Já posílám holuba.demolátor píše:A posíláteto emailem nebo poštou??![]()
Dik
Posta z honkongu z HC
Matouš píše:Cenu sem uvedl 100%, nebyl důvod nižší. I s dopravou, 3 servy a lepidlem 101$. Sakra, ať se podívají na jejich web.... No jo, tak budu čekat, dokazovat atd..
Našel jsem diskuzi na toto téma, díky za nakopnutí.
Tak tedy bubu očekávat dopis (asi doporučený abych si poštu pořádně užil) a snad jim bude stačit odpověď mailem.
Tak skutečně hned druhý den přišel doporučený dopis. V něm abych doložil platbu mailem či osobně. Abych si mohl o víkendu hrát tak jsem tam dnes zajel (pořád blíž než HK
Nevíte teď někdo, na jaký email se posílají doklady o zaplacení?
Našel jsem sklad.praha120@cpost.cz ale nevím jestli je to OK, a dopis ještě nemám.
EDIT tento email platí
Našel jsem sklad.praha120@cpost.cz ale nevím jestli je to OK, a dopis ještě nemám.
EDIT tento email platí
-
Pepe_Lopez
- Kontaktovat uživatele:
Neplač, mě to taky leží už 2 dni na celnici a dopis nikde. Mam tam deklarováno 100% a pouhejch 150 dolarů včetně poštovnýho.
Zřejmě nedělaj.
Zřejmě nedělaj.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
davehaja píše:AR1 píše:Jo, já to mám taky za 150 včetně pošty. A dnes naskočilo: Celní řízení dne 25.08.2010 přerušeno. Adresát vyzván k součinnosti. Tak tam šupajdily mejlem faktura a účet.
Práce kvapná,málo.....budou po tobě chtít skladové a podací číslo zásilky.
Ale di ty, brepto. České podací číslo je na netu, :
Informace o zásilce CP82981xxxxHK:
Podací číslo zásilky přidělené v České republice: CS9169xxxxVV.
Skladový tam žádný není, co si pamatuju.
JirkaA píše:Ale snad budou na celnici tak inteligentní, že jim bude stačit podací číslo jako jednoznačný identifikátor zásilky..
Jsou. Kolega to tak praktikoval asi u 3 baliku. Nejprve jsem si myslel presne to co ty, ale fakt na to reagujou rychlejc a doba, kdy balik zije na celnici se tim zkracuje z prumerne tydne na dva az tri dny.
Live smart, die happy...