CIAF 2010

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
wh
Kontaktovat uživatele:

CIAF 2010

#1 Příspěvek od wh »

JDETE NĚKDO?? :wink:
Obrázek
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
jirkati
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jirkati »

Jen přihodím odkaz na potvrzené účastníky:
http://airshow.cz/clanek-176-CZ-CIAF-2010-Technika.html

Mimochodem OT:
Nevíte někdo kde nejblíž (a kdy) by se dala vidět letová ukázka Su-27 ?
voza

#3 Příspěvek od voza »

Já jako hradečák jdu oba dny, jeden na letiště a druhý den přesně na opačnou stranu k plotu, loni to absolovoval dle tohoto scenáře brácha a byl nadšenej, stíhačky tam lítaj přímo nad hlavou, prostě paráda, jen nesměj spadnout pak by to byl game over :D

Taky mám dovolenou už na pátek a pondělí (přílety a odlety), rybářská židlička, dalekohled a foťák je připravenej!!!! Jen nemám vysílačku/scaner takže nemohu poslouchat dění v luftě!!!! :(
cholerik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cholerik »

tak nevim, vcelku slabota, co se tyka eroplanu. Jediny extra tady v čechach eurofigter a pokud to dobře dopadne /budou mit schopne eroplany/ super vypada dogfight na kanony slovenskych MiG29
BTW, registrujete, že v Mošnově bude B52? Ten se taky ve Východni Evropě moc nevidí, Rafale je taky neokoukany, EFA lita taky, Harier.... Je to trochu z ruky pro zbytek sveta z čech, ale zadačo...
http://www.dny-nato.cz/technika.php
Podle plakátu je to v Hradci největší přehlídka letecké vojenské techniky v ČR letos. Pokud mrknete na Mošnov, tak se mi zdá, že tu někdo ne zcela mluví pravdu a ještě za to chce nechutných 300 kaček
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lindbergh »

cholerik: To složení letadel v Ostravě vypadá fakt moc pěkně!
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
cholerik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cholerik »

2 Lindbergh: tak tam dame nějakej Radegast misto Gambrinusu?
na Hradec nepojedu, jedine zajimave jsou tam barevně pokresleý Tiger sq (a ještě to myslím koliduje s lipeneckým obrem?)
jinak fakt nic. Nad tou Ostravou uvažuju, ale podle počasí, to je ještě daleko...
voza

#7 Příspěvek od voza »

Já jsem bohužel v době konání dnů NATO mimo čr tak se musím spokojit jen s CIAF, jinak byl jsem v Ostravě před dvěma (třemi) lety ale zas tak unešenej jsem z toho nebyl, program hrozně rozfrcanej, jedno vysoupení letadel v 11 potom 1,5 hodiny ukázky práce celníků (mega nuda) potom zase stíhačka a zase ukázka 1 hodina T72 či co to bylo a nakonec to na co jsem tam celou dobu čekal (tenkrát myslím Red arows) až ve 3 odpoledne, ten samej počet letadel odlétá na CIAF za 2 hodiny a má to spád, tady je zabitej celej den, ale koho baví pozorovat blbnutí zelenejch mužíků s technikou tak prosím, já jsem skalní příznivce letadel pozemní technika mě vůbec nezajímá, ale to nikomu nevymlouvám jen upozorňuji že se to trošku vleče.........
LMR

#8 Příspěvek od LMR »

Ten samý víkend Lipenecký obr. Ani na jedné z akcí nic speciálního a tak vyhrávají Lipence. Každý podle místa TP. :)
Pochválen buď každý den, kdy to nesu domů vcelku :-)
AloisO
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od AloisO »

voza píše:...zas tak unešenej jsem z toho nebyl, program hrozně rozfrcanej, jedno vysoupení letadel v 11 potom 1,5 hodiny ukázky práce celníků (mega nuda) potom zase stíhačka a zase ukázka 1 hodina T72 či co to bylo a nakonec to na co jsem tam celou dobu čekal (tenkrát myslím Red arows) až ve 3 odpoledne, ten samej počet letadel odlétá na CIAF za 2 hodiny a má to spád, tady je zabitej celej den, ale koho baví pozorovat blbnutí zelenejch mužíků s technikou tak prosím, já jsem skalní příznivce letadel pozemní technika mě vůbec nezajímá, ale to nikomu nevymlouvám jen upozorňuji že se to trošku vleče.........

Naprosto souhlasím, osobně to řeším tak, že si vytipuju přílety(loni excelovala C5 Galaxy) - B52 má dorazit ve středu, potom v programu co se mě zajímá, Harrier a Hurricane a na ostatek dlabu, organizace je tam slabá až žádná, spousta namachrovaných mužíčků v oranžových vestách coby organizátorů a sledovat magory, jak zastavují narušitele v kamionu tak, že chudák skoro z té kabiny vypadne a musí brzdit i očima aby ty debily, co mu skočili do cesty, nesmetl, na to opravdu nemám náladu :evil: .
Karas
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Karas »

Ahoj, tak na CIAF jedu určitě, jelikož bydlím nedaleko. Byl jsem i loni (poprvé) a docela se mi to líbilo, ale letos budu jenom za plotem, 300,- je fakt moc na to, že tam jsou převážně letadla z ozbrojených sil z celýho světa. :wink: Co se týká odletů a příletů, nevíte někdo nějaký časy? Rád bych viděl přílet AWACS atd. díky
voza

#11 Příspěvek od voza »

to KARAS:
sleduj jejich stránky www.airshow.cz, minulý rok tam pár informací napsali, myslím že minimálně kdy přiletí ty zajímavější stroje, třeba minulý rok se tam psalo kdy přiletí Harriery, AČR apod. jinak není šance.....
Karas
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Karas »

http://www.airshow.cz/clanek-182-CZ-CIA ... ogram.html
Budete tam někdo zítra? Já tam jedu asi na 9.hodinu.
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od AdamProg »

Taky se asi prijedu podivat ;)
voza

#14 Příspěvek od voza »

Já už asi na 8, vzal jsem si na zítra dovču
zdekar

#15 Příspěvek od zdekar »

Tak teda nic moc... AWACS tam nebyl. Několik programů bylo zrušeno. Nejlepší asi bylo vystoupení F16 z dánska.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“