Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
hotovson

#676 Příspěvek od hotovson »

[totok se muze smazat]
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#677 Příspěvek od RiMr »

Tož já sem si na ten drátek myslel, ale měl jsem právě bobky z tych stopek... Super. Přepájím. Máš u mňa štamprlu... :)
hotovson

#678 Příspěvek od hotovson »

radsi si to pred pajenim zkus, abych ti nemusel davat demizon :)
Matouš

#679 Příspěvek od Matouš »

Tak jsem Turnigy otevřel abych přitvrdil kniply a vypadá i uvnitř docela dobře. Na tlačítko Menu si taky zvykám. Takže za ty prachy dobrý. Jen nevidím důvod při listování v menu že nemůžu použít všechna směrová tlačítka atd.. A doufám že uvedou na trh menší přijímače.
Prosím ještě o radu jak nastavit delta křídlo. Mám Toro a když dám V-Tail tak ovládám směr levým kniplem a rád bych ho ovládal pravým kde mám plyn (mám Mod 1 ) a levým ovládal jen vejškovku. Možná jsem v menu přehlíd jinou možnost. Díky.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#680 Příspěvek od RiMr »

Počkej, počkej, nazývej věci pravými jmény...
Směr myslíš směrovku, nebo křidélka?

A přijímače jsou už osmikanál, malý šestikanál a prťavý tříkanál. To ti nestačí? :wink: :)
Loner

#681 Příspěvek od Loner »

RiMr píše:Aspoň jsem ještě o dalších neslyšel.
Už aby ti joudové začali v pořádném množství chrlit ty osmikanály...

ja si jich s vysilackou objednal rovnou 10 takze mam prijimacu ze nevim co s nima a jsem happy :)
Matouš

#682 Příspěvek od Matouš »

U Tora bych to nazval křidýlka. Co vím tak se doporučuje u modelu který nemá křidýlka dát směrovku na pravo, tedy místo křidýlek. Prostě jen potřebuju řídit směr na pravé ruce spolu s motorem, na levé jen výškovku.
Tento přijímač http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... ver_6Ch_V2 skutečně funguje s Turnigy? V popisu to nevidím.

Aha, v diskuzi už vidím že tam někdo píše že s Turnigy funguje.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#683 Příspěvek od RiMr »

Na které straně máš plyn, řídíš volbou základního módu (Mode1 nebo Mode2).
Co na tom plynu (a na výškovce na druhé straně) máš, případně měníš alternativními módy (Mode3 a Mode4)...
Nastav si u toho konkrétního modelu Mode3 a vyzkoušej to. Pozor, nejsem si jistý ale mám pocit že změnou modu se ti vymažou veškeré nastavení modelu! Volbu typu (vrťas, mot. éro, větroň) a mód k jeho řízení je třeba zadat jako první věc (logicky)... Příště už to budeš vědět... :)
Matouš

#684 Příspěvek od Matouš »

OK, díky, to mě nenapadlo, vyzkouším. :) Taky by to asi šlo si mix naprogramovat, ale to nevím zda bych to zvlád. :(
Loner

#685 Příspěvek od Loner »

zazrak, aktualne jsou vysilacky skladem, tak objednavejte :)

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... _Receiver_
skiner

#686 Příspěvek od skiner »

Dnes som bol prvykrat zalietat Turnigy 9x s Assan modulom aj s micro kamerkou a spokojnost...Doteraz som pouzival supravu od art-techu a rozdiel bol znatelne citit :) na epepaka to bohato staci
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#687 Příspěvek od rdubsik »

Kluci, pročetl jsem tohle téma několikrát, ale stále nevím jestli můžu tohle rádio s originálním modulem použít k řízení 2,5m elektrovětroně. Jak daleko létám nedovedu odhadnout, ale nejsem žádný lovec dálek a výšek.
Vlasně o dosahu se tady nikdo nezmiňuje (jestli jsem něco přehlédl, tak se předem omlovám).
Loner

#688 Příspěvek od Loner »

rdubsik píše:Kluci, pročetl jsem tohle téma několikrát, ale stále nevím jestli můžu tohle rádio s originálním modulem použít k řízení 2,5m elektrovětroně. Jak daleko létám nedovedu odhadnout, ale nejsem žádný lovec dálek a výšek.
Vlasně o dosahu se tady nikdo nezmiňuje (jestli jsem něco přehlédl, tak se předem omlovám).

ja s tim mensi vetron ridil, byl sem tak daleko ze sem ho skoro nevidel :)
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#689 Příspěvek od rdubsik »

Loner píše:ja s tim mensi vetron ridil, byl sem tak daleko ze sem ho skoro nevidel :)

To zní povzbudivě, všichni totiž píšete jenom o houboletech a létání okolo hlavy.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#690 Příspěvek od RiMr »

Vydrž, o víkendu budu dělat srovnávací testy dosahu (na zemi, přijímač v přímé dohlednosti cca metr a půl nad zemí) dvou T9x, jedna s Assanem v2, druhá s Turnigy modulem, jak s osmikanálovým, tak se šestikanálovým Rx.
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“