Nakupování na HC ještě levněji
- frantadobromila
- Kontaktovat uživatele:
Nakupování na HC ještě levněji
Všimli jste si toho, že když jakoby sledujete nějaké zboží(třeba motor) asi 30 minut, dole vyjede nabídka nižší ceny(třeba z 8,40 na 8,00)?
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Jen se nerozčiluj, je to ještě modelářské kuřemaroslong píše:Loner píše:presto je to zajimavy a prinosny postreh. inu je to byznys a jen vul kupuje za prvni nabidnutou cenu.
Kristepane, to už snáď ani nemôžete myslieť vážne.![]()
![]()
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Nakupování na HC...
;
Teda čumím na to, cos napsal a moc by mě zajímalo, co se nemyslí vážně! Sorry, ale nějak mě to nedochází...
maroslong píše:Loner píše:presto je to zajimavy a prinosny postreh. inu je to byznys a jen vul kupuje za prvni nabidnutou cenu.
Kristepane, to už snáď ani nemôžete myslieť vážne.![]()
![]()
Teda čumím na to, cos napsal a moc by mě zajímalo, co se nemyslí vážně! Sorry, ale nějak mě to nedochází...
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
RiMr píše:Tož on je už veliký chlap za vodou a nakupuje ZÁSADNĚ značkové zboží a opovrhuje jakýmkoliv šetřením.![]()
Prostě takový ten typ co za komoušů kouřili zásadně tvrdý spartičky...
Nuž to sa veru mýliš. Nie som ani až taký starý, ani zďaleka nie som za vodou (priemerný príjem), značkový tovar kupujem nie ZÁSADNE, ale kvôli zlým skúsenostiam s lacnými šmejdami a šetrením neopovrhujem, len nechápem nezmyselné šetrenie na všetkom a za každú cenu a dohadovanie sa o cenách ako na tureckom trhu. Ináč mám dosť dobrú predstavu o zárobku grafika v Prahe.
Já taky kouřil tvrdý Spartičky....
ale jinak jsem snad normální
- hlavně co už nekouřím, pouze se nechávám.....
Jen ať to je co nejlevnější - už mám na letošek docela vysypanou tajnou kapsičku a furt něco potřebuju
Jo a nejvíc se mi líbí značkové věci vyrobené - kde jinde - než Vietnam, China, Malaysie, .... Boty já bohužel musím jen značkové - dříve England, posledních 5 let Malaysie, China a furt značka, repráky pro zákazníky JBL, Martin Audio, dříve USA, England nyní China..... a furt JBL....
Jo a nejvíc se mi líbí značkové věci vyrobené - kde jinde - než Vietnam, China, Malaysie, .... Boty já bohužel musím jen značkové - dříve England, posledních 5 let Malaysie, China a furt značka, repráky pro zákazníky JBL, Martin Audio, dříve USA, England nyní China..... a furt JBL....
geo
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
maroslong píše:RiMr píše:Tož on je už veliký chlap za vodou a nakupuje ZÁSADNĚ značkové zboží a opovrhuje jakýmkoliv šetřením.![]()
Prostě takový ten typ co za komoušů kouřili zásadně tvrdý spartičky...
Nuž to sa veru mýliš. Nie som ani až taký starý, ani zďaleka nie som za vodou (priemerný príjem), značkový tovar kupujem nie ZÁSADNE, ale kvôli zlým skúsenostiam s lacnými šmejdami a šetrením neopovrhujem, len nechápem nezmyselné šetrenie na všetkom a za každú cenu a dohadovanie sa o cenách ako na tureckom trhu. Ináč mám dosť dobrú predstavu o zárobku grafika v Prahe.
No není to už co to bývalo...
A to nemluvím o děckách které se mi občas připletou pod ruce a které chtějí s něčím modelářským pomoct a skutečně na to mají DROBNÉ. U nich je to pak vyloženě o tom čína nebo nic. Jsem charita a lecos daruju (taky jsem tak na začátku dostal spoustu věcí), ale některé věci si ti lidé prostě musí koupit. A když má na rádio pár stovek, tak prostě není jiné volby...
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
platinum
Nazdarek trosku mi to objasnite som platinum na hc ale nejake zlavy som si vobec nevsimol a pritom tam nakupujem docela dost.
Hladal som nieco na google ale nic konkretne
Ako to teda je na co mam zlavu alebo kedy aleboakooo
Hladal som nieco na google ale nic konkretne
Ako to teda je na co mam zlavu alebo kedy aleboakooo
DX7s + Phoenix protos 500