vrtulnik - prcek musim se podelit :- )))
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Mikelo píše:Z této hluboce procítěné padiskuse lze vyčíst leda to, že mnoho lidí skutečně vyloženě neví co s časem...
To je fakt, asi dvě minuty jsem s tím zabil, stálo to za hovno, i zprávy na Nově jsou zábavnější.
Tak teď už tomu vůbec nerozumím.
Z příspěvku je možno vyčíst myšlenku, že ten kdo to tady čte,
a semotamo píše, je debil, protože nedělá něco smysluplného.
Druhá myšlenka ovšem říká, že dotyčný taky v podstatě dělá hovno,
protože se tady chce pobavit a tady to nejde, tak raději bude poslouchat NOVU.
Zkus si to nejprve v hlavě srovnat, než napíšeš nějakou kritiku...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Mikelo píše:Z této hluboce procítěné padiskuse lze vyčíst leda to, že mnoho lidí skutečně vyloženě neví co s časem...
Taky se k nim musím přihlásit ....
Se zájmem jsem sledoval tuto diskuzi a čekal jsem, kdy někdo navrhne, ať se začne s měřením délky ... To už je relevantnější údaj než počet příspěvků nebo hvězdiček ...
Ale vážně, nezbývá než konstatovat, že i chlapci mají své dny a trocha tolerance neuškodí, obzvláště, když je někdo nadšen, že mu to léta. A o to, tady, myslím především jde ....
Hornet I (v komatu), Blade 400 3D (dárek - ještě leží v krabici) , mCX, mSR, Ricco (ve výstavbě), Spectrum Dx6i
zdendys píše:Tak teď už tomu vůbec nerozumím.
Z příspěvku je možno vyčíst myšlenku, že ten kdo to tady čte,
a semotamo píše, je debil, protože nedělá něco smysluplného.
Druhá myšlenka ovšem říká, že dotyčný taky v podstatě dělá hovno,
protože se tady chce pobavit a tady to nejde, tak raději bude poslouchat NOVU.
Zkus si to nejprve v hlavě srovnat, než napíšeš nějakou kritiku...
Nevím proč ale s tímhle musím tak nějak vnitřně souhlasit........
Mikela beru jako profíka kerej už ví a zná a dokáže opravdu DOBŘE poradit a je hlavně ochotný - což ho šlechtí
nemůžu si pomoct ale tady Mikela jaksi nepoznávám -
Mikelo -> Tady nikdo po tobě nic v podsttě nepožadoval ....... to že tě tohle naše plkání o "hovně" nebaví neznamená že musíš něčim přispět ba právě opak bych chápal jako tvojí naprostou profesionalitu za kerou bych si tě ještě více vážil - ty tvoje dvojsmyslné narážky/urážky mají spíše opačný výsledek
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
- Kenny McCormick
bflame píše:Kenny ja som tiez spokojny z WALKEROU 37 lieta paradne stara sunka...
Tak predsa jeden kladny nazor
Pozrel som na tvoje fotky, a nejak velmi staro nevyzera.
Motor a listy po vymene, baterky z HC, gyro povodne, serva, regl nevim...
Tak nech ti to lieta...
Dotycny ale pisal, ze si kupil creatu pred dvoma mesiacmi "na udelani si obrazu" a je spokojny.
Co za boha neviem prist na to, ako to myslel. To ako ze dal do vitriny a pozeral nanho vzdy ked isiel okolo?
Za dva mesiace som vedel ako-tak visiet... a zdokonaloval som sa vo vymene dielov po tvrdsich pristatiach a nastavoval a ladil
Od spokojnosti to malo velmi daleko, a to myslim ze copterX bude trosicku nad walkerou.
Aby som to este upresnil, kazdy nanu nadava, kto ju mal a uz sa jej zbavil a skusil nieco lepsie.
Ja som sa pritom copetrX este nezbavil a na niektore diely nadavam uz od zaciatku.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Tak pánové ,
Já nejsem žádný vrtulníkářský expert ale po přečtení takových příspěvků se ten kdo to se pokusí si koupit svůj první vrtas to raději nikdy neudělá a kdo z Vás je schopen říci že by ho to nechytlo a stal se z něj po čase pan Heli
Kdo z nás to nejprve neskusil s hračkou ?(ale co je to vlastně hračka a co již model)
To že mnoho z Nás to provedlo tou horší cestou je druhá strana mince.
