začatek
začatek
Dobry den potřeboval bych pomoc s kopí atd. mam vyhlídnutou RC soupravu hitec ale moc mne zajím jak je to kdybych chtel elektro motore musím mít tu samou znacku nebo mužu koupit jaky koliv a s regulatorem je to to samí?jako myslím kdyby mi nepasoval knektor do příjmače jde to njak zmnětí předem díky za opoved
dík
dík moc
.
tak sorry píšu na rychlo. jo a možna sou to fajn kluci ale mně je 14
kup si radio hitec optic 6 k tomu toro 900 professional a kup si nekde v modelarskom obchode baterku lipo 1600mah a nabijec na Li-pol
budes potrebovat pajku lepidla,a neake konektory na propojeni baterii s regulatorem..
cele sletuj a dej dohromady.. vem si nekoho k ruce a jdi na louku.. ten dotycne jti to hodi a ty letis..
neco k nepochopeni?
- frantadobromila
- Kontaktovat uživatele:
odpoved
1. kupuji hitec sport na víc zatím nemám 2.a jsem z havru
- frantadobromila
- Kontaktovat uživatele:
frantadobromila
takže je to dobrá koupě??
- frantadobromila
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi v naprostém začátku a plánuješ jenom nějaké jednoduché elektro letadla tak ti ten Optic6Sport určitě nějakou dobu vydrží, já s ním lítám už třetí sezonu, házedlo, akrobaty i vrtulník. Mimochodem jsem z Brušperka což není od Havru tak daleko, takže kdybys časem potřeboval pomoct se záletem tak bych si teoreticky mohl na jedno dvě odpoledne udělat čas, mám i kabl učitel žák základní výcvik tedy není problém 
Naposledy upravil(a) Zbynass1 dne pon 30.08.2010 21:01, celkem upraveno 1 x.
nahoru může, dolů musí
- prokytom
- Kontaktovat uživatele:
re:
mě je 13 a nemám s modelařinou menší problém, modelářím 5 let, začínal jsem házedlama a na RC jsem přešel před 2ma rokama a před zimou jsem se odhodlal chodit létat sám a dnes už s přehledem zvládám lecos. P.S. zkus pro začátek nějáký modelářský kroužek
jo a taky mám optic 6 sport
,
jo dík ale budu opravovat cessnu 177 cardinal je to vlastně dědovo letadlo a on tam chce elektro motor takže plno elektriky ale pomoc s učením bych někdy ocenil ale než to opravím to bude doba ale dík moc kdyby neco napíšu. jo a chtěl jsem se zeptat co máš za letadla??