HC posta z nemecka

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Voodoo-cz

#16 Příspěvek od Voodoo-cz »

Penty píše:Když jsem objednával, tak se mě zobrazila možnost pošty DPD z Německa, ale když dám koupit tak to zobrazí poštu jen z HK. Dělám něco špatně?

Musis mit v kosiku jen zbozi z DE (EU) skladu, pak muzes pro zmenu pouzit jen DPD.
Live smart, die happy...
jaroSK

#17 Příspěvek od jaroSK »

olisoft píše:Ako to, ze to slo cez TNT? To mi nejako nedava zmysel... Mal si to ako EMS expres zasielku?

nie, mal som to klasicky air parcel, neviem ako sa k tomu dostalo TNT na SK, ale bolo to tak,
to iste sa stalo viacerim ludom v europe, baterky cez Singapore lokalne preclievali vacsinou TNT spolocnosti a nie lokalna posta...
riesili to aj na hk fore ...
olisoft

#18 Příspěvek od olisoft »

fuha, tak to zasa niekto chce strasne zarobit... :roll:
Penty

#19 Příspěvek od Penty »

,,,,Musis mit v kosiku jen zbozi z DE (EU) skladu, pak muzes pro zmenu pouzit jen DPD,,,,,

A to je jen pokud je v závorce DE a vyšší cena, anebo je na to jiný obchod?
olisoft

#20 Příspěvek od olisoft »

Jedina identifikacia je podla popisu, je tam pridane (DE warehouse)
A ano, su tam trochu vyssie ceny.
jaroSK

#21 Příspěvek od jaroSK »

trochu vyssie ceny ...
hlavne na baterke 2200 3S maju pribite raz tolko ako v HK shope ... asi ide najlepsie na odbyt ... :lol:
robotmz

#22 Příspěvek od robotmz »

Treba podotknúť že z nemeckého skladu to kupuješ už preclené a dodanené, tak asi preto tie "zvýšené ceny"...
Drondys

#23 Příspěvek od Drondys »

jaroSK píše:...za dopravu musis zaplatit...

Já jsem zrovna nedávno nakupoval na http://www.megarc.com/ maj tam docela nízké ceny jedny z nejnižších co jsem kde viděl a navíc ke všemu co si tam objednáte a v kupě to nepřesáhne 2 Kg je poštovné zdarma i do ČR. Objednal jsem si několik věcí k mému mini vrťasovi HAWK X-Ray 6423, zaplatil jsem přes PayPal a den na to 9.7. mi poslali email, že to odesílají a dneska 20.7. mi to přišlo. Šlo to z Číny letecky do Prahy a tady v ČR mi to pro mne zcela bezplatně doručila Česká pošta. Trvalo to 11 dnů což není tak moc a poštovné zdarma potěší. Takže mohu jen doporučit, mrkněte se tam a pokud tam bude něco co potřebujete a nevadí vám ta trošku delší doba doručení, tak můžete ušetřit za poštovné.
were
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od were »

Drondys píše: a tady v ČR mi to pro mne zcela bezplatně doručila Česká pošta.

teda ti jsou na tebe ale hodni :D nedela nekdo u vas v rodine na reditelstvi post? :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RiMr »

Drondys píše:
jaroSK píše:...za dopravu musis zaplatit...

Já jsem zrovna nedávno nakupoval na http://www.megarc.com/ maj tam docela nízké ceny jedny z nejnižších co jsem kde viděl a navíc ke všemu co si tam objednáte a v kupě to nepřesáhne 2 Kg je poštovné zdarma i do ČR. Objednal jsem si několik věcí k mému mini vrťasovi HAWK X-Ray 6423, zaplatil jsem přes PayPal a den na to 9.7. mi poslali email, že to odesílají a dneska 20.7. mi to přišlo. Šlo to z Číny letecky do Prahy a tady v ČR mi to pro mne zcela bezplatně doručila Česká pošta. Trvalo to 11 dnů což není tak moc a poštovné zdarma potěší. Takže mohu jen doporučit, mrkněte se tam a pokud tam bude něco co potřebujete a nevadí vám ta trošku delší doba doručení, tak můžete ušetřit za poštovné.

Jasně... Ty máš dopravu zdarma... Akorát vysílačka co stojí na HC 60USD bez poštovného (25USD), na megarc stojí 106USD. Ale dopravu máš bezplatně, zdarma a prostě jsou na tebe hrozně hodní... :wink: Akorát to trošku dýl trvá... :)
Drondys

#26 Příspěvek od Drondys »

RiMr píše:Jasně... Ty máš dopravu zdarma... Akorát vysílačka co stojí na HC 60USD bez poštovného (25USD), na megarc stojí 106USD. Ale dopravu máš bezplatně, zdarma a prostě jsou na tebe hrozně hodní... :wink: Akorát to trošku dýl trvá... :)

To co jsem tam kupoval já to by s poštovným z HC (pokud by to tam vůbec měli) levněji nevyšlo. Takže na mě byli fakt hrozně hodní :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“