevíte někdo v jaké soft.verzi se teď Aurora prodává?

Zřejmě pořád 1.06. Těžko říct. Je to ale důležité? Ta krabička stojí 400, to už člověka nezabije, ne?
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#787 Příspěvek od Peppy »

TO sa musis spytat od koho to chces kupti.... ale len odvratis nachvilu neodvratitelne a to kupu tej HP-22 lebo do buducnosti to budes potrebovat.... kks toto sa mi nepaci, ostatny tam dali SD karty len HITEC musel vymysliet takuto kravinu aby dalej zarabali :roll:
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#788 Příspěvek od Lukash »

Peppy píše:TO sa musis spytat od koho to chces kupti.... ale len odvratis nachvilu neodvratitelne a to kupu tej HP-22 lebo do buducnosti to budes potrebovat.... kks toto sa mi nepaci, ostatny tam dali SD karty len HITEC musel vymysliet takuto kravinu aby dalej zarabali :roll:

Mně to žíly netrhá.
emas

#789 Příspěvek od emas »

To určitě ne.Myslíš HP 22 nebo jak se to přesně jmenuje?Začínám se o Auroru teprve zajímat tak nevím co a jak.Slyšel jsem o češtině v Auroře.Máte s ní někdo nějaké zkušenosti?
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#790 Příspěvek od Lukash »

emas píše:To určitě ne.Myslíš HP 22 nebo jak se to přesně jmenuje?Začínám se o Auroru teprve zajímat tak nevím co a jak.Slyšel jsem o češtině v Auroře.Máte s ní někdo nějaké zkušenosti?

Jo, zkusil jsem to tam fláknout a nijak zvlášť se mi ta čeština nelíbila. Dokonce bych řekl, že mi to připadalo tak nějak nepřátelské :)
petertn
Kontaktovat uživatele:

#791 Příspěvek od petertn »

urcite by som radio nelokalizoval, potom budes nieco chciet pomoct a nebude ti rozumiet nikto :-)
tak isto dobre tech fora su only english, zasa sa vyhybas neodvratitelnemu - tento raz nie hpp22 ale anglictina :-)
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
OPR
Kontaktovat uživatele:

#792 Příspěvek od OPR »

Zdravím Pánové mám takovej poznatek

Jelikož mám s ventilátorem po ráně tak jsem si malinko hrál s aurorou.
Přenastavil jsem ji do režimu "SCAN" a malinko jsem ji začal zlobit.
I s vyloženě sprasenou elektro instalací aurora fungije na jedničku.

jenže nasatal problém při simulování výpadku signálu. respektive o jeho dálší navázání. po opětovném zapnutí rádia.
Ale nejprve od začátku.......
nejprve vypnu TX - RX přejede do režimu nouzových výchylek pohoda, hudba neni co řešit. motor odstavenej.

Ale po té co opět zapnu TX a snažím se o znouzpárování přijímače (které evidentně neproběhne )tak se to začne chovat jako by to žádné nouzové výchylky nemělo přednastavené - jednou se mi sám rozběhl i motor. (samozřejmě celou rotor. hlavu mám odstrojenou.)

Nevíte co dělám špatně??
PS: nebo je zakopanej pes v tom režimu scan?? a nouzové výchylky jsou použitelné jen v režimu normal??
Ondra
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#793 Příspěvek od Peppy »

Cele je to kravina ten scan mod lebo ak nastane vypad tak sa potom origos signal od aurory uz nenaviaze na RX... mozno chytal dake rusenie na 2,4ghz... ale je to aj v navode ze potom sa uz nesparuju... musis vypnut a zapnut vysielacku.... ono to je robene ked mas vysoko zarusene prostredie tak si to scanuje a vybere najmenej zarusene kanale (teoreticky ) alebo pri spojeni s FPV 2,4.... ale je to dako nedotiahnute a nwm naco to tam davali :roll:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#794 Příspěvek od OPR »

Peppy píše:Cele je to kravina ten scan mod lebo ak nastane vypad tak sa potom origos signal od aurory uz nenaviaze na RX... mozno chytal dake rusenie na 2,4ghz... ale je to aj v navode ze potom sa uz nesparuju... musis vypnut a zapnut vysielacku.... ono to je robene ked mas vysoko zarusene prostredie tak si to scanuje a vybere najmenej zarusene kanale (teoreticky ) alebo pri spojeni s FPV 2,4.... ale je to dako nedotiahnute a nwm naco to tam davali :roll:

hmmm ... si mi moc nepotěšil. :)

to už jsem na to přišel taky že ten scan (byť funguje výborně) je tou svoji následnou nespárovatelností úplně k prdu. ale třeba udělaju ještě nějaký vychytávky ohledně toho. Pak si myslim že by to využití mělo - takhle je to celé o ničem.... :roll: :? 8O :cry:
petertn
Kontaktovat uživatele:

#795 Příspěvek od petertn »

Nie som si isty ci pri scan rezime najdene kanaly nahodou neostanu tie iste po prepnuti do normal modu ...
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“