Penty píše:Když jsem objednával, tak se mě zobrazila možnost pošty DPD z Německa, ale když dám koupit tak to zobrazí poštu jen z HK. Dělám něco špatně?
Musis mit v kosiku jen zbozi z DE (EU) skladu, pak muzes pro zmenu pouzit jen DPD.
olisoft píše:Ako to, ze to slo cez TNT? To mi nejako nedava zmysel... Mal si to ako EMS expres zasielku?
jaroSK píše:...za dopravu musis zaplatit...
Drondys píše: a tady v ČR mi to pro mne zcela bezplatně doručila Česká pošta.
Drondys píše:jaroSK píše:...za dopravu musis zaplatit...
Já jsem zrovna nedávno nakupoval na http://www.megarc.com/ maj tam docela nízké ceny jedny z nejnižších co jsem kde viděl a navíc ke všemu co si tam objednáte a v kupě to nepřesáhne 2 Kg je poštovné zdarma i do ČR. Objednal jsem si několik věcí k mému mini vrťasovi HAWK X-Ray 6423, zaplatil jsem přes PayPal a den na to 9.7. mi poslali email, že to odesílají a dneska 20.7. mi to přišlo. Šlo to z Číny letecky do Prahy a tady v ČR mi to pro mne zcela bezplatně doručila Česká pošta. Trvalo to 11 dnů což není tak moc a poštovné zdarma potěší. Takže mohu jen doporučit, mrkněte se tam a pokud tam bude něco co potřebujete a nevadí vám ta trošku delší doba doručení, tak můžete ušetřit za poštovné.
RiMr píše:Jasně... Ty máš dopravu zdarma... Akorát vysílačka co stojí na HC 60USD bez poštovného (25USD), na megarc stojí 106USD. Ale dopravu máš bezplatně, zdarma a prostě jsou na tebe hrozně hodní...Akorát to trošku dýl trvá...