T-REX 450 a ND?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
kiflik

T-REX 450 a ND?

#1 Příspěvek od kiflik »

Zdravím spolek, co doporučíte přikoupit za náhradní díly?

Co určitě budu potřebovat - co rozmašluju? Když si to objednám zároveň, bude lepší cena a určitě nějaký ten příruční sklad ND budu muset doma mít.

Nějaké nářadí? Bez čeho se neobejdu?

Ď
E-Revo, T-Rex 450PRO
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pkotatko »

Z nářadí budeš potřebovat kleště na kloubky a pořádné imbusy ve velikostech 1,5, 2, 2,5mm. Nejlépe Hudy nebo podobné. Jinak budeš ničit ty orig. šrouby. Pak nějaké "standartní" nářadí.
Díly? Všechny hřídele, ocasní trubky, listy, převody, přepákování rotoru, dráty padel, podvozek...........Záleží jak hodně s tím hodláš třískat :D
Myslím, že největsí skladník je tady Psena :D
I když asi mu dost šlapu na paty......
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
psena
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od psena »

Jo taky ty dily nejvic potrebuju, nebo se za to narozdil od ostatnich nestydim :D
Kazdej pad je trosku original a muze te necim vypect.
Ale celkove
Obe hridele na hlave, ozubena kola jak hlavni tak i autorotace, prevody serv, drat padel (ale da se srovnat), ocasni trubky a kardany nebo reminky, prevody kardanu, podvozky, loziska aspon hlavni hridele, samozrejme hlavni a vrtulkovy listy.
Ale nekdo spadne a znici obe bocnice, regulator a treba desku cykliky... to se me nikdy nestalo ale kamosovi hned pri prvnim padu.
Proste uplna jistota nebude nikdy, leda bys mel jedmu heli navic vcetne elektroniky.
bigsam72

Re: T-REX 450 a ND?

#4 Příspěvek od bigsam72 »

kiflik píše:Zdravím spolek, co doporučíte přikoupit za náhradní díly?

Co určitě budu potřebovat - co rozmašluju? Když si to objednám zároveň, bude lepší cena a určitě nějaký ten příruční sklad ND budu muset doma mít.

Nějaké nářadí? Bez čeho se neobejdu?

Ď

Spis ti doporucim 2 male upravy. Baterka dost tahne kabinku, takze se nici "pruchodky" a cela kabinka. Proto vzit kleste a ohnout trny dopredu a tim uvolnit tah.

2.uprava se tyka toho ze vrtulnicek je malej a sedi nizko, proto kdyz pristavas i do nizke travy muzes drbnout vrtulkou a znicit predni prevod karadnu. Proto doporucuji vzit horkovzdusnou pistoli a roztahnout plastovy pristavaci nohy vepredu tak aby si cely vrtulnik posadil "vic na cumak" a tim zvednul vrtulku vyse.

Letu zdar ;-)
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
nostromo

#5 Příspěvek od nostromo »

Ja vzdycky rikam, jedna stavebnice se vzdyky navic hodi :wink:
Beep
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Beep »

Taky se musím připojit, každý vrtulníkář je tak trochu skladník a stejně nikdy není jistota že po ráně budeš mít všechny díly pokud nemáš celou stavebnici, dobré je také mít náhradní převody do serv které máš na heli použité.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
kiflik

#7 Příspěvek od kiflik »

Díky za rady... ale díly kupujete v ČR nebo i někde venku? Vše originál Align nebo lze i na něco použít levnější "kopii"? Ď
E-Revo, T-Rex 450PRO
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vita_Valke »

mě se zatim povedlo zničit akorát:

hlavní hřídel - origo
příčná hřídel - origo
přední převod kardanu - origo
nožičky - Tarot
listy - čína
převody serv
kabinku lepim CA

kupuju na http://www.infinity-hobby.com
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pkotatko »

Každý vrtulníkář je tak trochu skladník.......

Tak s tímhle musím vydržet do Vánoc. Plus jedna letuschopná helina a mraky různé drobotiny.
Snad se to povede :D :D :D

http://pkotatko.rajce.idnes.cz/20100730 ... 010135.jpg
psena
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od psena »

To je krasna sestava, mnozstvi je teda na me jeste maly :) , ale zase ta rozmanitost, v tom dost pokulhavam. Ty hlavy rotoru odchazeji ze mas celkem 4 nahradni? (2x komplet rotory a 2x jako dily)
Me zatim drzi vcetne gripu bez problemu.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pkotatko »

Nee, helina co ji lítám je bezpádlo s mikrobestií, takže náhradní hlavy komplet mám dvě plus nějaké další díly k nim, plus jedna bezpádlová. Normálně neodcházej, jen nemaj rády hlínu. Některý věci jsem měl v šupleti, některý jsem dokupoval do zásoby. Přijímače taky neodcházej a mám tady celkem čtyři. Gyra mám dvě a bezpádlo. 12 serv na cykliku plus převody k nim atd. Drátů padel mám asi dvacet.... :D
Počítal jsem tak 3 - 4 rány.
kiflik

#12 Příspěvek od kiflik »

...pkotatko nádherná sestava :D

Jak to tady tak pročítám, tak si fakt budu muset objednat ještě jednu komplet krabici :?
E-Revo, T-Rex 450PRO
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od pkotatko »

To asi ne. I když to asi vyjde nejlevněji. Na druhou stranu ale mnoho dílů třeba nikdy nepoužiješ. Vzhledem k tomu, že mnoho dílů se prodává v balení více kusů, tak se ti sklad časem vytvoří. Kup si zatím ty nejfrekventovanější co se tu o nich psalo a časem uvidíš.
Já jsem v jiné situaci. Tady nekoupím nic a nechat si sem něco poslat je taky problém. Třeba PayPalem zaregistrovaným u nás odtud nezaplatíš. Pošta tady taky nic moc.
Kenny McCormick

#14 Příspěvek od Kenny McCormick »

pkotatko píše: Třeba PayPalem zaregistrovaným u nás odtud nezaplatíš. Pošta tady taky nic moc.
Tomu nerozumiem...
Ako je to mozne ze nezaplatis? Kontroluje to IP adresu? Neda sa zriadit odtial kde si hoci na kamosovu kreditku, pokial to nezozere tu istu?
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pkotatko »

Ano PayPal kontroluje IP adresu a nepustí tě k platbě. Kreditkou není dobře se tu moc ohánět. Pirátství tady je na vysoké úrovni. Zaplatit tady něco kartou = mít zcela jistě vyluxovanej účet.
Navíc IP adresy z Nigerie nejsou ve světě zrovna moc oblíbené. Už kvůli spamům atd. Třeba CZ vyhledávač Seznam mě odtud nepustí se podívat do mojí E-mailové schránky. Musel jsem si založit jinou na Googlu.
Holt jinej svět.......
Takže pokud potřebuju ND, tak přivézt při cestě sem. Ještě se rýsuje možnost něco sem dopravit přes CZ ambasádu. Jsou tu moc prima lidi.
Ale někdo to musí doma koupit, odvézt na MZ..... no je to komplikované.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“