Optic 6 zkrat?
Optic 6 zkrat?
Zdravím¨.Mám veliký problém.Přišel jsem u tohoto vysílače na Lipo a hned na popprvé jsem neodhad kde je + a - a dal to obráceně. Přeskočila jiskra a trochu ta zasmrádlo. Po správném osazení vysílačka nefungovala jen svítilo modré světlo. Nevíte co stím může být ? Jestli je tam nějaká pojistka? Dá se to opravit? A kdo by to uměl opravit? Vysílačka je asi pul rok po záruce tak nevím kde bych to dal spravit a doma nemám podmínky pro opravu.Bydlím kousek od Ostravy tak jestli někdo odtud. Dík za odpovědi.
Tuz opravit jde vsechno, otazka je esi cena opravy nepresahne porizovaci hodnotu
taky sem prepoloval jednu TX - inu blbec. Jeste volantovka pocitacova AM KoPropo. VF modul to prezil, ale neco se stalo s ridici deskou. No a samozrejme nejaky vodivy cesty na plosacich byly prepalene. Vyhodil sem ji, oprava nemela smysl.
U tebe muzou byt jak prepalene cesty tak i poskozene soucastky prepolovanim. Reklamaci pochybuju ze nekdo uzna, pri pohledu dovnitr to kazdy pozna k cemu doslo. A oprava muze byt pekne draha, pokud to odskakal i procesor tak v podstate je vymalovano...
Ber to z te lepsi stranky, muzes si koupit novou a lepsi
Nak
U tebe muzou byt jak prepalene cesty tak i poskozene soucastky prepolovanim. Reklamaci pochybuju ze nekdo uzna, pri pohledu dovnitr to kazdy pozna k cemu doslo. A oprava muze byt pekne draha, pokud to odskakal i procesor tak v podstate je vymalovano...
Ber to z te lepsi stranky, muzes si koupit novou a lepsi
Ruda94 píše:teď jsem si stím hrál a skoušel jsem jestli to reaguje.Tak nic ale po vipnutí vysílače servo cuklo.Tak nevím co stím je.kdyby bylo něco s VF modulem tak to přece nejede né?
mě na opticu odešel VF modul - mimochodem jen tak sám od sebe - a projevovalo se to tak, že serva cukala, krom jiného. Jsem to popsal tady: http://www.ikarus.estranky.cz/clanky/clanky/problem-s-hitec-optic-6