je to dost nestabilní,to ale akrobat být musí.
YAK - 54 HYPE
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Drondys píše:Takže se ukazuje, že tvrzení o tom, že to nemůže lítat byl holý nesmysl
a ve skutečnosti je to výhodná koupě modelu, který se v jiných obchodech
prodává za mnohem víc peněz.
Ibaže dodávaný motor B20-25-15L má 200W a nie 60W ako je uvedené na Hangári
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Míra 66 píše:No,letové vlastnosti,je to dost nestabilní,to ale akrobat být musí.Okamžitě reaguje na sebemenší zásah do řízení,má velké ovládací plochy!Zvládne visení na vrtuli,více méně všechny akrobatické prvky.Já startuji z ruky,nemám k dispozici kus asvaltu,nemám tam podvozek.Pozor,tyto modeli s převodovkou jsou velice náchylné na poškození hřídele vrtule!Já jí ohnul,když tam byl podvozek,při přistání model zakopl a padnul na vrtuli,a to si myslím že sem přistál velice slušně.Dá se s trpělivostí docela dobře srovnat.Až to odejde uvažuji dát motor s přímým náhonem.Ted uvažuji že objednám ještě jeden kus,za 1000k jsem podobný model nenašelChceme s kamarádem zkusit kombat.
Akrobat "musí" byť stabilný ako vetroň. To že je ostrý je dané polohou ťažiska (príliš v zadu) v kombinácii s výchylkami...
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Míra 66 píše:No,letové vlastnosti,je to dost nestabilní,to ale akrobat být musí.Okamžitě reaguje na sebemenší zásah do řízení,má velké ovládací plochy!Zvládne visení na vrtuli,více méně všechny akrobatické prvky................ Chceme s kamarádem zkusit kombat.
Na kombat to snad bude dobré. Na akrobacii ne.
Celý problém se točí stále v podstatě kolem tohoto.
Já netvrdím, že to nepoletí. Říkám, že jako akrobat to není úplně to nejlepší letadlo. Má to takové "akrobatické" vlastnosti, že je to pro tenhle způsob létání nepoužitelné.
Z tohoto pohledu je úplně jedno jak výkoným motorem to osadíš.
Naposledy upravil(a) JMalik dne stř 08.09.2010 19:04, celkem upraveno 1 x.
JMalik píše:Na kombat to snad bude dobré. Na akrobacii ne.
Video: Art Tech, Yak 54 (ukázka akrobacie)
http://www.youtube.com/watch?v=XTGGe11soJw
Drondys píše:JMalik píše:Na kombat to snad bude dobré. Na akrobacii ne.
Předpokládám, že sis to video dobře prohlédnul, létáš 3D akrobacii, víš o čem to je a shledal jsi rozdíly proč tohle ne.
JMalik píše:Drondys píše:JMalik píše:Na kombat to snad bude dobré. Na akrobacii ne.
Předpokládám, že sis to video dobře prohlédnul, létáš 3D akrobacii, víš o čem to je a shledal jsi rozdíly proč tohle ne.
Prohlédl a pro mne to za ty peníze považuji za naprosto postačující, ale jinému to vyhovovat nemusí a samozřejmě od modelu za litr bych víc ani nečekal
- KarelSkala
LV píše:JMalik píše:Předpokládám, že sis to video dobře prohlédnul, létáš 3D akrobacii, víš o čem to je a shledal jsi rozdíly proč tohle ne.
Aj keď nie som tride pilot tak vidím, že je to hrozná mrdka a naviac ten pilot čo to páčkoval bude asi začiatočník...
No za ty peníze je to spíš až překvapivě moc dobré a pokud jde o toho pilota z videa tak to si buď děláš srandu a nebo nevíš o koho jde. Testovací pilot Peter Young a začátečník, to ani náhodou.
LV píše:JMalik píše:
Aj keď nie som tride pilot tak vidím, že je to hrozná mrdka a naviac ten pilot čo to páčkoval bude asi začiatočník...
No ten pilot lietal asi zo 100vkami lietadiel lebo tocil video na skoro secky co bananahobby predava ale dako si fandi ze 3D flight.... pozeral som aj jeho dalsie videa aj s benzinakom a podla mna by som to lepsie zalietol ... len take poletovanie a visenie(klasicka americka akrobacie visenie,visenie a este viac visenia )
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
- LV
- Kontaktovat uživatele:
KarelSkala píše:LV píše:JMalik píše:Předpokládám, že sis to video dobře prohlédnul, létáš 3D akrobacii, víš o čem to je a shledal jsi rozdíly proč tohle ne.
No za ty peníze je to spíš až překvapivě moc dobré a pokud jde o toho pilota z videa tak to si buď děláš srandu a nebo nevíš o koho jde. Testovací pilot Peter Young a začátečník, to ani náhodou.
No pokial je to testovací pilot, tak:
a) potěš pán bůh
b) ten model je fakt humus
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Peppy píše:No ten pilot lietal asi zo 100vkami lietadiel lebo tocil video na skoro secky co bananahobby predava ale dako si fandi ze 3D flight.... pozeral som aj jeho dalsie videa aj s benzinakom a podla mna by som to lepsie zalietol ... len take poletovanie a visenie(klasicka americka akrobacie visenie,visenie a este viac visenia )
Platí čo som napísal vyššie
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Drondys píše:JMalik píše:Drondys píše:JMalik píše:Na kombat to snad bude dobré. Na akrobacii ne.
Prohlédl a pro mne to za ty peníze považuji za naprosto postačující, ale jinému to vyhovovat nemusí a samozřejmě od modelu za litr bych víc ani nečekal
Pokud to létal dobrý testovací pilot a předváděl 3D akrobacii, tak je to nepoužitelný verk pro tenhle účel.
Pokud si myslíš něco jiného, pořiď si to a dej sem video jak to hezky létá.
(I blbec vidí, že na tom videu se to pohybuje jako stíhačka a zavisel to s velkýma potížema jen proti větru v podivném harieru. O dalších obratech nemluvě)
NO to je dobrá haluz.
Video velmi velmi velmi velmi zlé...
Nazval by som to maximálne nepodarenou polomaketou a nie 3D modelom.
obraty to lieta ,ale AKO....
škoda penazí na takéto veci.
To si si mohol kupiť radšej kvalitné servo do poriadneho modelu.
A mimochodom.
Nebol tam ani jeden presný obrat.
Tak mi teda povedz,
načo je mi model čo neletí normálne,ani nevie lietat 3D obraty na urovni ?
na to aby som ho proste za tisicku musel maŤ?
Tak to si naozaj viem predstavit prachy investovane do ovela zmysluplnejších vecí.
Video velmi velmi velmi velmi zlé...
Nazval by som to maximálne nepodarenou polomaketou a nie 3D modelom.
obraty to lieta ,ale AKO....
škoda penazí na takéto veci.
To si si mohol kupiť radšej kvalitné servo do poriadneho modelu.
A mimochodom.
Nebol tam ani jeden presný obrat.
Tak mi teda povedz,
načo je mi model čo neletí normálne,ani nevie lietat 3D obraty na urovni ?
na to aby som ho proste za tisicku musel maŤ?
Tak to si naozaj viem predstavit prachy investovane do ovela zmysluplnejších vecí.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EF Slick (GP123) 2.6m.