jojo, je to A320, jinak je to stavěné podle www.aerosquare.com, kde k tomu maj plánek a hlavně ten autor je fakt modelář s velkym M, kdykoliv mi něco z plánku nebylo jasné (neumim francouzsky), tak mi obratem odpovídal, popřípadě radil (výběr elektroniky,...). Fakt úžasnej člověk.
Zas další rychleší než já, ach jo. Pěkný, mám ho taky na stole, už dlouho, ale právě se hrabu s mechanizací křídla. já dělám i čtyři klapky a zatahovák. Jak ti vyšla hmotnost? Já zatím 1830g + 420g baterka a nevím co lak. Trup už je v plniči, ale ten zbytek nějak nemůžu odhadnout. Doufám, že to ještě letos vypustím. Osadil jsem to Vasafan 65G s Megou 16/20/2. Zatím se to tváří, že by to mohlo popoletět, tak se nechám překvapit.
Tak ať ti to lítá.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
Jasně že beru, ále, rozhodnu se pro Čmeláka a za pár týdnů najdu úplně toho samého na RC Albu, rozhodnu se pro Airbus a opět už vím o dvou, ATR 72 mám na papíře a už taky vím o dvou co lítaj. Prostě se s tím ser..... tak jsou ostatní rychlejší.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon