Duplex programování
Duplex programování
Zdravím všechny a prosím o radu. Jelikož jsem co se týká programování RC analfabet a to sem návod bedlivě študoval, potřeboval bych toto : Ve větroni na svah jsem měl 6kanál Duplexe a ovládány byly křidýlka a VOP. Přijímač jsem dal do matoráka a volnou mám ted jen 4ku Duplexe. Jdou tam proházet kanály tak, abych mohl ovládat každým servem křídýlko a VOP. Pokud ano, poraďte prosím polopatě jak.
Předem díky
PS : snad jsem to alespoň pochopitelně napsal.
Předem díky
PS : snad jsem to alespoň pochopitelně napsal.
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to klasický Toro 900 z EPP od Telinku.
Motor PJS 3D 400 JET (kv 2200), vrtule 6x4, příkon 230W. Není to žádnej pomalík. Chtělo by to samokřídlo s hladším povrchem.
Nevim co a proč to dělá. Na plnej kotel to křidýlkama nenatočím doleva (po směru letu), vrtule se točí doprava (po směru letu). 2 serva na křidélku ten efekt z mírnily, ale nevyřešily. Zas mi přije, že ta vrtule má celkem malej průměr. Nevim co si o tom mám myslet. Zřejmě tam mám v něčem nějakou aerodynamickou krpu jako prase.
Motor PJS 3D 400 JET (kv 2200), vrtule 6x4, příkon 230W. Není to žádnej pomalík. Chtělo by to samokřídlo s hladším povrchem.
Nevim co a proč to dělá. Na plnej kotel to křidýlkama nenatočím doleva (po směru letu), vrtule se točí doprava (po směru letu). 2 serva na křidélku ten efekt z mírnily, ale nevyřešily. Zas mi přije, že ta vrtule má celkem malej průměr. Nevim co si o tom mám myslet. Zřejmě tam mám v něčem nějakou aerodynamickou krpu jako prase.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale