Red Bull Air Race 8.8.2010

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
4ddesign
Kontaktovat uživatele:

Red Bull Air Race 8.8.2010

#1 Příspěvek od 4ddesign »

Mate nekdo zajem o 3 listky na Red Bull Air Race tuto nedeli, finalove kolo. Tri sedadla vedle sebe na hlavni Gold tribune. Cena 3700,- Pouze komplet. EuroSpeedway Lausitz.
PIPER Super Cub 1220mm (slepovanej, sešroubovanej, sdrátovanej, ohořelej - nekecám…)AXN Floater-Jet
voza

#2 Příspěvek od voza »

člověče pozdě, včera mě přišli dvě na na Silver + na celý víkend do cílové rovinky.....
už se teším jak malej harant.....
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Polynom »

no koukám že nás tam z čech bude pěkná armáda.. :)
voza

#4 Příspěvek od voza »

Jasňačka musíme podpořit Martina jeden bod je trošku málo i když se to teprve učí.....
navíc z HK to mám nějakejch 320km, to nešlo nekoupit, cena dle mě parádní, loňská formule 1 v Monze mě stála 3x víc, lístky dorazili v pohodě obyč poštou v pondělí, kemp je prý za 13E osoba/noc včera mě psala nějaká holčina z Lausitzringu, jo a beru sebou i brusle, dráhy kolem Lausitzských jezer jsou prý parádní, vše to jsou zatopené hnědouhelné doly.

:!: Hlavně aby klaplo počásko :!:
4ddesign
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od 4ddesign »

no jo, tak je to blizko a je to pekna podivana. Nad vodou je to asi lepsi, ale co uz. Pristi rok serial nebude, takze je to na dlouho posledni prilezitost... Jen jsem nenasel nikde zadnej program, krom toho soutezniho... vetsinou tam letaji ruzna show ruzna letadla, ale co vse bude k videni, to nikdo nevi. Kazdopadne se taky tesim jak malej... :twisted:
PIPER Super Cub 1220mm (slepovanej, sešroubovanej, sdrátovanej, ohořelej - nekecám…)AXN Floater-Jet
4ddesign
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od 4ddesign »

To voza: ...diky za podporu... :lol: :lol: :lol:
mařka

Re: Red Bull Air Race 8.8.2010

#7 Příspěvek od mařka »

4ddesign píše:Mate nekdo zajem o 3 listky na Red Bull Air Race tuto nedeli, finalove kolo. Tri sedadla vedle sebe na hlavni Gold tribune. Cena 3700,- Pouze komplet. EuroSpeedway Lausitz.

Mel bych zajem, poslal jsem ti SZ...
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Polynom »

stále se připomínám mám jeden lístek volný na neděli... kdokoli se s námi může svézt...
JMalik

#9 Příspěvek od JMalik »

Jedeme autobusem, celá skupinka. (Aby jsme se tam mohli večer zmazat :lol: )
voza

#10 Příspěvek od voza »

Tak po návratu a zhodnocení jedním dechem říkám SUPER AKCE!!!

V sobotu to sice vypadalo na velkej průser a prosr.. 100 E, vzhledem k dešti se odlítala jen část kvalifikace jinak nic :-(. Jedinou chvilku kdy nepršelo jsme stihli postavit stan, potom už jen lilo a lilo až do 6 do rána v neděli. To se ale obloha protrhala a počasí už slibovalo velkou podívanou, která i nakonec byla. Začali létat v poledne, dokončili kvalifikaci, mezi TOP12 postoupi i Martin Šonka, závody super - foto moc nemám, nefotím pro ostatní - kdo chce ať se tam zajede podívat já radši sleduji dění na trati :-)
V meziprogramu vystoupení boj. vrtulníku Cobra - v civilním provedení RED BULL, akrobacie na vrtulníku Bo105 též v nátěru RED BULL jak jinak :-), průlety letounů F4U Corsair, B25 Mitchel a DC3, seskoky paragánů - celkem efektní sestup kdy byli dva spojeni za nohy a střemhlav se řítili k zemi kde se potom v pár metrech rozdělili....

Do top - 8 se již Martin neprobojoval, ale ani třeba Besenei, jinak byla to nejčastěji komentátory zpovídaná osoba a i nám všem přál hodně zážitků v češtině, o čemž tam komentátor v aj nechápavě mluvil co je to za řeč :-). Létání TOP 8 a TOP 4 už byl velkej zážitek, hlavně ti angláni Bonhomme a Lamb lítali jak stroje, krájeli zatáčky naprosto bez chyby a jsou to i studený čumáci - řídící létání jim vždy oznámil výsledek, někdo se i radoval ale tito vždy jen suchá odpověď OK a letěli dále, ale to je jejich povaha, jinak Bonhomme se radoval, když mu řídící létání oznámil, že je vítězem celé serie 2010, to bych mu křivdil.
No prostě paráda, nikdo se nazabil což bych tam v přímém přenosu vidět nemusel, i když ten japonec kterému jsme pracovně říkali kamikadze byl aspoň trošku akční, protrhl kužel a potom když oni nalítavaj druhý kolo půlkou kubánský osmy tam nepochopitelně udělal výkruty dva ne jeden půl výkrut, celkem efetní hlavně pohledy na ty vyděšený němce :-), taky jsem rád, že ten jejich Mathias nepostoupil do finále to by se zas tvářili namachrovaně :-)).

Tak za dva roky zase někde na RED BULL AIRACE - pkud to vůbec bude pokračovat......
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Polynom »

Akce naprosto neuvěřitelná, já byl jen v neděli to vyšlo počasí parádně. v televizi je to fajn ale na živo je to opravdu mazec! co mě dostalo byla ta akrobacie redbull vrtulníku- přemety, výkruty!!, kopaný obraty s dospělym strojem... bomba. další vychytávka závěrečnej freestyle redbull jezdců jak na kroskách tak na silničních moto.. mrazilo v zádech.. fotky dodám večer
4ddesign
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 4ddesign »

...jojo, taky jsem byl jen v neděli (naštěstí ) :twisted: a fakt mazec. Seděli jsme na úrovni starat pylonu, takže jsem měl kubu z první ruky a musím říct, že z těch Gček se mi škubal v břiše párek s pivem. Jestli mi Marek Hyka nalouduje +-8 G, jak slibuje, tak je to můj poslední příspěvek :lol: Apropo, podstoupil jste tu někdo let s www.leteckaakrobacie.cz? Já jenom, jestli budu mít čas přemýšlet nad tím, že bych mohl eventuelně zvracet.... :-)

No s RedBullem je to asi nahnutý co do financí... Přejme si, aby tohle nebyl poslední závod, kterej sme viděli.

Tak pánové letu zdar.
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Polynom »

Odpovědět

Zpět na „Budoucí“