Blade 400 3D

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
UCH

#391 Příspěvek od UCH »

Ty vibrace ti způsobuje ten kříž, vím to z vlastní zkušenosti.Dej to pryč a bude pokoj, nauč se lítat na Idle 1 a na normál trénuj jen visení nízko nad zemí. Listy by jsi měl vyvážit. Zadej to vyhledávače a najdeš spoustu rad..
A hlavně vydrž :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
mikr

gyro

#392 Příspěvek od mikr »

ahojte, mám blada 400 a futabu t6exp, snažím sa naštelovať všetko tak , aby fungovalo. Jedna vec mi ale nie je jasná. Keď vrtulník zapnem a plyn mám na nule, v akej polohe má byť srvo zadného rotoru. Mne toto srvo je skoro v krajnej polohe. Nemá byť v strede ?
UCH

#393 Příspěvek od UCH »

Mělo by být uprostřed, pokud je gyro v HL modu. pohni ocasem heli ze strany na stranu a koukni jestli vrtulka taky jezdí do stran. Měla by se ti ustalit zhruba ve středu osky zadní vrtulky, přitom by měla být páka na servu v kolmé poloze k vrtulkovému servu. Jestli ne tak musiš poštelovat délku páky a táhla.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
mikr

#394 Příspěvek od mikr »

malo by to byť továrenské nastavenie, ale chyba bude asi niekde vo vysielačke v nastaveniach. Dal som citluivosť gyra 65, v jednom mode gyra (na vysielačke) je v strede , ale nereaguje napohyb, v druhom je nakraji a reaguje na pohyb...
demolátor

#395 Příspěvek od demolátor »

Tak se mi vrátila dx6i z reklamace se špatně zapojeným levím křížem ovládání. :( (více v elektronice s názvem: DX6i-obráceně zapojený kříž ovládání)
Kvůli tomu jsem potřeboval přereverzovat zadní vrtulku a let dopředu a dozadu. Zjistil jsem že když dám reverz na ovládání dopředu z N na R tak mi to místo toho aby to šlo jen opačně, to začne dělat úplný blbosti v tom smyslu že najednou, když dám páčku dopředu, jdou všechny 3 serva nahoru a opačně.
Nevíte čím to je a jak to nastavit???
Georg9

#396 Příspěvek od Georg9 »

demolátor píše:Tak se mi vrátila dx6i z reklamace se špatně zapojeným levím křížem ovládání. :( (více v elektronice s názvem: DX6i-obráceně zapojený kříž ovládání)
Kvůli tomu jsem potřeboval přereverzovat zadní vrtulku a let dopředu a dozadu. Zjistil jsem že když dám reverz na ovládání dopředu z N na R tak mi to místo toho aby to šlo jen opačně, to začne dělat úplný blbosti v tom smyslu že najednou, když dám páčku dopředu, jdou všechny 3 serva nahoru a opačně.
Nevíte čím to je a jak to nastavit???

Zkoušel jsi jestli to nejde nejak přehodit ve swatsh mixu z hodnot minus treba na plus a obráceně?
arda1
Kontaktovat uživatele:

#397 Příspěvek od arda1 »

Zkus přehodit serva v přijímači a popřípadě reverz. :wink:
ICQ 638556901
demolátor

#398 Příspěvek od demolátor »

Serva v přijimači, to bude fungovat stejně??? Kdyžtak který kam??
arda1
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od arda1 »

Pravý s levým(konektory v Rx) na cyklice - a pokud se bude klonit opačně tak reverz- pak by už měl klopit správně.
ICQ 638556901
mikr

blade 400 listy

#400 Příspěvek od mikr »

ahojte
kúpil som na HK pár listov na Blada, viem, že sú tenšie a preto tám vyrábam podložky - zo starej kreditky. Otázka : ak to niekto robí tak tie podložky tam lepí alebo to vrtate a dávate malú skrtutku ?
arda1
Kontaktovat uživatele:

#401 Příspěvek od arda1 »

Silon bez lepení.
ICQ 638556901
demolátor

#402 Příspěvek od demolátor »

demolátor píše:Tak jsem zjistil znepokojivou skutecnost a potrebuji radu.
U blade 400 jsem mel velky kriz a vsechno vpoho. Ted jsem ho zkratil aby byl na kazdou stranu ze 4 dlouhy 25 cm a tim jak je kriz kratsi tak hrozne vybruje. Vrtulnik sam o sobe nevybruje, s velkym krizem na kazdou stranu 50 cm nevybroval a bez krize si myslim taky nebude vybrovat a nebo minimalně, ale diky malemu krizi ktery to asi zesiluje a mírne se to prenasi i na vrtulnik, na konci tycek jsou vybrace docele velke asi 1-2 cm rozptyl. Vrtulnik je havarovany zatim jednou a po oprave diky velkemu krizi po vybraci ani stopa. Dili mam vse origo po havarce jsem menil pricnou hridel, i drat padel a hlavni hridel taky. Listy origo drevene.
Nevíte cim by to mohlo byt??
Moc dik za rady. :D

No tak už lítám bez kříže. Vybrace se sice zmenšili, ale furt to docela významě vybruje. :( Vůbec nevím čím by to mohlo být, protože jsem asi před 3 měsíci po havárii měnil i hlavní hřídel, i příčnou a drát pádel taky.
Navíc jsem včera sundával listy a ve vysokých otáčkách to brní do ruky také. Po opravě jsem létal s velkým křížem, který to tlumil takže jsem to nepoznal a považoval za opravené, poté jsem ho zkrátil, tím párem to začlo vybrovat hodně a po odendání úplně to vybruje méně ale vybruje.
Nevíte co to může způsobovat??? Už to má za sebou po havárce min tak 30 bat, ale tak polovina s tím velkým křížem a ted mě ty vybrace docela štvou. Létá to normálně. Pádla jsou taká stejně od sebe.
Moc děkuji za rady.
vasylp

#403 Příspěvek od vasylp »

tak dnes mně odešel motor už druhý :cry:
co tam dam :?:
prosím doporučte :?
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
vasylp

#404 Příspěvek od vasylp »

tak jsem tam dal Thunder Tiger - BL motor OBL 29/35-10H pastorek 13 zubu a regulátor z Mini Titana Thunder Tiger ,BLC-40 vše v poho a když přepnu do F MODU(mam nastaveno režim Stunt pro akrobacii) tak po cca minutě klesnou otáčky :?: :?:
vasylp

#405 Příspěvek od vasylp »

Tak dnes oslavuji můj první LOPING a bez pádu ruce mně vibrovaly srdce bouchalo adrenalin jako kr.va :lol: :lol: :lol
jinak o příspěvek vyš asi to byla vybita baterka na nic jsem ne přišel a lítalo to v poho :?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“