SD4083

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
HERRI
Kontaktovat uživatele:

SD4083

#1 Příspěvek od HERRI »

prosím, potřeboval bych vygenerovat do dxf profil SD4083, hl. 180mm. V knihovně programu Profili ho nemůžu najít...díky předem
Abu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Abu »

Mam pocit ze SD4083 vubec neexistuje, nemel by to byt spis Selig, tzn S4083? Ten je v Profilech zcela urcite.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od HERRI »

Abu píše:Mam pocit ze SD4083 vubec neexistuje, nemel by to byt spis Selig, tzn S4083? Ten je v Profilech zcela urcite.

no taky mi to přišlo divný :? v tom případě má Tomodel cz šotka na svých www (modely Dino, Navaho). Prostě potřebuju profil, kterej bude sedět na tu jejich laminátovou gondolu
woro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od woro »

Tak to je tutově Selig. Na dnešní dobu dost prohnutý, celkem tenký a překonaný :D Je to on? Tuhle 4083 vymyslel Selig bez Donovana.
Naposledy upravil(a) woro dne stř 21.07.2010 17:00, celkem upraveno 1 x.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Abu »

Nicmene na pomalem modelu spickove fungujici.
Momentalne si ho uzivam ve Svobodove modifikaci (snizeny na nejakych 7 - 7.5% a certvi co jeste, s plnou mechanizaci odtokovky, do termiky lahudka).
woro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od woro »

Abu píše:Nicmene na pomalem modelu spickove fungujici.
Momentalne si ho uzivam ve Svobodove modifikaci (snizeny na nejakych 7 - 7.5% a certvi co jeste, s plnou mechanizaci odtokovky, do termiky lahudka).
To nepopírám, je překonaný ale pořád výborný :) Svoboda ho má myslím snížený proporcionálně, tzn. trochu ubral prohnutí. Ale to je jen můj odhad.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od HERRI »

A je vhodný nemodif. S4083 i na svah ? Potřeboval bych nějakej univerzál, něco jako E205
woro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od woro »

Na svah ani omylem, při nižších Cl (Cy) to nemá moc dobré vlastnosti. Na svah bych ti asi tak za pět dní (až se vrátím z Číny) poslal jeden z vlastní tvorby, případně bych zkusil nějaký tlustý házedlářský.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od HERRI »

woro píše:Na svah ani omylem, při nižších Cl (Cy) to nemá moc dobré vlastnosti. Na svah bych ti asi tak za pět dní (až se vrátím z Číny) poslal jeden z vlastní tvorby, případně bych zkusil nějaký tlustý házedlářský.

nechci vyloženě svahovej profil, něco uni...E205, S3021...nevim
Abu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Abu »

E205 i S3021 znam dobre z osobni zkusenosti. Oba jsou na svah vhodnejsi nez ta 4083. Ta ma totiz fakt maly rozsah rychlosti, skvele lita pomalu, pak umi jeste pomaleji a taky nejpomaleji. Ale rychle rozhodne neumi. Teda u Etalona, kde je upravena verze a navic jeste klapky ktere umoznuji zmensit zakriveni, tak tam se to da na preskok trosku rychleji rozletet, ale porad to neni zadnej velkej fofr. Na svahu s tim bude uz za vetru kolem 5-6m/s stat na miste a ani pri potlaceni se to nerozjede....
Jestli to nebude moc tezky, tak by mohlo fungovat neco od Drely, AG35-38 nebo tak neco.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od HERRI »

Abu píše:E205 i S3021 znam dobre z osobni zkusenosti. Oba jsou na svah vhodnejsi nez ta 4083. Ta ma totiz fakt maly rozsah rychlosti, skvele lita pomalu, pak umi jeste pomaleji a taky nejpomaleji. Ale rychle rozhodne neumi. Teda u Etalona, kde je upravena verze a navic jeste klapky ktere umoznuji zmensit zakriveni, tak tam se to da na preskok trosku rychleji rozletet, ale porad to neni zadnej velkej fofr. Na svahu s tim bude uz za vetru kolem 5-6m/s stat na miste a ani pri potlaceni se to nerozjede....
Jestli to nebude moc tezky, tak by mohlo fungovat neco od Drely, AG35-38 nebo tak neco.

taky je pouzivam a mam na ne i sablony, proto jsem je uvedl...akorat nevim, jak to nabastlit na gondolu vytvarovanou na klenutej S4083
MEK
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MEK »

Ahoj Herri, stavěl jsem vlastní křídlo na Dino. Chtěl jsem aby to trochu lítalo na svahu a taky křidýlka. Chlapi mi tady doporučili AG 36m, tak s tím už asi 2 roky lítám. Ten rovný profil jsem vyřešil asi 5 cm klínkem z balzy potáhlej oracoverem a přilepenej průhlednou izolačkou pod odtokovku křídla. Funguje to dobře.
woro
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od woro »

Abu píše:Jestli to nebude moc tezky, tak by mohlo fungovat neco od Drely, AG35-38 nebo tak neco.
Pokud to bude z betonu, pomůže AG34 :wink:
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od HERRI »

MEK píše:Ahoj Herri, stavěl jsem vlastní křídlo na Dino. Chtěl jsem aby to trochu lítalo na svahu a taky křidýlka. Chlapi mi tady doporučili AG 36m, tak s tím už asi 2 roky lítám. Ten rovný profil jsem vyřešil asi 5 cm klínkem z balzy potáhlej oracoverem a přilepenej průhlednou izolačkou pod odtokovku křídla. Funguje to dobře.

díky za radu. Přesně takovej požadavek na Dino mam. Jakej úhel náběhu máš ? Máš nějaký fotky svýho Dina ? Tak ten AG36m taky v programu nemam
MEK
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od MEK »

Dino je na RC Album a když zadáš tady ve vyhledávači Dino, tak by tam snad taky mohlo něco bejt. Kluci mě to tady posílali, já teď nemám čas oni ti blázni tady v rachotě už zase chtěj vytvářet hodnoty. Odpoledne nebo kolem 13 h budu zase u sčotu, tak když to nenajdeš tak to nějak spácháme. :D
Odpovědět

Zpět na „Větroně“