Celní řízení na 100 zpusobu
Celní řízení na 100 zpusobu
Ahoj,
klasicky prubeh, objednavka na HobbyKingu za $100, postovne $35, zasilka dohopsala podle trackovani zakzaky do stavu
Celní řízení dne 29.07.2010 přerušeno. Adresát vyzván k součinnosti.
A zadny dopis, telefonat nedorazil
Rad bych tedy soucinil, ale nevim jak. Mam pdfko objednavky, pdfko paypal platby a nasel jsem email provoz.ozmp@cpost.cz.
Bude stacit, kdyz na tento email zaslu ... ?
- tracking number
- pdfko objednvky
- pdfko platby
Zajima me, jestli ve vyzve k soucinnosti tomu nahodou nedavaji nejake cislo jednaci, ktere diky neobdrzeni vyzvy nevim, tak abych to neposilal do hlucheho mista.
Jinak jsem od teto celni posty vzdalen asi 2km, takze nemam tam problem zabehnout, ale co jsem cetl, je to jako se dobyvat do Bastilly.
Diky za zkusenosti
klasicky prubeh, objednavka na HobbyKingu za $100, postovne $35, zasilka dohopsala podle trackovani zakzaky do stavu
Celní řízení dne 29.07.2010 přerušeno. Adresát vyzván k součinnosti.
A zadny dopis, telefonat nedorazil
Rad bych tedy soucinil, ale nevim jak. Mam pdfko objednavky, pdfko paypal platby a nasel jsem email provoz.ozmp@cpost.cz.
Bude stacit, kdyz na tento email zaslu ... ?
- tracking number
- pdfko objednvky
- pdfko platby
Zajima me, jestli ve vyzve k soucinnosti tomu nahodou nedavaji nejake cislo jednaci, ktere diky neobdrzeni vyzvy nevim, tak abych to neposilal do hlucheho mista.
Jinak jsem od teto celni posty vzdalen asi 2km, takze nemam tam problem zabehnout, ale co jsem cetl, je to jako se dobyvat do Bastilly.
Diky za zkusenosti
Jsem na tom stejně:
A nic...
Kód: Vybrat vše
Celní řízení dne 02.08.2010 přerušeno. Adresát vyzván k součinnosti. A nic...
E-Revo, T-Rex 450PRO
Ahoj,
všechny doklady (objednávka, PayPal) společně s prohlášením, že zboží je pro tvé hobby a ne komereční využití, pošli na email sklad.praha120@cpost.cz
Druhý den ti balíček pustí.
Stalo se mi to naposledy minulý týden,
Jirka
všechny doklady (objednávka, PayPal) společně s prohlášením, že zboží je pro tvé hobby a ne komereční využití, pošli na email sklad.praha120@cpost.cz
Druhý den ti balíček pustí.
Stalo se mi to naposledy minulý týden,
Jirka
bendy píše:paf: ja udal na balik 100%, tedy skutecnou, realnou cenu
ostatni: zkusim psolat email a uvidim
diky vsem
Mě také zastavili balík s udanou pravdivou cenou z HK za 80 USD.
Upozornění dopisem došlo. Doporučuji se ozvat emailem na sklad.praha120@CPOST.cz s vložením do PDFka konvertovaným dokladem o zaplacení (např. z Paypal) a zároveň si tam zavolat na telefonní číslo 257 019 256.
To že neuvedeš skladové a podací číslo bych být tebou vysvětlil do průvodního textu v emailu a i v telefonátu (pokud tedy opravdu chvátáš)
Více info je na:
http://www.cpost.cz/cz/nastroje/ocekava ... ci--id357/
- marman
- Kontaktovat uživatele:
Taky mně zastavujou skoro všecko, výzva od celníků mi chodí dopisem s doručenkou, takže že Ti nic nepřijde, je divný.
Ale vždycky mi na poště všechno dohledali i podle origo podacího čísla z číny nebo singapuru, to s tou zásilkou mají zavedený "v systému" taky. S voláním na celnici mám nedobrou zkušenost, bývá to na dýl, se tam dovolat, ale naposledy jsem tam volal už před nějakým časem. Pokud nepřišla výzva, tlačil bych to krom mejlu i po tel. drátech...
Ale vždycky mi na poště všechno dohledali i podle origo podacího čísla z číny nebo singapuru, to s tou zásilkou mají zavedený "v systému" taky. S voláním na celnici mám nedobrou zkušenost, bývá to na dýl, se tam dovolat, ale naposledy jsem tam volal už před nějakým časem. Pokud nepřišla výzva, tlačil bych to krom mejlu i po tel. drátech...
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...