MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?
MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?
Jsem čerstvý majitel tohoto systému a tak mě zajímá jestli vypustí nějaké příslušenství ( něco na způsob JETI BOX ) ?
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Twinbox
Kluci kluci, jste jako malí. Pokud jste někdy měli něco společného s vývojem čehokoli, tak víte, že datum předběžného uvedení je vždycky unreal. Vždy se najde něco co je třeba ladit atd atd a protože o MZK Boxu něco vím, tak říkám jen vydržte, bude se líbit
a kecy jako kecy kecy kecy jsou opravdu jen kecy, tzn. si je nechejte od cesty. Howgh.
Re: Twinbox
Ty máš přímo co do činění s MZK? Očekával bych spíš něco jako omluvu za zdržení a ne urážky.To mají ti co na něj čekají skákat radostí že snad už příští měsíc-nebo za dva? MZK není jediný systém a už vůbec ne jedinečný- takže bacha na odrazení (takovýmito výlevy) potencionálních kupců!Dzordzik píše:a kecy jako kecy kecy kecy jsou opravdu jen kecy, tzn. si je nechejte od cesty. Howgh.
ICQ 638556901
nemám s nimi přímo nic společného a já s výlevy nezačal, jen jsem uvedl informace na pravou míru a snažil se objasnit jak to s vývojem je. Jinak ať si každý koupí co jen je mu libo. Proč by se někdo měl omlouvat ne to ne nedodržel nějaký předběžný termín? Od toho je to předběžný termín, ostatně ani na webu se pokud vím dodnes nic takového neobjevilo, takže za co se má MZK omlouvat? Chce to spíš klid a vydržaj ...