YAK - 54 HYPE

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#31 Příspěvek od JMalik »

EPPmaniac píše:NO to je dobrá haluz.
Video velmi velmi velmi velmi zlé...

Nazval by som to maximálne nepodarenou polomaketou a nie 3D modelom.

obraty to lieta ,ale AKO....

škoda penazí na takéto veci.
To si si mohol kupiť radšej kvalitné servo do poriadneho modelu.

A mimochodom.
Nebol tam ani jeden presný obrat.

Tak mi teda povedz,
načo je mi model čo neletí normálne,ani nevie lietat 3D obraty na urovni ?
na to aby som ho proste za tisicku musel maŤ?

Tak to si naozaj viem predstavit prachy investovane do ovela zmysluplnejších vecí.

KarelSkala, Drondys a Míra 66 Ti předvedou co je to 3D.
(A stojí to tisícovku :lol: )
Míra 66

#32 Příspěvek od Míra 66 »

No,já doufám že vy zkušení jste tu nestabilitu pochopili,jak psal LV,mě prostě příhodnější slovo nenapadlo.Začínající jsem tím chtěl varovat,že se to chová dost ostře,jak sem psal v další větě.Tu nestabilitu tedy beru zpět.V žádném případě nedoporučuji jako první model,bylo by z toho jen zklamání!Není třeba ten model pomlouvat,chová se stejně jako většina podobných modelů z kuliček s tímto rozpětím.Musím podotknout že za 1000k dostanete model který sám výrobce prodává za 209éček,za tu cenu bych to určitě nekoupil.Je to model na blbnutí,dost náchylný na poškození při nepovedeném přistání,jak sem psal.
JMalik

#33 Příspěvek od JMalik »

Míra 66 píše:No,já doufám že vy zkušení jste tu nestabilitu pochopili,jak psal LV,mě prostě příhodnější slovo nenapadlo.Začínající jsem tím chtěl varovat,že se to chová dost ostře,jak sem psal v další větě.Tu nestabilitu tedy beru zpět.V žádném případě nedoporučuji jako první model,bylo by z toho jen zklamání!Není třeba ten model pomlouvat,chová se stejně jako většina podobných modelů z kuliček s tímto rozpětím.Musím podotknout že za 1000k dostanete model který sám výrobce prodává za 209éček,za tu cenu bych to určitě nekoupil.Je to model na blbnutí,dost náchylný na poškození při nepovedeném přistání,jak sem psal.

Při nepovedeném přistání rozebereš Sebarta, EF, Hyperiona.....cokoliv.
O tom to není.
Tohle je těžké jako prase a na 3D akrobacii naprosto nevhodné, Čím méně toho umíš, tím lepší letadlo si máš pořídit, jinak to sebereš po pár startech do igelitky. Vyřeší Tě nevhodné letové vlastnosti v kombinaci s tou hmotností.
Že to stojí 1000,-?
Šíleně předražené na to, co to je.
JMalik

#34 Příspěvek od JMalik »

Míra 66 píše:........Není třeba ten model pomlouvat,chová se stejně jako většina podobných modelů z kuliček s tímto rozpětím...............

Předpokládám, že si děláš legraci :wink:
Kup si Flashe, nějakého Yaka od RC Factory a napiš sem, jestli se Ti to zdá stejné.
Míra 66

#35 Příspěvek od Míra 66 »

Já to tady nechápu,vždyt jsem o žádné 3D akrobacii nepsal!Jen že to nějakou akrobacii zvládne!Vždy někdo vytáhne nějakou větu z kontextu,a pak to dá ůplně jiný smysl.Přeci si někdo nemyslí že se s tím chystám na mistrovství světa v 3D????Ted to vemu a jdu se uklidnit za barák na louku,na nic jiného to není!
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od EPPmaniac »

ALebo keď uŽ sa chceme hrAť na priestorové trupy tak si to porovnaj s Acromasterom 8-)
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od EPPmaniac »

Tak neviem či sa pri tom ukludníš,videl som video :lol: :lol:
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od EPPmaniac »

No mna hlavne štve to že za to že lietaš s takým modelom hovoríš o modeloch tejto velkosti všeobecne pritom to čo píšeš je nezmysel a keby si lietal s modelmi v tejto velkosti ktoré za to stoja tak by si pochopil že len ten tisícový Yak je ukrutné zlo vo vzduchu.
ty si to mozno neuvedomuješ ale niekto si povie Že chce 1metrove EPP 3Dčko a prečíta si niečo takéto a povie si : ooo je to zakerné a neletí to dobre.
a hneď sa od toho odhovorí.
a táto hračka tým padom nezastupuje ani menšinu modelov tejto kategórie.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
JMalik

