Zdravím
Toto téma se tady omívá do nekonečna. Už jsem tady šmejdil po foru a nic moc jsem nenašel. Má otázka zní : Kde sehnat baterie ENELOOP po jednotlivých článcích - né v aku paku ?? A v jakém e-shopu jsou za bezkonkurenční cenu???
Pár typů už mám zatím nejlevnější byly za 66Kč za článek.
Nemáte někdo levnější?
Tie Eneloopy sú najlepšie riešenie a je to aspoň na dva tri roky. Rozdiely v cenách u rôznych predajcov môžu na 8 článkoch urobiť pár desaťkorún... alebo stovku? (ak je to do vysielača) S čím to lietaš keď riešiš takúto prkotinu? Alebo ich zháňaš kamión na nejaký špeciálny projekt? Zohnať sa aspoň u nás dajú na každom kroku.
>m2 + maroslong - to uz je takovy cesky (jen cesky ?) sport, hledat ten nejlevnejsi nakup, at to stoji co to stoji ! Ale ten dobry pocit, ze usetrim diky hodinam hledani po internetu a 60 najetych km 20 kacek !
TURING píše:>m2 + maroslong - to uz je takovy cesky (jen cesky ?) sport, hledat ten nejlevnejsi nakup, at to stoji co to stoji ! Ale ten dobry pocit, ze usetrim diky hodinam hledani po internetu a 60 najetych km 20 kacek !
Anebo 120 za dobírku je taky dobrý, když ušetříš 40 na aku
TURING píše:>m2 + maroslong - to uz je takovy cesky (jen cesky ?) sport, hledat ten nejlevnejsi nakup, at to stoji co to stoji ! Ale ten dobry pocit, ze usetrim diky hodinam hledani po internetu a 60 najetych km 20 kacek !
Ja viem, táto česká vlastnosť je svetoznáma. Ako aj pojem "český turista". Práve preto mi nedá občas si tiež urobiť "prdel". Keď si ju robí celý svet, tak to snáď nikto nevezme osobne.