Odporová pila - zdroje, regulátory, dráty, konstrukce
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
struna do kráječe knedlíků - řezání EPS, EPP apod.
Dobrý den,
nemáte tip, kde koupit strunu na řezání knedlíků? Chodím od domácích potřeb k domácím potřebám, ale nikde ji nemají.
Popř. Jakým odporovým drátem ji nahradit?
Díky
nemáte tip, kde koupit strunu na řezání knedlíků? Chodím od domácích potřeb k domácím potřebám, ale nikde ji nemají.
Popř. Jakým odporovým drátem ji nahradit?
Díky
Re: kde koupit strunu na řezání knedlíků
http://www.google.cz/search?q=krajec+kn ... dni+struna
jinak odporovym dratem ji nahradis, ale za cenu castejsiho praskani - ten drat je nejspis antikoro a ten Cr a Ni v nem zpusobuje vyssi merny odpor a chova se to jako odporovy drat, ale pevnost to ma vyssi... si myslim ....
jinak odporovym dratem ji nahradis, ale za cenu castejsiho praskani - ten drat je nejspis antikoro a ten Cr a Ni v nem zpusobuje vyssi merny odpor a chova se to jako odporovy drat, ale pevnost to ma vyssi... si myslim ....
jyrry.webnode.cz
jeste mi tak napadlo - co zkusit nekde vyskemrat kousek "antikorovyho" svareciho dratu do "ceeeoocka" ? Delaji se bezne prumery 0.6 , 0.8 , 1.0 mm a mohlo by se to chovat jako ten knedloschnitter ....
jyrry.webnode.cz
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi ? Já jí koupil v domácích potřebách na Letné. Je tam oddělení nádobí, tak tam.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- Bucker131
- Kontaktovat uživatele:
Odporovym drátem 
jyrry píše:jeste mi tak napadlo - co zkusit nekde vyskemrat kousek "antikorovyho" svareciho dratu do "ceeeoocka" ? Delaji se bezne prumery 0.6 , 0.8 , 1.0 mm a mohlo by se to chovat jako ten knedloschnitter ....
Tvůj nápad mě zaujal, tak jsem to šel hned vyzkoušet. Nerezový drát nemám, vzal jsem obyčejný 0.6mm a ono to FUNGUJE.
Při kratším drátu by stačil úměrně menší proud. Výhoda je v tom, že ten drát 0,6 mm je tak pevný, že nehrozí jeho přetržení a je skoro zadarmo.
Výborný nápad !
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
kope píše:Odkud jsi ? Já jí koupil v domácích potřebách na Letné. Je tam oddělení nádobí, tak tam.
Havířov
U nás se knedlíky odjakživa krájí režnou nití 
Já jsem, už tedy před delší dobou, koupil myslím nějakém hobbymarketu (OBI, Bauhaus, Baumax, či co to bylo) nerezový vázací drát, ovšem s průměrem 0,64mm (podle digi šupléry). Na knedlu je origoš drát myslím slabší.
P.S. doma se knedle normálně také krájí nití, studené nožem. Ovšem v závodce a podobných zařízeních mají na tuto činnost tzv. parciální diferenciátor, tedy kráječ knedlíků, a ten má jako dělič zrovna ten drát..
P.S. doma se knedle normálně také krájí nití, studené nožem. Ovšem v závodce a podobných zařízeních mají na tuto činnost tzv. parciální diferenciátor, tedy kráječ knedlíků, a ten má jako dělič zrovna ten drát..
Hitec Aurora 9X
Tak nevím, jestli se řeší knedlíky nebo polystyrén.
P.S. Jinak knedlíky krájím ostrým nožem, musí se ale namáčet do vody po každém řezu.
P.S. Jinak knedlíky krájím ostrým nožem, musí se ale namáčet do vody po každém řezu.
Nikdo není poražený, my všichni jsme vítězné spermie.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
nerezový drôt predáva mpjet pod číslom MP JET 2902 priemer 0,5mm v dĺžke 10m
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,
no tak kdyz uz tak http://www.mpjet.com/market/index.php?m ... rd=kanthal
jyrry.webnode.cz