#39 Příspěvek od JMalik »

Míra 66 píše:Já to tady nechápu,vždyt jsem o žádné 3D akrobacii nepsal!Jen že to nějakou akrobacii zvládne!Vždy někdo vytáhne nějakou větu z kontextu,a pak to dá ůplně jiný smysl.Přeci si někdo nemyslí že se s tím chystám na mistrovství světa v 3D????Ted to vemu a jdu se uklidnit za barák na louku,na nic jiného to není!

Jenom jsem Ti chtěl říct, že jsou lepší letadla na to, k čemu je to určené, a tohle je naprosto nevhodné pro cokoliv. Pokud se jdeš večer uklidnit na louku, představoval bych si to jinak. Pokud si jdeš polétat akrobacii, nebo "jen tak zablbnout", tak je na to vhodné taky jiné letadlo.
Jestli myslíš, že všichni Ti, co se tady k tomu vyjádřili negativně jsou blbci, kup si další letadlo podobné.
KarelSkala

#40 Příspěvek od KarelSkala »

JMalik píše:Jenom jsem Ti chtěl říct, že jsou lepší letadla na to, k čemu je to určené, a tohle je naprosto nevhodné pro cokoliv.

Už jen proto, že to JMalik takto arogantně pomlouvá si to koupím a ostatním doporučuji totéž, aby se sami přesvědčili o tom, že jako obvykle přehání. :wink:
LV
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od LV »

KarelSkala píše:
JMalik píše:Jenom jsem Ti chtěl říct, že jsou lepší letadla na to, k čemu je to určené, a tohle je naprosto nevhodné pro cokoliv.

Už jen proto, že to JMalik takto arogantně pomlouvá si to koupím a ostatním doporučuji totéž, aby se sami přesvědčili o tom, že jako obvykle přehání. :wink:

Tento krát má opäť pravdu :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JMalik

#42 Příspěvek od JMalik »

KarelSkala píše:

Dělal jsem si jenom legraci.
Je to super stroj, je to vidět i z toho videa, kup si dvě, tři.
KarelSkala

#43 Příspěvek od KarelSkala »

JMalik píše:Dělal jsem si jenom legraci.

Zatím jsem si objednal jeden. O tvoje rady nestojím. Nech si je pro jiné co ti je žerou. :wink:
JMalik

#44 Příspěvek od JMalik »

KarelSkala píše:
JMalik píše:Dělal jsem si jenom legraci.

Zatím jsem si objednal jeden. O tvoje rady nestojím. Nech si je pro jiné co ti je žerou. :wink:

Ano, nechám.
(nevím, jestli mi je budou žrát :lol: ).
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Peppy »

KarelSkala píše:
LV píše:
JMalik píše:Předpokládám, že sis to video dobře prohlédnul, létáš 3D akrobacii, víš o čem to je a shledal jsi rozdíly proč tohle ne.

Aj keď nie som tride pilot tak vidím, že je to hrozná mrdka a naviac ten pilot čo to páčkoval bude asi začiatočník...

No za ty peníze je to spíš až překvapivě moc dobré a pokud jde o toho pilota z videa tak to si buď děláš srandu a nebo nevíš o koho jde. Testovací pilot Peter Young a začátečník, to ani náhodou. 8O

Hovoris ako o bruckamnovy kereho pozna kazdy kto sa venuje akrobacii... Sice je testovaci pilot ale obchodu kery predava hracky.. dake dmychadla ala HC, potom taketo pseudoakrobaty, atd...
A teraz som si kukol cele video toho "3D letu" a jedine co sa mi pacilo bol ten nozak.... inak nic moc... a za tu cenu +- mas osadene dake normalne 3Dcko napr dakeho superzooma ci ako sa to vola:-D

A este k tomu pilotovy.... skoro pri kazdom videe sa stazuje na windy day :roll: tak bud je dement a vyhladava vietor alebo sa len vyhovara na vietor lebo nevie lietat :wink:

Ale zase aby som len nekritizoval musim povedat ze sa mi paci ze na skoro kazdy model (mozno aj na kazdy ) maju video od svojho pilota :D
Naposledy upravil(a) Peppy dne úte 31.08.2010 0:57, celkem upraveno 2 x.
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“