ďakujem vám všetkým a odvahu som len tak tak na to našiel a bol aj 4ty let ten som spravil hned v ten deň len najhoršie je že to veľa žere až 0,72litra to vydrží tak 12min takže letieť môžem 10min
janosihelsky píše:ďakujem vám všetkým a odvahu som len tak tak na to našiel a bol aj 4ty let ten som spravil hned v ten deň len najhoršie je že to veľa žere až 0,72litra to vydrží tak 12min takže letieť môžem 10min
janosihelsky píše:ďakujem vám všetkým a odvahu som len tak tak na to našiel a bol aj 4ty let ten som spravil hned v ten deň len najhoršie je že to veľa žere až 0,72litra to vydrží tak 12min takže letieť môžem 10min
Na vysielači máš aj páku plynu...
zasa vi všimol som si že píšete skoro na každej strane každého fóra. a k tomu plinu ten mám vždy skoro na minimálke a pri pristávaní uplne na minimálke.
Voodoo-cz píše:Dotaz, kdyz ti nesel na jedne strane jeden motor - jak moc to bylo poznat v rizeni (jak moc bylo potreba kompenzovat smerovkou)?
no keď mi zdochol ten motor tak som to skoro ani nepocítil zistil som to že my zdochol motor keď spravil prelet a s troma motormi som musel kus viac pridávať.