Dx6i-Dx5e a učitel-žák

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
albatros

#31 Příspěvek od albatros »

mám asi te sámý problém moje DX5 na žádný konektor ať mono nebo stereo nereaguje doufám že nekdo poradí
kratod

#32 Příspěvek od kratod »

Jetson píše:Pípne, nebo najede?! ...

jo taaak.. prave ze jen pipne.... pokud mas na mysli najede jako 3 vzestupny tony, tak to prave ne-e.... asi si sezenu kabelna usb... jinak to asi neoverim...
F4U (parkzone)
Me 109 G (Parkzone)
DX5, Ar500
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jetson »

Já jsem vrtáčkem odebíral trochu materiálu (plastu) na konektoru u vysílačky a pak to bylo stabilní. Předtím se to občas zase vypnulo (bavíme se o kabelu s mono jackama). Ten konektor od USB redukce byl od začátku OK. Na Dx6i to šlo vždy a i se stereo jackem. Asi by to řešil origo kabel od Spektrum, ale je docela drahý a jde jen o tu délku jacku. Na té USB redukci je kovová část o cca mm delší a tak jde dál dovnitř. Ale jak píšu, trochu uber materiál na konektoru vysílačky a pojede to.
valentapat
Kontaktovat uživatele:

Tak jeste jinak

#34 Příspěvek od valentapat »

Ja uz to tu nedaval, ale hlavicka (konec) klasickeho jacku je tvarove jinej, nez origo kabel DX, a straci kontakt. To ze se zapne DX5e je v poradku, to je jen spinaci kontakt na boku jack zasuvky. Ale kontakt pro signal to nema. Proto sem se na---l, a vyvedl ven novou samici jack a zvlast vypinac, a mam klid. Jedine reseni bez rozebirani je origo kabel.

Fotky z upravy muzu dodat pokud je jeste najdu.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“