Ne každý hned sáhne po tom správném modelu (každý jsme jiný) a hold si je potředa si na bít hubu 
Já nejsem žádný vrtulníkářský expert ale po přečtení takových příspěvků se ten kdo to se pokusí si koupit svůj první vrtas to raději nikdy neudělá a kdo z Vás je schopen říci že by ho to nechytlo a stal se z něj po čase pan Heli
Kdo z nás to nejprve neskusil s hračkou ?(ale co je to vlastně hračka a co již model)
To že mnoho z Nás to provedlo tou horší cestou je druhá strana mince.
Řekl bych, že poselství je celkem jasné. Chce to rozhodnutí.
1. Chci si lítat "jen tak po baráku".
2. Chci si lítat "jen tak po baráku", později pořádně a venku.
3. Chci lítat pořádně a venku.
Z toho plyne závěr.
ad 1.) Koupím hračku za pár šupů a jsem happy.
ad 3.) Jdu cestou simulátor + slušný vrtulník. Pak musím počítat s náklady ke dvaceti litrům a budu happy.
ad 2.) Prolétání venku mi hračka nic nedá a musím počítat s tím, že se mi to prodraží. Protože budu kupovat obojí a přitom jsou to letově a pilotně naprosto odlišné věci. Kdo to chce, ať to klidně udělá. Ale nemůže to dělat s cílem ušetření nákladů. Tak to nefunguje.
1. Chci si lítat "jen tak po baráku".
2. Chci si lítat "jen tak po baráku", později pořádně a venku.
3. Chci lítat pořádně a venku.
Z toho plyne závěr.
ad 1.) Koupím hračku za pár šupů a jsem happy.
ad 3.) Jdu cestou simulátor + slušný vrtulník. Pak musím počítat s náklady ke dvaceti litrům a budu happy.
ad 2.) Prolétání venku mi hračka nic nedá a musím počítat s tím, že se mi to prodraží. Protože budu kupovat obojí a přitom jsou to letově a pilotně naprosto odlišné věci. Kdo to chce, ať to klidně udělá. Ale nemůže to dělat s cílem ušetření nákladů. Tak to nefunguje.
Pravda Pravda
Co je ještě hračka a co již model je dosti tenká linie
Třeba někdo si chce polétat jen tak po kanclu nebo pokoji a jiný má ambice jednou létat s maketama na soutěžích
Ten kdo koupí třeba tuto hračku (autor promine) nebo kdo koupí třeba walkeru aten co jde rovnou do 600Rexe
Kdo je tedy modeléř a kdo hračička
Každý jsme nějaký a proto když na foru někdo o mně (názorech) řekne že jsem blb protože ................ tak se nejspíše stane že tento člověk stáhne do sebe a začne hledat jiného koníčka
Těm kteří se snaží poradit i přes jiný názor (na jeho model) je třeba jedině poděkovat a ne jen kritizovat
Co je ještě hračka a co již model je dosti tenká linie
Třeba někdo si chce polétat jen tak po kanclu nebo pokoji a jiný má ambice jednou létat s maketama na soutěžích
Ten kdo koupí třeba tuto hračku (autor promine) nebo kdo koupí třeba walkeru aten co jde rovnou do 600Rexe
Kdo je tedy modeléř a kdo hračička
Každý jsme nějaký a proto když na foru někdo o mně (názorech) řekne že jsem blb protože ................ tak se nejspíše stane že tento člověk stáhne do sebe a začne hledat jiného koníčka
Těm kteří se snaží poradit i přes jiný názor (na jeho model) je třeba jedině poděkovat a ne jen kritizovat
Rád do toho všeho strkám nos
Frsky Tandem X20S
Frsky Tandem X20S
zdravím vás všechny tak jsem se zde regnul a teď nevím jestli jsem dost dobrý abych byl hoden cti zde být,nemám heli za spoustu peněz ani drahé auto,prostě jsem jen myslel že zde je spolek lidí kteří si dokážou poradit a pomoci s těmi našimi vrtulovými miláčky.Určitě chápu rozdíl mezi plnohodnotným strojem a hračkou na infra ale opravdu si myslíte že o to míň ho má jeho majitel raději.Já si to rozhodně nemyslím.A teď do mě pánové.
- Kenny McCormick
Vyskusaj ich, ci ti poradia ked mas problem hoci aj s hrackou.softrider píše:prostě jsem jen myslel že zde je spolek lidí kteří si dokážou poradit a pomoci s těmi našimi vrtulovými miláčky.
Vsadim boty, ze pokial budu vediet tak urcite ano.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX