CIAF 2010

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
voza

#16 Příspěvek od voza »

Tak já byl dneska u letiště směrem od Piletic a byl jsem spokojenej, letové ukázky rovnou nad hlavou, trošku jsem u F16 a MiG29 ohluchnul ale co bych pro pěkný zážitek neudělal. Jinak u mě naprosto nejlepší ukázka bylo přivedení boeingu nad letiště Gripenama a potom ty průlety, říkal jsem si že jestli to Peroutka ještě jednou zvedne tak ho tam přizemní raketama :D , potom když přistál tak tam nad dráhou roztočili úplné čertovo kolo. Teď navečer boeing znovu odletěl směrem Praha tak snad to zítra zopakují. Moc pěkně tam lítala L159 a F16.
Jinak nechápu tu histerii kvůli tomu že nedorazil Awacs - to je podle mě ukázka úplně na h... protože abych se prošel uvnitř bych tam strávil půl dne ve frontě a to ani náhodou....
Karas
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Karas »

zdekar píše:Tak teda nic moc... AWACS tam nebyl. Několik programů bylo zrušeno. Nejlepší asi bylo vystoupení F16 z dánska.

Já bych to tak černě neviděl. AWACS mě až tak nevadil, ikdyž jsem se na něj těšil v pátek. Ale v programu mi nechyběl. Stejnak je to je na statiku a minulý rok jsem uvnitř byl. Celkem se mi to líbilo, ale upřímně. Nejlepší letové ukázky byly v pátek. Bylo k vidění spousta pěkných letadel.
http://www.rchouby.wz.cz/index.php?cl=next/prilety-ciaf2010
Dneska se mi moc líbil průlet 737 s Gripeny, Mig-29, F-16. Ten kdo se chce jen dívat a užít si průlety nad hlavou tak je lepší jít na pole za dráhu. Kdo chce fotit tak asi do areálu. To, že to upadá, tak s tím souhlasím. Okoukané vrtulníky a Fascination nebo Piper nepatří na takový festival s takovou historií.
P.S. Ještě se mi líbil kamarádův EasyGlider na letišti u Terna. :wink:
Naposledy upravil(a) Karas dne sob 04.09.2010 21:39, celkem upraveno 1 x.
zdekar

#18 Příspěvek od zdekar »

Nj, tak s odstupem času už to taky tak černě nevidím :) Ještě to docela šlo, ale pauzy mezi vystoupeníma byly někdy až moc dlouhé...

Pár vybraných fotek:
http://www.rchouby.wz.cz/index.php?cl=next/ciaf2010
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od AdamProg »

Chlapy, ty odkazy mi nefunguji :)
Jinak me se Sobotni program moc libil. Nejvice se mi libilo vystoupeni francouzu Breitling Jet Team na L-39 Albatros, behem vystoupeni casto michali formace, a nejvice me dostalo proletnuti dvou L-39 prostredkem sevrene formace, ktera se na moment trochu rozestoupila a znova sevrela(vypadalo to jako spolknuti velkou pusou :)) ).
Ani ti Jordansti Sokoli nebyli vubec spatni.
Vrtulnikove vystoupeni byli super, osobne se mi nejvice libili Mi-24, Ale hodne se take predvedla Agusta 109, a zachranarsky Sokol (kterej predvedl doslova balet). Sice pri srovnani s rc to bylo opravdu nic moc, ale tohle jsou opravdove stroje, a ty nejsou tak premotorovane, maj jine moznosti, a sedi v tom smrtelnici.
Donucovani Boingu 737 k pristani dvouma Gripenama byla uzasna show, kloubouk dolu takhle rozdovadenej boing se jen tak nevidi. Jen po dosednuti Boingu sme malem ochluchli(nejak se na nas zrovna blbe otocil gripen s forsazi, a ucitil jsem opravdu bolest v usnich bubinkach):)
NEvim co vsechno vyjmenovat abych na neco nezapomel, skvele se predvedli vsechna vystoupeni a vsechna letadla, jak JAK-50/52, tak MIG-29, F-16, Gripeny, letadelka s 1SV, cmelaci, vetrone, atd atd.
Mozna je to tim ze sem leta nebyl na zadne letecke show a nemohu porovnavat, ale podle me se CIAF 2010 povedl, a jsem rad ze sem se byl podivat.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Karas »

Tak ty odkazy nefungují proto, že nefungují žádné WZ. Nevím co se kde stalo. Snad to brzy opraví.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“